Кои са виновниците (такива задължително трябва да се посочат).
На ПЪРВО място е треньорът Илиан Илиев.Никога в историята на БЕРОЕ досега не е имало треньор,на когото да е било осигурено всичко.И власт,и пари и изобщо всичко възможно.НИКОГА досега.Сигурно и сър Алекс няма толкова власт в Манчестър.Така че не знам как някои наши фенове имат глупостта да казват,че футболистите били виновни и в същото време в момента едва ли не Илиан Илиев е невинен

Футболистите са на второ място.Колко пъти сме ги подкрепяли в трудни моменти и изобщо навсякъде и никога не са ни отвръщали с нужното.Ходят по дискотеки нонстоп,наливат се като свине,всичко им осигуряват като принцове и накрая нищо насреща.Може би изключвам хора като Ваня и Велев,които са от малкото мъже в този отбор.Тук решението е да ги глобяват докрая и след полусезона нов отбор.Писна ми от обяснения как се градял отбор,да не се разпадне колектива и пр.Пълна чистка на кочината,която се изгради.И любимеца на Илиан Бомбето също да се опита.Най-омразното същество от всички за мен в този отбор.Лизач и доказан крадец още от времето на Банев.
Тук за съжаление идват и феновете и ръководството,които единствената им вина е,че търпяха безкритично всичко и сега резултата е налице.
Но най-важното за да започне промяната е да имаме нов собственик в лицето на тецовете.Така ще се осигури и финансова основа за да се започне изграждане на нов отбор,който да се бори за местата в челото.Там където е мястото на БЕРОЕ!Щом отбори като Лудогорец,които тази година направиха отбор и виждаме какво правят,какво остава за отбор с многобройни,всеотдайни и също луди фенове като нас