Трябва ли господин Хубчев, да си подаде оставката?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Трябва ли господин Хубчев, да си подаде оставката?

Да
72
37%
Не
104
53%
Не мога да преценя
21
11%

Общо гласове: 197

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Re: Трябва ли господин Хубчев, да си подаде оставката?

Мнениеот Месершмит » 12 сеп 2011 13:28

pucky написа:п.п. далеч съм от мисълта, че хубчев е идеалния треньор за бпфк, като цяло аз и не го харесвам като стил, който проповядва, но точно в този момент, ако бъде освободен това ще означава, че неубедителният старт в шампионата се дължи изцяло на него, а аз не мисля, че е точно това е причината.

Разбира се, че той е причината за трагичната игра, в цял свят отговорността за играта на отбора се носи от старши треньора.
Предполагам намекваш за селекцията, че не е правена от него. Аз съм убеден, че той я е правил, още повече, че преди мача с Любимец, Бакалов заяви в прав текст, че селекцията е правена изцяло от Хубчев. Но дори Хубчев да не я е правил, още по зле за него, че се е оставил друг да му се бърка.
На хората, които смятат, че трябва да изчакаме до зимата искам да им кажа, че тогава ще е прекалено късно, първите отбори ще са на по 10-15 точки пред нас.

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 12 сеп 2011 13:29

Yellow blood написа:Лично за мен, тестът за Хубчев ще е предстоящият мач в Бургас. Очаква се това да ни е едно от най-трудните гостувания (още повече с оглед и на моментната ни форма). И за това най-логично би било треньорът да излезе отново със защитна подредба. Но, ако Хубчев е осъзнал в какъв отбор е треньор в момента, какви са целите му, какви са очакванията на публиката, то той ще излезе с офанзивен състав, ще постави играчите на постовете, на които са най-силни (вместо да експериментира с тях) и ще играе за победа, а не за равен.

Аз продължавам да смятам, че имаме най-силните играчи в настоящата ни група. И виждам проблемите в подредбата им на терена и в тактиката, която им се определя. А загубата на мотивация им, която коментираме, идва по-скоро от предните две неща. От една страна те не се чувстват комфортно по постовете си и стила на игра, а от друга Хубчев е с достатъчно голям авторитет, за да си позволят да оспорват тези му решения. Но това води до едно безразличие и апатия у тях. И постепенна загуба на самочувствие, която се засилва като започнат и да ги псуват от трибуните. И навлизаме в движение по една спирала надолу. Сега е моментът Хубчев да ни покаже, че има бъдеще в Ботев и може да спре това движение надолу. Отговорността е изцяло негова, защото проблемът е единствено играта на отбора. Няма оправдания като селекция, мотивация и т.н. Той е бил наясно при какви условия ще работи в Ботев, каква е политиката на клуба и е приел. Вярно е, че е под голямо напрежение, но точно за това, ако издържи теста, ще има предпоставки да се превърне в име в Ботев. Аз му дадох кредит на доверие преди сезона (даже сме спорили с други потребители тук) и в тази анкета също гласувах против оставката му. Кредитът е нещо, което са дава авансово, предварително и след това, този който го е дал очаква адекватна реакция от отсрещната страна в определен срок. За мен срокът е мачът с Нефтохимик. Дори и да не победим, искам да видя промяна в стила на игра - да играем нахъсано с атаки, със самочувствие. Ако не се случи това, от следващата седмица и аз ще съм от тези, които ще гласуват "за" оставка на треньора, при бъдещи анкети. Надявам се обаче да не се стига до там. Да не говорим, че като се замисля, не виждам адекватен човек за поста. Сигурно ще ви се стори странно, но за мен най-подходящият човек, да заеме мястото на Хубчев, при евентуалното му отстраняване би бил ... Марин Бакалов.

