Столично дерби : Славия - Локо (Сф)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Re: Столично дерби : Славия - Локо (Сф)

Мнениеот Sofia 1929 » 12 сеп 2011 14:41

slavia_forever написа:
Sofia 1929 написа:
slavia_forever написа:Абсолютно твърда единица за незаслужаващия победа отбор за Славия. Резила на Локо Сф в Европа следва да бъде овъзмезден!

Някакси не ти отива, толкова "пристрастно, фенски" оценки да поставяш...незнам каква точно ти е дефиницията за "резил" в турнирите, но както и да е. Жив и здрав

Това не е мнение под емоция. Аз говоря напълно обективно, според моето мнение. Съжалявам ако съм обидил някой, не е било това целта! Феновете не сме виновни, за игрите на Гигов и Венци.

"говоря напълно обективно, според моето мнение" :lol: Хубавото е, че цитираш класици в случая. Участието ни в Лигата, трудно може да се нарече резил от обективен човек, пък ти мисли каквото решиш, твое право си е.
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 12 сеп 2011 15:01

Sofia 1929 написа:
"говоря напълно обективно, според моето мнение" :lol: Хубавото е, че цитираш класици в случая. Участието ни в Лигата, трудно може да се нарече резил от обективен човек, пък ти мисли каквото решиш, твое право си е.

Аз бях на мача с Металург в София. Голямата част ваши фенове, сами казаха, че играта (и съдията) с които се класирахте е излагация и с нея нищо добро не ви чака. Така че не е само мое мнение за резила. Не знам защо не определиш мача, който ви изстреля в Европа доколко се игра според футболното ти виждане. Предлагам оттук нататък да пишем по темата. Ако си го гледал, ще разбереш и моето мнение, което казах, че е обективно. Иначе нямаше да дам резултат 4:0 за Локо Сф, ако мача се играе.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 12 сеп 2011 15:10

slavia_forever,

Само едно нещо не мога да разбера.Откъде това самочувствие, приятелю ?
И да не си някакъв спец по футбол ,да нямаш тапия за анализатор, треньор ?
Цялата А група Ви би миналия полусезон само нашия мач бил уреден ;) Айде като няма доказателства да си говорим реално нещата.
Коментара след мача с Металург не е определящ.Със Слоск показахме добра игра.А дано всяка година правим по един такъв "резил" със сладко класиране на ст."Славия".ЕГА и АМИН !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 12 сеп 2011 15:16

Ако можеше да се съберем на стадиона и да си направим дерби на трибуните щеше да ми е все тая кви ги вършат Венци и Кайчо ,но от години в София футбола е умрял .Неприятно е ,че единствените два отбора със своя публика и идентичност(без милиони обединения)остават все по-малко на трибуните.Аз мразя политиката и на административното и на техническото ръководство ,но на този мач ще присъствам само защото останахме два отбора в София и трябва да се борим да ни има да се борим срещу селянизацията на БГ футбола довела до онзи смехотворен отбор на Матеус в днешни дни.САМО ЛОКО!!!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 12 сеп 2011 15:19

james написа:Ако можеше да се съберем на стадиона и да си направим дерби на трибуните щеше да ми е все тая кви ги вършат Венци и Кайчо ,но от години в София футбола е умрял .

Това казвам и аз.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 12 сеп 2011 15:20

favaca8888 написа:slavia_forever,

Много съм надут и затова давам реална прогноза от 4:0 за Локото, ако мача се играе! Просто голямо самочувствие, голяма работа извадих! :lol: За другото цитирах и вашите фенове, не моите познания.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 12 сеп 2011 15:25

slavia_forever написа:
favaca8888 написа:slavia_forever,

Много съм надут и затова давам реална прогноза от 4:0 за Локото, ако мача се играе! Просто голямо самочувствие, голяма работа извадих! :lol: За другото цитирах и вашите фенове, не моите познания.

По-скоро си мазохист както и повечето от нас :lol: Със здраве :P
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 12 сеп 2011 15:49

slavia_forever написа:
Sofia 1929 написа:

Аз бях на мача с Металург в София. Голямата част ваши фенове, сами казаха, че играта (и съдията) с които се класирахте е излагация и с нея нищо добро не ви чака. Така че не е само мое мнение за резила. Не знам защо не определиш мача, който ви изстреля в Европа доколко се игра според футболното ти виждане. Предлагам оттук нататък да пишем по темата. Ако си го гледал, ще разбереш и моето мнение, което казах, че е обективно. Иначе нямаше да дам резултат 4:0 за Локо Сф, ако мача се играе.

Мача с Металург, както и като цяло 1 мач от общо изиграни 4(който в крайна сметка дори е спечелен), не може да бъде повод за крайна оценка за участието на един отбор в турнир! Имаш си мнение, трудно го аргументираш, но си е твое, аз съм ОК с това. За мен участието ни не е резил, за всеки един обективен човек, отпадане с дузпи от по-добър отбор(с по-добър бюджет, от по-добро първенство), няма как да бъде резил. В добавка, отпадането идва след нито една загуба!
Не ми се спори за минали неща, така че нека се върнем на темата.
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 12 сеп 2011 18:30

Колко е единицата тоя мач?
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 12 сеп 2011 19:07