Черно Море - Лудогорец - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Re: Черно Море - Лудогорец - 6 кръг А ПФГ

Мнениеот varnafen » 12 сеп 2011 10:42

хайде по-адекватно...1 гол в наша полза ще е успех.

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 12 сеп 2011 10:58

Време е и Лудогорец да падне, а Черно Море да се отърси от загубата в Ловеч. Равният мач ще е убиец и за двата отбора.
Прогноза: 2-1
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 12 сеп 2011 11:01

Лудогорец не съм ги гледал и нямам мнение за тях. Следя резултатите им и не се учудвам от тях.
Мача е на Тича и това предполага, че няма да загубим. Остава момчетата да покажат добра игра и да ни зарадват с 3-те точки :geek:

==============Пиргов===============
===Сашко===Шерифа==Росен===Янев==
=Капитанов==Жоро==Камазола==Дончо=
=======Божилов====================
===============Паломино==========

П.П.: Иска ми се да видя алтернатива на Янев и Румен на мястото на Дончо;
П.П.2: Защитата да избягва всякакви възможности за дуспа в/около наказателното ни поле;
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 12 сеп 2011 13:31

Фактора домакинство няма да оказва такова влияние предвид очакваните над 1000 души публика от Разград!
Прогноза : 2-3!!!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 12 сеп 2011 13:37

mad forest написа:Фактора домакинство няма да оказва такова влияние предвид очакваните над 1000 души публика от Разград!

Добре дошли са тези 1000 човека непомня някога да са идвали толкова фенове от един град на ТИЧА изключвам Спартак то тях вече ги и няма както и Левски и ЦСКА понеже всичките им фенове са от Варна и околните села +- 100 човека от София :) знам само че тези 1000 човека могат да плачат след последният сигнал а другите по стадиона да изпадат в транс :)
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 12 сеп 2011 14:19

mad forest написа:Фактора домакинство няма да оказва такова влияние предвид очакваните над 1000 души публика от Разград!

Хубаво нещо е човек да си вярва. :geek: То обикновено в края на работната седмица хората от околните села идват в град Варна я на плаж, я да си напазарят нещо. Затова не виждам защо да не дойдете 1 000 човека. Ще си направите плажа и ще си накупите някои неща, а така болката от загубата няма да е толкова голяма. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 12 сеп 2011 14:22

morqche написа:

Добре дошли са тези 1000 човека непомня някога да са идвали толкова фенове от един град на ТИЧА изключвам Спартак то тях вече ги и няма както и Левски и ЦСКА понеже всичките им фенове са от Варна и околните села +- 100 човека от София :) знам само че тези 1000 човека могат да плачат след последният сигнал а другите по стадиона да изпадат в транс :)

Благодаря за гостоприемството, но това за сълзите нали знаеш, че не се знае в кой сектор ще са! Успех и на двата отбора! Нека по-добрия победи дори и да е противниковия отбор! И все пак си мисля, че ако не победим няма как да загубим този мач!
Поздрави на всички фенове на симпатичния отбор на моряците!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 12 сеп 2011 14:31

mad forest написа:Благодаря за гостоприемството, но това за сълзите нали знаеш, че не се знае в кой сектор ще са! Успех и на двата отбора! Нека по-добрия победи дори и да е противниковия отбор! И все пак си мисля, че ако не победим няма как да загубим този мач!

Виж, то само нашата агитка се чуваше в Ловеч ама не беше достатъчно да бием. Очаквам сектора за гости да е пълен с администрацията на БМФ, а Домусчиев да гледа доволно от "ложата" (малко е смешно да се нарече ложа, ама карай). Сигурен съм обаче че останалата част от стадиона също ще е пълна и то само с фенове на Черно Море.

Неочаквам да ни биете и моята пристрастна прогноза е 1:0 :geek:

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 12 сеп 2011 14:39

Кролик написа:
mad forest написа:Благодаря за гостоприемството, но това за сълзите нали знаеш, че не се знае в кой сектор ще са! Успех и на двата отбора! Нека по-добрия победи дори и да е противниковия отбор! И все пак си мисля, че ако не победим няма как да загубим този мач!

Виж, то само нашата агитка се чуваше в Ловеч ама не беше достатъчно да бием. Очаквам сектора за гости да е пълен с администрацията на БМФ, а Домусчиев да гледа доволно от "ложата" (малко е смешно да се нарече ложа, ама карай). Сигурен съм обаче че останалата част от стадиона също ще е пълна и то само с фенове на Черно Море.

Неочаквам да ни биете и моята пристрастна прогноза е 1:0 :geek:

А публиката в Каварна и тя ли беше администрацията на БМФ?
Нека да почакаме и да видим какво ще стане!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 12 сеп 2011 14:56

mad forest написа:А публиката в Каварна и тя ли беше администрацията на БМФ?
Нека да почакаме и да видим какво ще стане!

Не съм казал че агитката ви е само от служители на БМФ :geek:

П.п.: Тъкмо обядвах с човек от БМФ и си говорихме за мача. Човека не знае за кого да вика, за моряците или за шефа :mrgreen:

Върни се в “Черно море”