Трябва ли господин Хубчев, да си подаде оставката?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Трябва ли господин Хубчев, да си подаде оставката?

Да
72
37%
Не
104
53%
Не мога да преценя
21
11%

Общо гласове: 197

Тои не умира

Re: Трябва ли господин Хубчев, да си подаде оставката?

Мнениеот Тои не умира » 12 сеп 2011 08:55

На мача с Любимец,се видя че отбора няма никаква схема на игра,при атака на нашият отбор,дори и защитниците тръгваха да атакуват уж,и при отнемане топката от Любимец ние бяхме застрашени от гол,след като гостите пък атакуваха с 3-ма играчи целият ни тим се прибираше и при отнемане на топката започваха едни пасове в нашата половина,без никаква идея за нападение,то просто нямахме офанзивен играч,освен "голямата ни звезда"Петър Атанасов....Друго което прави лошо впечатление за Хубчев е че всеки мач ние играем с различен състав,как смята да изгради стил на игра НЕ ЗНАМ!!!Според мен трябва да помисли за друга професия,на пресконференцията и по време на мачовете показва нервност на безобидни ситуаций и отсъждания на съдийте,това говори за слабост и неувереност във възможностите си!!!!Дано да греша!!!Само БОТЕВ Пд.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 12 сеп 2011 09:03

Ама 30 победи във В група , май са ви проминили представат за футбол . В б група има поне 4 тима , които искат да влязат в А група , конкуренцията м/у Спартак , Ботев, Етър и Сливен ще е жестока . Като сложим и напаъните на мазута да се закрепят в началото на сезона , ми нормално е да изпитвате трудности . Просто Ботев , за да успее трябва да се труди повече на терена , а не да чака провиденето .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 12 сеп 2011 09:19

Абе стига сте дрънкали глупости, точки, равни, победи и т.н.
Никой не говори тук за изгубените точки, въпроса е в играта и състоянието на отбора.
Нека хората, които не са гледали мачовете на Ботев да не взимат отношение по темата. Отбора ни е тотална развалина в момента, нямащ нищо общо с миналогодишния, играта е абсолютно безидейна, за състава нямам думи, Петър Хубчев явно не обича нападателите.
От прекрасното нападение, което имахме миналата година, няма и помен, сега са докарани някакви дървета, които и за доматени колчета не стават. Христов е натирен при юношите, Светльо Асенов и Курдов са резерви. Ама хайде, нека са разерви, ако това се прави в името на отбора, за да може отбора да играе по-добре. А то какво става, тотален хаос, играем антифутбол и от мач на мач ставаме по-зле.
Дано ръководството махне Хубчев преди мача с Нафтата, достатъчно е да излезем с миналогодишния състав плюс Тошко Неделев и с мощната подкрепа на публиката резултата ще е на лице.

Потребителски аватар
claudio
Контакти:

Мнениеот claudio » 12 сеп 2011 09:27

daimio написа:ще гласувам с ДА въпреки че не смятам вината за единствено негова.да си тръгва и човека който го е довел.тези които ме убеждават в правилната политика на ръководството най вероятно ще имат възможност да се преброят и в бургас и в следващия домакински мач.

айде бе !,,ще ме проващаваш'' ,ама аз смятам да отида в Бургас, заради отборът на БОТЕВ!Отборът който има нужда от феновете си ,когато нещата не вървят!няма да отида нито заради Бакалов,нито заради Хубчев!

П.С.Сигурно миналия сезон когато имахме 13 точки преднина пред Нафтата и беше почти сигурно , че ще ги отнесем, си бил пътя до Бургас с голям кеф,ама сега когато е трудно ще изоставиш ,,БОТЕВ"!

boris_an
Контакти:

Мнениеот boris_an » 12 сеп 2011 09:36

Не знам защо трябва да губим още точки в Бургас, за да си тръгне Хубчев.
Нямаме ли ръководство? Какво чакат, да стане прекалено късно? Тука трябва да хвърчат оставки,големи глоби!

Shadow_
Контакти:

Мнениеот Shadow_ » 12 сеп 2011 09:41

Всички мишки веднага излязоха след 1вия слаб мач...... БРАВОООООООО :) :D

Бюджета е 3милиона... 1 милион за стадиона, 400-500 000 за ДЮШ и останалите са за мъжкия тим и всички други разноски (охрана,заплати,транспорт,хотели етц). Колко пари мислете остават за селекция ? И ТОЗИ БЮДЖЕТ Е ОДОБРЕН ОТ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ. Така че ако ще гоните някой като Мечечиев, направо палете към София и търсете Цецо.

Смяна на треньора :lol: :lol: :lol: Кой ще дойде бе? Господ? И кво ще направи ? Ще почне от кота 0 да гради наново отбора ? :lol: Това вече ще е 100% сигурно самоубийство...

