Кризата в Берое. Време е за промяна!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Бръснара

Кризата в Берое. Време е за промяна!

Мнениеот Бръснара » 12 сеп 2011 16:15

Както всички знаем любимия ни отбор е изпаднал в най-голямата игрова криза в историята.За съжаление друг път беше ръководна,а сега изцяло футболна.От не знам колко години гледам мачове,но толкова жалък любимия си отбор никога не съм го виждал.Може би изключвам времето след Кеби до Камилата,но тогава причините бяха ясни.А сега се афишираха надлъж и нашир цели за Европа.То да бяха само резултатите,но за съжаление самият футбол,който играем е най-срамното нещо от всичко.
Кои са виновниците (такива задължително трябва да се посочат).
На ПЪРВО място е треньорът Илиан Илиев.Никога в историята на БЕРОЕ досега не е имало треньор,на когото да е било осигурено всичко.И власт,и пари и изобщо всичко възможно.НИКОГА досега.Сигурно и сър Алекс няма толкова власт в Манчестър.Така че не знам как някои наши фенове имат глупостта да казват,че футболистите били виновни и в същото време в момента едва ли не Илиан Илиев е невинен :?: Напротив.Той носи пълната отговорност за срама!По-цял свят треньорът е на първо място виновен.В Англия примерно дори едни великани като Фъргюсън и Венгер при най-малкото нещо ги скъсват от критики.Решението на казуса е един.Незабавна оставка и нов треньор!Това е решението.Положението ако Илиан остане е очевадно и в момента,а именно отборът става по-зле и по-зле и не се вижда излизане от ситуацията.И Илиан да престане да разиграва циркове,защото за 3 и половина години 4 пъти казва се маха или подава оставка и всичко накрая излиза цирк от негова страна.
Футболистите са на второ място.Колко пъти сме ги подкрепяли в трудни моменти и изобщо навсякъде и никога не са ни отвръщали с нужното.Ходят по дискотеки нонстоп,наливат се като свине,всичко им осигуряват като принцове и накрая нищо насреща.Може би изключвам хора като Ваня и Велев,които са от малкото мъже в този отбор.Тук решението е да ги глобяват докрая и след полусезона нов отбор.Писна ми от обяснения как се градял отбор,да не се разпадне колектива и пр.Пълна чистка на кочината,която се изгради.И любимеца на Илиан Бомбето също да се опита.Най-омразното същество от всички за мен в този отбор.Лизач и доказан крадец още от времето на Банев.
Тук за съжаление идват и феновете и ръководството,които единствената им вина е,че търпяха безкритично всичко и сега резултата е налице.
Но най-важното за да започне промяната е да имаме нов собственик в лицето на тецовете.Така ще се осигури и финансова основа за да се започне изграждане на нов отбор,който да се бори за местата в челото.Там където е мястото на БЕРОЕ!Щом отбори като Лудогорец,които тази година направиха отбор и виждаме какво правят,какво остава за отбор с многобройни,всеотдайни и също луди фенове като нас ;)

Потребителски аватар
Never_Mind
Контакти:

Re: Време е за промяна!

Мнениеот Never_Mind » 12 сеп 2011 16:31

Нещо явно не съм зашпознат в детайли с това какво е дереджето в Берое, но ми припомни какво точно му осигурихте на Илиян Илиев? Щото аз си спомням как последните 2 години ви напуснаха поне 5-6 основни играчи в посока София, още не знам колко в други посоки. И всичко предполагам отива за издръжка на отбора. Но не винаги могат да се намерят адекватни заместници "за без пари". Възможно е Илиян Илиев да са му размътили главата за славно бъдеще в София и за това тази година да не успява да намери подход и да мотивира футболистите ви. Но не го подценявай като треньор, показал е ,че когато иска и има възможност , може да създаде колектив. Не съм в час с това колко хора и кои фирми са склонни да наливат във вашия регион, но си мисля ,че едва ли ще има повече от 2. Тъй , че..по полека с нови собственици и т.н. - хора с пари в тази страна отдавна не бленуват да ги хвърлят на вятъра. [offtopic]защото освен имидж, да си собственик на футболен клуб е едно голямо задължение откъм финанси[/offtopic] Все пак се надявам да намерите вариант и да излезете от тежката криза, защото Стара Загора е футболен град и заслужава да има отбор във висшия ешалон. Успех !
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/440/4592440U.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://images.icnetwork.co.uk/upl/ealinggazette/sep2008/3/9/7A187447-ACE7-BA6C-3DE786A0320F8078.jpg[/wrapimg]

sdsadd
Контакти:

Re: Кризата в Берое. Време е за промяна!