Мнението ми се припокрива на 100% с твоето.Ще допълня с някои въпроси,на които не мога да намеря отговор,който ме удовлетворява:
-преди началото на сезона Бакалов каза,че целта ни е връщане към стила на игра на отбора,с който се славехме през най-добрите ни години.След като Хубчев е приел да стане треньор на "Ботев" би следвало,че е запознат с този стил и е съгласен с тази цел на ръководството.Уви,"Ботев" играе коренно противоположен стил,дори бих казал,че няма изграден стил;
-кой отговаря за кондиционната подготовка и за възстановяването на футболистите?Нормално ли е да имаме толкова много контузени и възстановяването им да продължава толкова дълго(Манчев,Арфата);
-конкретно за мача срещу "Любимец"-нормално ли е ляв бек да играе футболист със силен десен крак(Шведа),а десен бек-футболист със силен ляв крак(Божков)?Разузнат ли беше противника и ако да,защо срещу бърз и техничен футболист като И.Йорданов игра футболист с трагична линейна скорост(Божков)?
-защо в центъра на защитата игра Киков,който е на две тренировки и още не знае имената на съотборниците си,а не Н.Димитров?
И още,и още,и още...Да,мачът с Нафтата е и моят последен кредит на доверие към Хубчев.Като искам да уточня-не искам победа на всяка цена-искам промяна в игровия облик на отбора.Ние,ботевистите,сме преглъщали много загуби,ще ги преглътнем и занапред,но вяла и бездушна игра не е по вкуса ни.Ако Хубчев смята,че не е в състояние да върне красотата в играта или още по-лошо-ако не го е разбрал това и неговото виждане за играта не е такова-по-добре да си тръгне навреме.
Относно евентуален нов треньор-пак ще споделя мнението си,че след възраждането на отбора ни и досега най-добър футбол играехме миналия есенен полусезон именно под ръководството на М.Бакалов.Дали това не е мястото му в този проект на "Ботев"-Пловдив?
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 12 сеп 2011 13:32

Петьо не е виновен, че в момента сте в дупка, но когато влезете в елита, ще го въздигате до небесата нали?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
batistuta25
Контакти:

Мнениеот batistuta25 » 12 сеп 2011 13:35

джони написа:за съжаление трабва да чакаме да се осерем и срещу нафтата(което е почти сигурно)за да махнат хубчев и мангала левон.това за белия е силно преувеличено.ръковоството не са идиоти.идеята да го лансират сега за алтернатива е да може така хубчев да изпъкне и поне малко да се свали напрежението.за щастие опитни и доказали имена като треньори има в момента бол-вили вуцов,стойчо,илиян илиев чака само добра оферта преди да си бие камшика от педерое

От тук нататък каквото и да стане,всеки треньор ще си има едно наум преди да избере Ботев,след като отбор направил 4 поредни равни му се иска главата все едно е Юда,а ти искаш някакви говеда,чорбари или овчи глави да издържат.Гадно публика сме и последните 2 седмици ме е срам направо от всички разбирачи. БОТЕВ СЕ ОБИЧА НЕ СЕ КОМЕНТИРА!
Любовта на хората прави един отбор голям!!!

Потребителски аватар
pucky
Контакти:

Мнениеот pucky » 12 сеп 2011 13:49

Месершмит написа:
pucky написа:п.п. далеч съм от мисълта, че хубчев е идеалния треньор за бпфк, като цяло аз и не го харесвам като стил, който проповядва, но точно в този момент, ако бъде освободен това ще означава, че неубедителният старт в шампионата се дължи изцяло на него, а аз не мисля, че е точно това е причината.

Разбира се, че той е причината за трагичната игра, в цял свят отговорността за играта на отбора се носи от старши треньора.
Предполагам намекваш за селекцията, че не е правена от него. Аз съм убеден, че той я е правил, още повече, че преди мача с Любимец, Бакалов заяви в прав текст, че селекцията е правена изцяло от Хубчев. Но дори Хубчев да не я е правил, още по зле за него, че се е оставил друг да му се бърка.
На хората, които смятат, че трябва да изчакаме до зимата искам да им кажа, че тогава ще е прекалено късно, първите отбори ще са на по 10-15 точки пред нас.

в този отбор има точно 3-а играчи, които са привлечени по настояване на хубчев ... и бакалов много неща може да казва. въпроса е кой им вярва и кой не.
иначе за това, че хубчев си мълчи и си наляга парцалите, за да не засегне някои други хора в клуба, си е така и той рано или късно ще си носи отговорността за това.

... че преди мача с Любимец, Бакалов заяви в прав текст, че селекцията е правена изцяло от Хубчев.

къде точно е казал това? би ли дал линк, ако го има поместено в интернет.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 12 сеп 2011 13:57

Боже,Боже и това доживях! "Фенове" да сменят треньори. Да ва е*а във феновете :evil: Такова чудо и при селския не съм виждал.Срамувам се!

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 12 сеп 2011 14:09

pucky написа:къде точно е казал това? би ли дал линк, ако го има поместено в интернет.

Да, имаше качен аудио запис от интервю на Бакалов преди мача с Любимец, мисля, че точно в някои от темите във форума на Гонг имаше линк към него.

