Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: до феновете на Ботев
Аз се чудя още как вдигна телефона той не може да знае дали го търси отче или някой друг, защото съм званял и дръг път да си поръчам пица 

Всички искаме това, да се маха този паразит.
Ами съществува и покрай нас постоянно ме питат много деца и момичета кога ще ги вземам на мач, но при това положение на размирици ме е страх да ги взема на стадиона, иначе много деца ми се похвалиха, че дядо коледа им донесъл екип на Ботев, даже вчера видях едно момче от Кържали(майка му е от Роковски) с фланелка на Ботев и го питам от кой отбор е естествено Ботев. Така множим се всеки ден и то в тези тежки дни за клуба, а ако сме по-добре може да си представите.
Don Rumen написа:Ами съществува и покрай нас постоянно ме питат много деца и момичета кога ще ги вземам на мач, но при това положение на размирици ме е страх да ги взема на стадиона, иначе много деца ми се похвалиха, че дядо коледа им донесъл екип на Ботев, даже вчера видях едно момче от Кържали(майка му е от Роковски) с фланелка на Ботев и го питам от кой отбор е естествено Ботев. Така множим се всеки ден и то в тези тежки дни за клуба, а ако сме по-добре може да си представите.
по важното е да има ентусиасти и почитатели на Ботев

Има много интусиазъм, даже на мача с ирландия видях фенове от Раковски и бяха сърдити, че са ботевисти, а не съм ги вземал с нас. Те са токова много, че не ги знам всички и откривам постоянно нови.
Re: делото срещу селския
http://www.7sport.net/7sport/fb_1footbg/d5424_5.htm
Ако чакате , че в България има право , и че Селският ще бъде наказан от Закона - забравете ! Това отлагане с цели 3 /три/ месеца е скандално безхаберие...

- Canaries front
- Контакти:
Делото срещу Селския през септември
На 17 септември ще бъде гледано делото, заведено от дребните акционери Валентин Кънчев и Ангел Ванчев срещу президента на Ботев Димитър Христолов, съобщава "7 дни спорт". Вчера в Окръжния съд в Пловдив бе второто заседание по иска. На него се явиха адвокатите на двете страни Светла Бодурова и Румен Руменов и защитникът на Христолов Недялко Шилев. Адвокатите и съдът нямаха време да се запознаят с документацията и затова то беше отложено за септември.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
- rump_shaker
- Контакти:
Re: Чудо !! Христолов стъпи на "Колежа"!
..Локо Пловдив написа:Ало.. идиот не четеш както трябва... пише НАСЛЕДНИК... футбола в България започва във Варна през 1909г.
Потърси малко повече... има google.com...
Момче, мисля че трябва да правиш разлика в думите, наследник, обединение, вливане. Всичк те са коренно различни по смисъла си в който се упоитребяват.
Значи има отбори които си сменят просто името и те са наследници
Има отбори, които се обединяват с други клубове и поставят ново начало! Като историята на обединените се заличава!
Има отбори които се вливат в други отбори, като се продъжлава историята на приемника. А на този който се в влял се заличава историята му!
Има и такива в които се вливат отбори, но на тях не им се добавя към тяхната историята!
Черно Море наприемр, е наследник на Тича, като отбора на Владислав се влял в този на Тича. Разбираш, че едната история трябва да се заличи, тоест да не се унаследи, защото ще се получи, странния факт, че Черно Море, през сезон 1918 наприемр е завършил едновремно на 4 и 8 място, което е абсурдно. 1 отбор неможе да заема 2 позиции

Don Rumen написа:Аз се чудя още как вдигна телефона той не може да знае дали го търси отче или някой друг, защото съм званял и дръг път да си поръчам пица
Румене, при всичкото ми уважение към теб, си мисля че Селянина се е бъзикал здраво, като си е поговорил с тебе по телефона...
Абе не е ли време Фондацията да се опита да го натисне с оферта? ако само си стоят, няма нищо да стане. Ирена Кръстева я забравете, според мен няма интерес ввече от сделката, така че няма кой друг, освен хората на Бакалов!!!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!