Мнениеот sdsadd » 12 сеп 2011 17:06

Когато ви спечели купата Илиян Илиев беше бог,сега е дявол нали ? Типично българско футболно мислене...Ако вземе пък биете следващият кръг ЦСКА,кво ще стане ? Пак ли ще бъде месията ? Изчакайте поне да свърши полусезона и тогава давайте реални оценки !

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 12 сеп 2011 17:10

Илиян Илиев нито е бог нито е дявол, напълно е възможно да се е "изхабил" като треньор на Берое без да е виновен никой конкретно, стават такива неща и е възможно да е нужна просто промяна щото като почне да не върви и ходи се оправяй после

Потребителски аватар
Бръснара

Мнениеот Бръснара » 12 сеп 2011 17:23

sdsadd написа:Когато ви спечели купата Илиян Илиев беше бог,сега е дявол нали ? Типично българско футболно мислене...Ако вземе пък биете следващият кръг ЦСКА,кво ще стане ? Пак ли ще бъде месията ? Изчакайте поне да свърши полусезона и тогава давайте реални оценки !

На някой е бог на други не ;) Аз лично съм му благодарен за купата,но общо взето това е единствения голям успех при него дошъл с голям късмет трябва да отбележим.Другото при него е едно изпадане в Б-група,eдно 10 място,едно 7,един сезон в Б-група,където по-голямата част от феновете не бяха никак доволни от играта на отбора и още тогава му се искаше оставката и това e.Времето на криза също така искам да кажа беше само сезона където спечелихме купата и то по-скоро втория полусезон.Останалото време си бяхме доста добре финансово,особено времето при Ковачки.Лошото при него са не резултатите,а това,че залага на супер грозен футбол,и за съжаление никога няма да промени този си стил.Та ние кога някой помни големи победи с по 3-4 гола разлика.Всичко е с по 1,максимум 2 .За мен няма имена,величия и легенди,когато става въпрос за управлението или играта на отбора,който не става да се маха.БЕРОЕ е над всякакви личности и особи.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 12 сеп 2011 17:24

На ПЪРВО място е треньорът Илиан Илиев.Никога в историята на БЕРОЕ досега не е имало треньор,на когото да е било осигурено всичко.И власт,и пари и изобщо всичко възможно.

:) Илиан, който разполага с милионният бюджет на Берое? :) Ти сериозно ли?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 12 сеп 2011 17:25

Бръснар стига говори за Бомбето,ако знаеш колко административна работа върши,ако не е той сигурно едно домакинство няма да могат да уредят останалите..
Иначе съм съгласен че може би се изчерпа Илиан,цяла България ни разбра стила на игра,не можем с нищо да изненадаме дори най-слабите отбори в групата,то не че в момента не сме сред тях.Футболистите няма да ги коментирам,повечето не знаят какво е да играеш със сърце,но това си е за тяхна сметка.Ние сме сигурно най-толерантната публика в България,не сме ги изпращали от години с освирквания,какъвто и да е резултата и играта.Докато преди при най-малкия резил е било така,явно трябва така да се процедира с тях.Естествено че няма да изпаднем,въпроса е че имахме съвсем други цели преди сезона.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 12 сеп 2011 17:30

Само уважение и признателност за Илиан!Направил е страшно много за нас.Убеден съм,че отборът ще се вдигне.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 12 сеп 2011 17:31

Трябва промяна задължително . Уволнение на Илиев , смяна на ръководството , изгонване на играчи и започване на чисто дори и с цената на години в Б група .. само това е изхода
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Бръснара

Мнениеот Бръснара » 12 сеп 2011 18:02

bigbonusprize написа:
На ПЪРВО място е треньорът Илиан Илиев.Никога в историята на БЕРОЕ досега не е имало треньор,на когото да е било осигурено всичко.И власт,и пари и изобщо всичко възможно.

:) Илиан, който разполага с милионният бюджет на Берое? :) Ти сериозно ли?

Въобще не е малък в сравнение с останалите отбори.Ако искаш питай Боиндруков или Драголов да видиш дали не му е осигурено всичко.Тази година имахме ясни цели,а те са петицата!!!Никакви оправдания не са уместни в случая още повече след доста срамни мачове,които изиграхме миналия сезон,когато не бяхме никак по-слаби от иначе много слабите Локо СФ,Черно море или Локо ПД,но понеже според треньора сме нямали цели и сме играли без напрежение изпуснахме златна възможност.Така че тази година пак повтарям никакви оправдания!!!Ако искаме да сме някакво средняческо отборче по-добре направо да излиза и да го казва на хората!И ако обичат чужди фенове на разни отбори дето след 2-3 кръг си гонят треньорите или викат оставка да не се обаждат!Единия ден Гонзо велик си,на другия к*рво махай се.Видяли сме ви вас :oops:

Върни се в “Берое”