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 12 сеп 2011 14:27

хубчев освен това няма и характер.може ли да остави след края на мача пред над 500 човека велизар да му крещи в лицето-путкa,подлога,нещастник и да му се храчи а ония да го гледа и да трепери вместо да му шибне една глава.на другите нормални хора който му задаваха въпроси още повече неуверенн,неадекватен,не знаеше къде се намира

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 12 сеп 2011 14:32

botevforever написа:
Yellow blood написа:Лично за мен, тестът за Хубчев ще е предстоящият мач в Бургас. Очаква се това да ни е едно от най-трудните гостувания (още повече с оглед и на моментната ни форма). И за това най-логично би било треньорът да излезе отново със защитна подредба. Но, ако Хубчев е осъзнал в какъв отбор е треньор в момента, какви са целите му, какви са очакванията на публиката, то той ще излезе с офанзивен състав, ще постави играчите на постовете, на които са най-силни (вместо да експериментира с тях) и ще играе за победа, а не за равен.

Аз продължавам да смятам, че имаме най-силните играчи в настоящата ни група. И виждам проблемите в подредбата им на терена и в тактиката, която им се определя. А загубата на мотивация им, която коментираме, идва по-скоро от предните две неща. От една страна те не се чувстват комфортно по постовете си и стила на игра, а от друга Хубчев е с достатъчно голям авторитет, за да си позволят да оспорват тези му решения. Но това води до едно безразличие и апатия у тях. И постепенна загуба на самочувствие, която се засилва като започнат и да ги псуват от трибуните. И навлизаме в движение по една спирала надолу. Сега е моментът Хубчев да ни покаже, че има бъдеще в Ботев и може да спре това движение надолу. Отговорността е изцяло негова, защото проблемът е единствено играта на отбора. Няма оправдания като селекция, мотивация и т.н. Той е бил наясно при какви условия ще работи в Ботев, каква е политиката на клуба и е приел. Вярно е, че е под голямо напрежение, но точно за това, ако издържи теста, ще има предпоставки да се превърне в име в Ботев. Аз му дадох кредит на доверие преди сезона (даже сме спорили с други потребители тук) и в тази анкета също гласувах против оставката му. Кредитът е нещо, което са дава авансово, предварително и след това, този който го е дал очаква адекватна реакция от отсрещната страна в определен срок. За мен срокът е мачът с Нефтохимик. Дори и да не победим, искам да видя промяна в стила на игра - да играем нахъсано с атаки, със самочувствие. Ако не се случи това, от следващата седмица и аз ще съм от тези, които ще гласуват "за" оставка на треньора, при бъдещи анкети. Надявам се обаче да не се стига до там. Да не говорим, че като се замисля, не виждам адекватен човек за поста. Сигурно ще ви се стори странно, но за мен най-подходящият човек, да заеме мястото на Хубчев, при евентуалното му отстраняване би бил ... Марин Бакалов.

Мнението ми се припокрива на 100% с твоето.Ще допълня с някои въпроси,на които не мога да намеря отговор,който ме удовлетворява:
-преди началото на сезона Бакалов каза,че целта ни е връщане към стила на игра на отбора,с който се славехме през най-добрите ни години.След като Хубчев е приел да стане треньор на "Ботев" би следвало,че е запознат с този стил и е съгласен с тази цел на ръководството.Уви,"Ботев" играе коренно противоположен стил,дори бих казал,че няма изграден стил;
-кой отговаря за кондиционната подготовка и за възстановяването на футболистите?Нормално ли е да имаме толкова много контузени и възстановяването им да продължава толкова дълго(Манчев,Арфата);
-конкретно за мача срещу "Любимец"-нормално ли е ляв бек да играе футболист със силен десен крак(Шведа),а десен бек-футболист със силен ляв крак(Божков)?Разузнат ли беше противника и ако да,защо срещу бърз и техничен футболист като И.Йорданов игра футболист с трагична линейна скорост(Божков)?
-защо в центъра на защитата игра Киков,който е на две тренировки и още не знае имената на съотборниците си,а не Н.Димитров?
И още,и още,и още...Да,мачът с Нафтата е и моят последен кредит на доверие към Хубчев.Като искам да уточня-не искам победа на всяка цена-искам промяна в игровия облик на отбора.Ние,ботевистите,сме преглъщали много загуби,ще ги преглътнем и занапред,но вяла и бездушна игра не е по вкуса ни.Ако Хубчев смята,че не е в състояние да върне красотата в играта или още по-лошо-ако не го е разбрал това и неговото виждане за играта не е такова-по-добре да си тръгне навреме.
Относно евентуален нов треньор-пак ще споделя мнението си,че след възраждането на отбора ни и досега най-добър футбол играехме миналия есенен полусезон именно под ръководството на М.Бакалов.Дали това не е мястото му в този проект на "Ботев"-Пловдив?

