Тони Калво /официална фен тема/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: Тони Калво /официална фен тема/

Мнениеот onegavon » 09 сеп 2011 11:08

Грозньо, дали си води и той статистика? Или ги учи на карате :) .

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 сеп 2011 11:23

onegavon написа:Грозньо, дали си води и той статистика? Или ги учи на карате :) .

Ами,питай го...Ако ти стиска!Знаеш къде да го намериш.Той не се крие.Хеле,пък,от такива като теб.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 09 сеп 2011 17:38

onegavon написа:Лавинке,Спас може да играе и крило и ц. нападател и зад ц. нападател защото има качества.Аз ще им броя головете пък ти им брой центриранията и тъчовете.Футбола не е хокей да ти броят асистенциите.От Мъри ги научихте тези мурафети- владеене на топката,пробягани километри,пасове по ширината на терена,асистенции, правилен тъч,правилен футбол.Ние като по прости ще се учиме да вкарваме и да бием наред /което и правим за момента/.
Апропо, ти нали беше нещо като отговорен редактор по правописа.Една малка забележка пише се ХАЙДЕ и ИГРАЕШ.

И срещу кого видя качествата на Прасчо Зелев? Защото аз не съм ги забелязал другаде извън нашето първенство. В Европа кога е показвал характер, кога е решавал важен момент? Хайде по - тихо!
Тук се говори за Калво, а не за Делев.
Нещо си мисля, че много сте разтревожени "червените" и в края на сезона ще плачете от мъка.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 сеп 2011 02:52

Спас може да играе и крило и ц. нападател и зад ц. нападател защото има качества.

Спас може да играе само по лявото крило и евентуално като краен бранител. В Румъния със Стяуа, треньора ви нали им беше разменил местата с Платини? Това е както, когато Ясен слагаше Иса по крилото.
Има бързина и техника, но му липсва физика и е лабилен като психика. Противниците лесно могат да го провокират.
Може да стане много добър при определени обстоятелства или да си остане с потенциала, подобно на много български "таланти", които като се разходят из нощна София и забравят за какво са отишли там.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 10 сеп 2011 14:05

hrclspr12 написа:
onegavon написа:Лавинке,Спас може да играе и крило и ц. нападател и зад ц. нападател защото има качества.Аз ще им броя головете пък ти им брой центриранията и тъчовете.Футбола не е хокей да ти броят асистенциите.От Мъри ги научихте тези мурафети- владеене на топката,пробягани километри,пасове по ширината на терена,асистенции, правилен тъч,правилен футбол.Ние като по прости ще се учиме да вкарваме и да бием наред /което и правим за момента/.
Апропо, ти нали беше нещо като отговорен редактор по правописа.Една малка забележка пише се ХАЙДЕ и ИГРАЕШ.

И срещу кого видя качествата на Прасчо Зелев? Защото аз не съм ги забелязал другаде извън нашето първенство. В Европа кога е показвал характер, кога е решавал важен момент? Хайде по - тихо!
Тук се говори за Калво, а не за Делев.
Нещо си мисля, че много сте разтревожени "червените" и в края на сезона ще плачете от мъка.

В Европа вкара на Динамо и Порто в България си вкарва достатъчно.Ако някой трябва да се тревожи това не сме ние засега понеже сме водачи във временното класиране.
Като , че ли вие имате повече причини за тревога/ виж темата за Гонзо и тази за Батков /

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 11 сеп 2011 18:02

Каква фен тема, дошъл в България само за пари и ако може да го забележат в Европа, за негово нещастие отпаднахме и от там.
Колко по- големи играчи заслужават фен теми, точно на тоя сте направили :roll:
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 12 сеп 2011 15:01

Ако влезе във връзка със себе си,може и да заиграе...Или вече не му пука(след като го гледах вчера) ,или е прав онзи треньор,който беше казал нещо за главата и краката му... :roll:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
lebed4eto
Контакти:

Мнениеот lebed4eto » 12 сеп 2011 15:30

фифи перото написа:Ако влезе във връзка със себе си,може и да заиграе...Или вече не му пука(след като го гледах вчера) ,или е прав онзи треньор,който беше казал нещо за главата и краката му... :roll:

И на мен не ми хареса вчера,и ако смята да се размотава така по терена и в следващите мачове, Гонзо ще трябва да му покаже, че Левски е голям отбор и няма място за статисти в отбора. Това че имаме момчета които са готови да се справят по-добре от него, па макар и без да имат неговите качества. ;)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 сеп 2011 15:38

Калво очевидно го е ударил на УВО ... Тези които са служили в армията, знаят, какво имам напредвид ... :lol:

Факт е обаче, че испанеца във втори пореден мач е незабележим !
Прекалено много за качествата с които разполага ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

would
Контакти:

Мнениеот would » 12 сеп 2011 23:25

Засега, поне според мен, не оправдава големите очаквания на Синята публика към него.Дано по-бързо се аклиматизира и да покаже истинските си качества.Личи си че има техника и бързина, но ми струва играч тип Мечо Телкийски (т.е. че се изключва за определени периоди от играта).

Върни се в “Архив”