Айде жабиииииии

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Айде жабиииииии

Мнениеот Sagittarius » 19 юни 2009 00:05

Бразилия както винаги ще унижи италианските мърши.По принцип на големи първенства Селесао се гаври с жабарите и надали ще пропусне да ги тресне и сега.Стандартната картина-талянците с 11 човека пред вратата,ако стане 0:0-стане,ако падне гол нещата вече отиват към 3-ка кебапчета-бон апети от Кака и сие :twisted:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Мнениеот alexpk » 19 юни 2009 00:07

Пич напълно си прав.
Баткоff вън

На линия
Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 19 юни 2009 00:25

И мен най-много от всички отбори ме дразни този на Италия. Няма по-противни от тях, честно. Не показват никаква игра и стават шампиони, къде ги бутат съдиите, къде с някакъв малоумен късмет... ето, днеска 6 минути продължения само и само да не паднат и т.н. Наистина страшно много ме дразнят и се радвам много на победата на Египет :)))
Италианците играят най-грозния футбол, катеначета и не знам си какво... едно време като гледах мачове от италианското първенство заспивах на тях... цял мач се играе в средата на терена и никакви удари... накрая в 90 мин. Минал отправят някакъв смешен удар и печелят 1:0 ....затова и на клубно ниво ги мразя оттогава, не харесвам такъв футбол.... анти-футбол :twisted:
ИзображениеИзображениеИзображение

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 19 юни 2009 01:02

ogrizko написа:И мен най-много от всички отбори ме дразни този на Италия. Няма по-противни от тях, честно. Не показват никаква игра и стават шампиони, къде ги бутат съдиите, къде с някакъв малоумен късмет... ето, днеска 6 минути продължения само и само да не паднат и т.н. Наистина страшно много ме дразнят и се радвам много на победата на Египет :)))
Италианците играят най-грозния футбол, катеначета и не знам си какво... едно време като гледах мачове от италианското първенство заспивах на тях... цял мач се играе в средата на терена и никакви удари... накрая в 90 мин. Минал отправят някакъв смешен удар и печелят 1:0 ....затова и на клубно ниво ги мразя оттогава, не харесвам такъв футбол.... анти-футбол :twisted:

колко годишен си ? 14, 16 ?? Трябва да си гледал много малко футбол, за да говориш такива врели-некипели.

Днес мача го извади тоя египетския вратар, който в свободното си време е клоун по детски рождени дни.

total shots egypt - italy : 5 - 15
shots on target egypt - italy : 3 - 7

К'во праим а ? Бахти дефанзивния футбол. Египет се бяха наредили 10 човека отзад, вкараха щастлив гол и се бранеха яко. 5 минути продължение бяха малко, то тея мангали не бяха разтежения в 60та минута, не бяха крампи в 70та.. Само стойки чупеха и вратаря бавеше топката от 60та минута нататък.

Относно италианското първенство, мисля че в 4 от последните 5 години са първи по резултатност в Европа :) 1:0 резултатите станаха патент на титлите на Ман Ютд и Челси, така че глупости повече не ми се четат.

На линия
Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 19 юни 2009 02:09

flashfreak написа:колко годишен си ? 14, 16 ?? Трябва да си гледал много малко футбол, за да говориш такива врели-некипели.

Днес мача го извади тоя египетския вратар, който в свободното си време е клоун по детски рождени дни.

total shots egypt - italy : 5 - 15
shots on target egypt - italy : 3 - 7

К'во праим а ? Бахти дефанзивния футбол. Египет се бяха наредили 10 човека отзад, вкараха щастлив гол и се бранеха яко. 5 минути продължение бяха малко, то тея мангали не бяха разтежения в 60та минута, не бяха крампи в 70та.. Само стойки чупеха и вратаря бавеше топката от 60та минута нататък.

Относно италианското първенство, мисля че в 4 от последните 5 години са първи по резултатност в Европа :) 1:0 резултатите станаха патент на титлите на Ман Ютд и Челси, така че глупости повече не ми се четат.

Ммммммм, на 22 години съм някъде мисля... но ще стана 23 по някое време :)

Що се отнася до врели-некипелите.... предния мач видях един измислен червен картон за САЩ, една абсолютно чиста неотсъдена дузпа.... и ооооо, дааааа... ооо, йеее..... Италия спечели заслужено с 1:3 !!! С човек повече цял мач... и с още съдийска подкрепа. Но Италия е велик отбор - победи с 3:1 !!! Аз не знам как някой може да се кефи на такава победа.... но според мен Италия и италианските футболисти смятат за нещо нормално съдийската подкрепа !!!