А дали тази селекция не играе именно защото си иска Марин или белия за треньор?
Колкото до темата аз лично не мога да отговоря еднозначно на въпроса,поради една единствена причина-отговорността в Ботев е толкова размита че от прозрачно управлението стана силно матово.Не мога да разбера толкова ли е трудно да стане треньора да каже :идвам на готова селекция,тва са футболистите,слаби са,силни са тва е и т.н. Ако той си е правил селекция да си носи отговорност.Ако не може да ги нареди- да си носи отговорност.
Ако друг е направил селекцията вместо треньора-нека излезе и каже и нека тогава той си носи отговорността а не да излиза през задния вход на стадиона.А бе едно гов.до гонзо като стана треньор на левски каза:"не стана ли шампион си отивам".А при нас се слушат само :"ние,ръководството,УС,боеспособен отбор,търпение,спокойствие и т.н. Дори за една очевадна грешка(Гълъб)-няма виновен,не се знае кой го е назначил но както казва нашия гуру:" феновете трябва сами да преценят дали да подлагат на дискусии всяко назначение или да се доверят на професионалистите." Да,да ама не и ако се продължава в същия дух като досега ми се струва че пътя от Бургас до Пловдив ще бъде много дълъг.Само Ботев и мощно в Бургас-отбора сега има най-голяма нужда от нас.
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

rolik
Контакти:

Мнениеот rolik » 12 сеп 2011 14:33

Причините за моментното състояние на отбора са комплексни.Още с класирането на отбора за Б група тръгна и са настани трайно мисълта, че едва ли не ще минем на парад през Б групата, щото мястото ни било не там, а и ни чакали в А група.Никой не отчете какви са успехите и играта на противниковите отбори , надали и някой е гледал техни мачове и проверки в контролите.Загубихме от същия тоя Любимец и пак не свалихме розовите очила.Бях на всички мачове на Ботев от старта на Б групата и ако в Добрич някак на късмет победихме то истината си лъсна още на първия домакински мач.Веднага се излезе с тезата , че всички играели срещу нас на 1000% отзад с десетина човека и трудно се побеждавал такъв отбор.Мит , който е крайно време да престане да се тиражира.В тая група поне за момента всеки трупа актив от точки и мачовете отразяват реалното състоние на всеки отбор.Следващия мит, че името ни стресирало и феновете ни решавали мачовете с присъствието си на чуждите стадиони.Шапка свалям на нашите фенове , но ние не сме фактора , който ще вкара Ботев в А група, а що се отнася до името ни като реномиран клуб..това е било доста назад във времето, което добре помня за разлика от доста хора на по 20- 30 години. Времената са други , излизат нови отбори и на никой не му пука кой и какви успехи е имал миналия век.
Каза се Ботев ще бъде пак голям клуб и ще се тръгне по правилния път, тоест развитие на ДЮШ, нов стадион, нова база за тренировки, и в резултат на това ще имаме боеспособен първи състав. Такъв за Б група ли!!!. Кога това- след две-три , пет години ..Чий пример ще следват децата и същите ни тия юноши имащи пред лицето си един средняшки отбор в същата тая Б група обиграващ се години наред...Че те тия юноши жълточерна кръв да имат дойде ли им времето ще предпочетат по - класен отбор в по висока група и с по големи амбиции.
Грижа за играта на отбора имат спортно- техническото ръководство и треньора. Ако не са им осигурени нужните финанси за нови играчи да си бяха казали.Време за обиграване имаше достатъчно, поне не по малко - отколкото при сегашните ни съперници. Според мен вината си е в Хубчев – каквато и да е селекцията, най малкото имахме отбора от миналата година, без Минев за чието отсъствие безкрайно съжалявам.. В ръцете на треньора е тактиката и играта на отбора.Играта е трагична и се влошава / ако може закъде повече/ тактиката няма – важното е не да победим, а да не загубим.И НАЙ СТРАШНОТО Е, че Хубчев продължава да казва, че вървим по правилния път...............Ами ако последват загуба в Бургас и още едно смотано равенство и дома какво следва!? Пак ли ще си завираме главата в пясъка.
Според мен много правилно феновете реагираха на ситуацията до момента без разбира се да оправдавам крайните мнения.Та кой ако не феновете ще бъде коректив на ръководството за лошите резултати..
Времето още работи за Хубчев, но е малко – най много до края на следващия домакински мач.Нека му го дадем.
Ами след това!!!Какво правим и кой ще поеме отговорността! И най вече какво ни топли нас феновете ,че някой щял да опере пешкира..след като отбора ни не върви ,мечтаните цели стават мираж ..

Върни се в “Архив”