ШЛ: Виляреал - Байерн Мюнхен - 0:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: ШЛ: Виляреал - Байерн Мюнхен -14.09.11.
Байерн нямат допуснат гол близо 600 минути обаче реализират много само последните 3 мача са вкарали 11 гола.В защита най вероятно ще играят Лаам Бадщубер Боатенг и Рафиня дефанзивни ще са най вероятно Швайнщайгер и Густаво а пред тях отляво Рибери в средата Мюлер и в дясно Робен но ако Робен не играе в средата ще е Кроос а вдясно Мюлер което не е много добре защото Мюлер най добре се справя зад нападатела който в този мач ще е намиращия се в отлична форма Гомез.Прогноза 0:2 без да се напъваме заради предстоящия мач с Шалке.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Супер лесно Байерм ще отнесе подводницата , 0-3
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!
c0mba написа:Супер лесно Байерм ще отнесе подводницата , 0-3
По-скоро "потопи".

Някой беше писал във форума на БайернБГ, че немците винаги са били експери по подводниците. :D
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
- metodito
- Контакти:
На онзи малкия терен се играе много трудно. За Испания не знам, но в Мюнхен ще получат повече от 1 гол Виляреал.
- Локомотив1926
- Контакти:
1:2
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Neron написа:Байерн нямат допуснат гол близо 600 минути обаче реализират много само последните 3 мача са вкарали 11 гола.В защита най вероятно ще играят Лаам Бадщубер Боатенг и Рафиня дефанзивни ще са най вероятно Швайнщайгер и Густаво а пред тях отляво Рибери в средата Мюлер и в дясно Робен но ако Робен не играе в средата ще е Кроос а вдясно Мюлер което не е много добре защото Мюлер най добре се справя зад нападатела който в този мач ще е намиращия се в отлична форма Гомез.Прогноза 0:2 без да се напъваме заради предстоящия мач с Шалке.
Хахахахаа. Тъкмо смятах да пиша същото... ама дума по дума. Хьхахаха

Аз пък си мисля, че Рафиния може да остане на скамейката. Почна да се гласува доверие на Боатенг като бек. Игра и за националния на него пост.
Иначе не мисля, че ще се пазим. Сега влизаме в серия - Виляреал, Шалке, Леверкузен, Сити.
Виляреал не са Цюрих, че да потичкваме. Ако почнем да мръзелеем, ще ни нагънат и няма да ни оставят.
ПС: Не са ли над 600 минутите, в които не сме допуснали гол?
Нойер сам каза, че на тренировките му отравят повече удари, отколкото в мачовете. Дори допуснатия гол (последен) от Гладбах, беше прехвърлящ и с глава...
Дано е във форма.
Иначе не мисля, че ще се пазим. Сега влизаме в серия - Виляреал, Шалке, Леверкузен, Сити.
Виляреал не са Цюрих, че да потичкваме. Ако почнем да мръзелеем, ще ни нагънат и няма да ни оставят.
ПС: Не са ли над 600 минутите, в които не сме допуснали гол?
Нойер сам каза, че на тренировките му отравят повече удари, отколкото в мачовете. Дори допуснатия гол (последен) от Гладбах, беше прехвърлящ и с глава...
Дано е във форма.

Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Айде момчета мачкаме! 1:3 - голове на Гомес, Рибери и Кроос. Томас Мюлер се отчита с асистенция. Mia san mia!