Трансфери и трансферна политика на ПФК Черно море Варна

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Re: Трансфери и трансферна политика на ПФК Черно море Варна

Мнениеот ncbs » 19 юни 2009 11:07

Рикардо Андре и Периш платиха, за да си тръгнат от "Тича"
В Черно море са получили пари от Периш и Рикардо Андре, за да прекратят преждевременно договорите им. Двамата скъсаха по взаимно съгласие с клуба през март, но след споразумение с ръководството се наложило да платят известни суми, за да станат свободни агенти.
По този начин на "Тича" спечелиха убедително битката с въпросните играчи. Шефовете не се поддадоха на рекета им за по-високи заплати, а после направиха така, че бразилецът и португалецът да си платят, преди да си тръгнат.
Отсъствието на Периш и Андре в състава пък изобщо не се почувства. Без тях Черно море дори направи по-силен полусезон и записа най-успешното си представяне в историята си.
Така двама от малкото чужденци си тръгнаха от Черно море. Периш изкара година и половина на "Тича". Рикардо Андре също пристигна заедно със съотборника си във Варна. Двамата ще си търсят отбори, най-вероятно в чужбина.

НЕДКО ПЕТРОВ
:mrgreen:
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

Потребителски аватар
botzy
Контакти:

Мнениеот botzy » 19 юни 2009 11:11

Трябва вече да свикваме с ,,трансферните бомби" на Тича,измислени от псевдо журналя,само за да си пълнят вестничетата през лятото.То не беше Жуниньо,Св.Тодоров,Манчев,половината отбори на Пирин,Чавдар Е.,Локо Пд и Ботев.А Кольо си знае работата-отмина времето на трансфери от типа-Джалма,Фабиньо и Гарабахтисян или там както се казваше.
Политиката на отбора е ясна и точна-без много приказки,без трансферни суми-само свободни агенти,без бомбастични заплати.
П.С.Вчера видях във Варна Лусио Вагнер,но едвали ще се връща на Тича,по скоро идва на сватба на Велизар(косата).Във Варна са също и Котев и Тунчев,но и те са на почивка само...
GO HARD OR GO HOME!

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 19 юни 2009 11:19

botzy написа:Трябва вече да свикваме с ,,трансферните бомби" на Тича,измислени от псевдо журналя,само за да си пълнят вестничетата през лятото.То не беше Жуниньо,Св.Тодоров,Манчев,половината отбори на Пирин,Чавдар Е.,Локо Пд и Ботев.А Кольо си знае работата-отмина времето на трансфери от типа-Джалма,Фабиньо и Гарабахтисян или там както се казваше.
Политиката на отбора е ясна и точна-без много приказки,без трансферни суми-само свободни агенти,без бомбастични заплати.
П.С.Вчера видях във Варна Лусио Вагнер,но едвали ще се връща на Тича,по скоро идва на сватба на Велизар(косата).Във Варна са също и Котев и Тунчев,но и те са на почивка само...

:o
Взимаме ги всички! :lol:
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 19 юни 2009 19:25

Кольо няма да ги върне,сигурен съм на 101% :P
Само Черно море.

Потребителски аватар
veselin72
Контакти:

Мнениеот veselin72 » 19 юни 2009 20:20

в новините казаха за трима португалци - ляв бег , десен халф и централен нападател :!:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 19 юни 2009 20:30

Португалци.Абе да намерят нападател като Нуно Гомеш и един плеймекър като Мануел Риу Коща ще ги призная нашите селекционери :) .Сериозно-португалците по принцип са много даровита нация откъм външни полузащитници(крила),така,че този десния халф може да е нещо 8-)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
veselin72
Контакти:

Мнениеот veselin72 » 19 юни 2009 20:32

не споменаха , нито възраст , нито имена ...на 24 .06 ще ги видим....

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 19 юни 2009 20:40

Стига да излязат свестни,защо не.Ще ги видим.
Само Черно море.

Потребителски аватар
veselin72
Контакти:

Мнениеот veselin72 » 20 юни 2009 08:29

стана ми ясно , защо здравко лазаров дойде в черно море.....дано не съм прав , ама си мисля че го гласят за заместник на алекс!!!!!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 20 юни 2009 08:47

Като функции на терена и постове Здравко Лазаров и Кривака нямат абсолютно нищо общо :lol: .Електрото е крило/нападател,а Кривака е плеймейкър
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”