Днеска срещу Египет какво видяхме? Резултата стана 1:0 за Египет и съдията почна да помага поне до равен да стигнат... понеже гледах през нета и засичаше може да съм изтървал нещо, но.... видях някои отново интересни ситуацийки.... като например играч се измъква от защитата (малка незначителна подробност, че е в засада и играе с ръка) и шутира към вратаря, който спасява - ако ми говориш за такива положения, да, наистина - голям мач за Италия !!! В продължението абсолютно чист фал срещу играч на Египет дето се откъсваше напред - неотсъден.... да не говорим за самото продължение - 6 мин. :lol: Но нали на Италия трябва да им се помогне, КАКТО ВИНАГИ между впрочем :roll:

Ти казваш, че Египет са се бранили и т.н. Аз обаче питам - ако Египет не бяха вкарали гол и по този начин не бяха накарали Италия да играят.... италианците щяха ли да си размърдат изобщо задниците, или щяха пак да си играят типичния бавен и грозен футбол и да чакат съдията да ги побутне малко за 1:0 за Италия? А на Египет ще им простим... все още не са ставали Световни шампиони, така че от тях не се очаква толкова много :) Поне се видя, че Италия като пада може и да се поразтичат малко играчите :lol:

Италианското първенство не ме интересува какво е в момента и колко голове се вкарват. Милан, Интер, Ювентус и т.н. отдавна съм ги намразил като отбори. Като ги видя да играят някъде и сменям канала... дори оня финал на шампионската лига къде беше преди няколко години го познах как ще свърши доста преди да дойде мача - 0:0 и победа с дузпи. Все пак реших да го гледам, щото е финал за ШЛ..... отново 2 удара за цял мач :) Просто невероятно, впечатлих се страшно много. Иначе си прав, отбори като Удинезе, Наполи и разни такива дето не съм ги намразил играят приятен футбол може да се каже :) Гледах няколко мача от италианското първенство и ми харесаха, не е както преди.

Що се отнася до победите с по 1:0 ....Ман Юн., Ливърпул, Барселона и т.н., може да бият с по 1:0, обаче цял мач се борят и отправят достатъчно удари към вратата и е достатъчно интересно да гледаш. Докато за мачовете от Италия дето заспивах ти говоря абсолютно сериозно, че заспивах... то такава скука нямаше! Цял мач нищо не играят и в 90 мин. Милан вкарват някакъв измислен гол без положение и бият. Не, мерси!!!

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 19 юни 2009 12:08

Измислен червен картон ? Ритане в коляното без абсолютно никакъв шанс да играе с топката????? И това ако не е червен картон, сигурно трябваше да му натроши капачката, за да го изгони !!

Никаква дузпа - абсолютно подлагане на американеца. При игра за висока топка предимство винаги има по-високо скочилия..

Положенията на Италия освен това на Якуинта имаше още 3 100%-ови, като това даже го бях забравил. Продължението беше 6 минути, тъй като играчите на Египет лежаха цял мач - съвсем нормално. Даде 5 минути и го удължи с още 1, понеже в самото продължение вратаря разкарваше и загубиха цяла минута на един корнер. Малките отбори като Египет само така могат да докопат нещо от четирикратен Световен Шампион - с лежане, бавене и разкарване на топката :) Милан - Ювентус играха за ШЛ преди 5 години ако не и повече.. от тогава досега - разлика огромна.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 19 юни 2009 13:42

Аз харесвам футбола, който играят клубовете им, ама в националния отбор жабите непрекъснато пробат съдията и Господа, дали ще смее да даде всичко, каквото има или няма да смее. Сега ще бият бразилците, защото бразилците не обичат да тичат, ако няма смисъл, а след това, понеже ще са по-свежи, бразилците ще вземат купата. :geek:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

На линия
Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 19 юни 2009 23:42

БУФОН: КУПАТА НА КОНФЕДЕРАЦИИТЕ Е СЛАБ ТУРНИР
19 юни 2009

Вратарят на световния шампион Италия Джанлуиджи Буфон определи провеждащия се в момента турнир за Купата на Конфедерациите като слаб. Снощи „скуадра адзура” претърпя срамно поражение от Египет с 0:1.
„Преди турнира знаехме, че това е тест за нас в подготовката ни за Световните финали догодина. Знаехме, че ще има експерименти”, заяви Буфон.
„Това не е голям турнир. Разбира се, че ще бъде чудесно да го спечелим, но той не е на нивото на Световното или Европейско първенство”, оправда се вратарят.
Селекционерът на тима Марчело Липи пробва нова схема на игра, която обаче не оправда очакванията и Италия допусна срамно поражение.
„Винаги може да покажем това, което показвахме преди. Все още има една година до Мондиала”, каза още Буфон.

Ей го на..... загубиха и вече е слаб турнира, баси идиотите са италианците. А това, че Буфон е най-добрия вратар в света е пълна смешка. Икер Касияс и Петер Чех са класи над него... а първия мач със САЩ как една топка не можа да улови като хората да не говорим :)))

Върни се в “Футбол - Свят”