[center]Торес: Играчите на Челси са стари и бавни[/center]
Испанският нападател на Челси е на път да си навлече огромни неприятности, след като на днешните страници на вестник "Сън" испанеца нарече съотборниците си "стари и бавни". Нападателят, който бе привлече за 50 милиона паунда, дава своето мнение за това какво трябва да промени мениджърът Андре Виаш Боаш в редиците на "сините".
"Когато преминах от Ливърпул в Челси, знаех, че ще се нуждая от време, за да навляза в необходимата форма. Не мислех, че ще ми е необходимо толкова време. Челси е ангийски тим, който не играе като такъв. Това е заради играчите, с които клуба разполага - те са стари, бавни и задържат прекалено много топката. Това е нещо, което трябва да се промени", заявява испанеца, който има само един гол от януари на клубно и национално ниво.
Той коментира и привличането на неговия сънародник Хуан Мата от Валенсия. " Не е лесно да намериш качествен полузащитник, защото най-добрите са вече в най-добрите клубове, но пристигането на Мата ще внесе повече скорост. Надяван се в следващите срещи да покажем по-бързо темпо и халфовата линия да се приспособи към него. Това е, от което се нуждаем" завършва Торес.
Sportal.bg
Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
"Който се бърка в това, което не го засяга, намира това, което не желае."
Торес: Съотборниците ми са стари и бавни (напълно съм съгласен с нандо, кат не му оттърва да напуска)
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!
mdfk написа:[center]Торес: Играчите на Челси са стари и бавни[/center]
Испанският нападател на Челси е на път да си навлече огромни неприятности, след като на днешните страници на вестник "Сън" испанеца нарече съотборниците си "стари и бавни". Нападателят, който бе привлече за 50 милиона паунда, дава своето мнение за това какво трябва да промени мениджърът Андре Виаш Боаш в редиците на "сините".
"Когато преминах от Ливърпул в Челси, знаех, че ще се нуждая от време, за да навляза в необходимата форма. Не мислех, че ще ми е необходимо толкова време. Челси е ангийски тим, който не играе като такъв. Това е заради играчите, с които клуба разполага - те са стари, бавни и задържат прекалено много топката. Това е нещо, което трябва да се промени", заявява испанеца, който има само един гол от януари на клубно и национално ниво.
BULLSHIT!!
Той коментира и привличането на неговия сънародник Хуан Мата от Валенсия. " Не е лесно да намериш качествен полузащитник, защото най-добрите са вече в най-добрите клубове, но пристигането на Мата ще внесе повече скорост. Надяван се в следващите срещи да покажем по-бързо темпо и халфовата линия да се приспособи към него. Това е, от което се нуждаем" завършва Торес.
Sportal.bg
BULLSHIT!!
Малко се съмнявам да е казал точно това, но наистина има нещо вярно. Анелка и Малуда, които му партнират в атака са стари и бавни, и не щат да му подават. :D Сега да видим как ще стоят нещата с Мата и Стъридж. Ако обаче и с новите партньори се провали направо да пали към Испания, или Махачкала. 
ОМГ се пукна се смея немога да разбера как им вярвате? това ако някой го каже няма да е в отбора повече... несе излагайте
И аз не вярвам в тази статия, но гледам, че е доста заспал форума и викам да ви шокирам малко. 
yyxyayxyxaxa :p еми тъй е почва даскало аз сигурно само в почивните дни ще пиша ако ми позволят да пиша на латиница от Айфона ... може и да стане :D
Трансферната политика, която проведохме през това лято е под всякаква критика. Това е най-малкото, което може да се каже. Торес пък е най-голямата грешка в трансферната история за всички времена.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
http://www.chelseafc.com/page/LivePressConferences/0,,10268,00.html
След няколко минути почва!
http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2447556,00.html
Лукаку е останал извън групата,защото е могло да се добавят най-много 3 нови покупки в списък А за ШЛ.А Лукаку не е home ground играч и не може да бъде в списък Б,въпреки че няма 21 години.
След няколко минути почва!
http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2447556,00.html
Лукаку е останал извън групата,защото е могло да се добавят най-много 3 нови покупки в списък А за ШЛ.А Лукаку не е home ground играч и не може да бъде в списък Б,въпреки че няма 21 години.
кога ще пуснете тема за мача с МЮ
Let's go CHELSEA Let's GO