tzetzko написа:bez-nick написа:КАКВИ СА НЕКАДЪРНИ НАЩЕЩЕ МИ ПАДАТ ОТ ГЕРМАНИЯ МАЛОУМИЕ
Що не се поуспокоиш малко!
Аз за друг спорт,на който можем да ги бием,освен на волейбол не мога да се сетя!
България - Германия - 3:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: България - Германия 12.09.11 16:00
bez-nick написа:ЕБАХТИ ЕВРОИДИОТИТЕ, АКО ПАДНЕМ ОТ ГЕРМАНИЯ СКОРО ВОЛЕЙБОЛ НЯМА ДА ГЛЕДАМ
А пък и ако спреш да пишеш простотии... няма да имаш равен

Трябваше да си паднем с 0-3,а сега маи и да паднем пак сме втори.И мач да уредим не ставаме
ЦСКА и САУТХЯМПТЪН-това е сърцето ми,СТОИЧКОВ И МАТ ЛЪО ТИСИЕ-това е душата ми
svetetzat написа:Трябваше да си паднем с 0-3,а сега маи и да паднем пак сме втори.И мач да уредим не ставаме
А ти за какво ставаш???
Нашите изглежда играят за победа в този мач, но турчинът отсъжда всички спорни положения в полза на немците! 

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Паднем ли сега 1:3 от Германия, Полша ще играе с всички сили срещу словаците и ще гони минимум 2 гейма, а спечели ли ги, почти на 100 процента ни минава и е минимум втори... така че направо ще си гони победа, при това ако може чиста, за да прати Словакия на второ място... а ние ще сме трети и избягваме Русия до финала.
Единствено при загуба сега 1:3 най-лошият сценарий е Словакия да бие Полша с 3:0 или 3:1... тогава си оставаме втори, но пък така поляците рискуват да бъдат задминати от Германия, защото ще са с равни точки и геймове, така че и там ще опрат до точковия коефициент...
Единствено при загуба сега 1:3 най-лошият сценарий е Словакия да бие Полша с 3:0 или 3:1... тогава си оставаме втори, но пък така поляците рискуват да бъдат задминати от Германия, защото ще са с равни точки и геймове, така че и там ще опрат до точковия коефициент...

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
-
- Контакти:
Само едно не мога да разбера - защо всички турнири имат толкова лош замисъл...Мачовете не се играят по едно и също време, някакви странни класирания, нови групи, почти всички се класират от група и т.н. Това не е нормално след едва два мача всичко в група да е ясно и всеки да си прави някакви сметки...Аз това поне не го разбирам
Българският спортен фен цял живот сметки прави и никога не излизат верни.
Радвайте се на играта бе хора, толкова ли е трудно?
Радвайте се на играта бе хора, толкова ли е трудно?

Много сме зле. Щом искаме да бием, да си бехме били 3:0.Допалнително се изморяват. Уникални сме.