След 5 мача се иска да се гони треньора, президента, играчите и не знам си кой още..А до преди 5 мача всичките тях ги боготворяхме ... Жалка картинка. Само говорим как сме по-добра публика от говеда и чорби ама всъщност сме същия дол дренки......

А и за човека с 5километровия пост където нарича Илиан Христов едва ли не детето чудо, което го пропъдили в U19.. Ти гледал ли си един негов мач там бе? Щото аз съм и съм чувал и мнението на съотборниците му. Затва ей такива професори като тебе трябва да им забранвят да имат достъп до форумите, щото все си мислят, че много разбират ама са кръгла 0 като треньори.... НИКОЙ не може да дава акъл на Хубчев ако няма поне лиценз Б да кажем... Не се излагайте като кифладжии.

Дайте да си погледнем публиката малко а? Може ли цял мач да се псуват футболисти и треньори още от 5тата минута? Може ли да се крещи оставка като някви долнопробни селяни? Май ние сме селяните, не Любимец? Може ли Велизар да си прави квото иска и никой да няма топки да му каже да се шиба някъде? Може ли Бакалов и Хубчев да получават по 30 обаждания на ден от фенове, които да им КАЗВАТ КОЙ ДА ПУСНАТ В ИГРА И КОЙ ИГРАЧ ДА ВЗЕМАТ ?!?!?!?!?!?!?! КАК СЕ РАБОТИ В ТАКАВА ОБСТАНОВКА ВЕ :evil:

И като черешката на тортата ще си позволя да копирам 1 мнение от другия форум:

Велизар ,снощи стоя до 10ч на стадиона, не остави Хубчев на мира, знаеше си неговото- на теб Бакалов ти реди отбора, той ти е правил селекцията , ти не си треньор ,тебе Венци те разкри.
Хубчев му отвърна само едно- Велизаре ти не си човек с който може да се спори,ти си единия от проблемите не Ботев, по цял ден висиш на стадиона и плетеше интриги. Ти колко пъти и в качеството си на какъв ми се обажда да ми предлагаш играчи на спартак.
Това нещо продължи повече от час.
До края бяха и Ангел Палийски и Коцето Костадинов, Палийски не занеше човека какво да прави,стоя сам един час на трибуната.
Велизар веднага му предложи изход от кризата: събираме се една група и ни водиш при Ц Василев и сваляме Бакала, Попов,Коев и Ванчев и ти ставаш президент, при което Палийски се изцъкли.

Просто не ми се коментира , защото има и още много неща които се казаха вчера.....

Така че дайте първо да се видим ние колко сме зле, а после да даваме акъл за неща, за които НИЩО НЕ РАЗБИРАМЕ. И не, футбол мениджъра не се брои.

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 12 сеп 2011 09:42

claudio написа:айде бе !,,ще ме проващаваш'' ,ама аз смятам да отида в Бургас, заради отборът на БОТЕВ!Отборът който има нужда от феновете си ,когато нещата не вървят!няма да отида нито заради Бакалов,нито заради Хубчев!

П.С.Сигурно миналия сезон когато имахме 13 точки преднина пред Нафтата и беше почти сигурно , че ще ги отнесем, си бил пътя до Бургас с голям кеф,ама сега когато е трудно ще изоставиш ,,БОТЕВ"!

Всички ходим на стадиона заради отбора на БОТЕВ, но в събота се видя, че отбора на БОТЕВ не прави нищо за публиката на БОТЕВ, не могат да вкарат два гола срещу бостанджиите от Любимец. Добре, че си отбелязаха автогол и при 2:2 нацелиха гредата на празната врата, че срамът щеше да е пълен. Защитата ни е под всякаква критика стоят статични и не могат да опазят противниковите нападатели. За нападението няма какво да говорим, защото няма нападатели, единственият такъв е оставен на пейката. Трябват спешни промени, защото много скоро изоставането в точките ще се окаже фатално.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 12 сеп 2011 09:44

Не се хабете да пишете. Хубчев остава...

Ботев застана твърдо зад Петър Хубчев
Ръководството на Ботев застана твърдо зад треньора Петър Хубчев. Смяната на Хубчев изобщо не стои на дневен ред. Не е подавалоставка, не смятаме и да го уволняваме. Ако има виновен за сегашната ситуация - това сме цялото ръководство, коментира изпълнителниятдиректор на Ботев Пд Ангел Палийски.

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/286576.html#ixzz1XiZmNBuK
Изображение

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 12 сеп 2011 09:47

Shadow_ написа:Смяна на треньора :lol: :lol: :lol: Кой ще дойде бе? Господ? И кво ще направи ? Ще почне от кота 0 да гради наново отбора ? :lol: Това вече ще е 100% сигурно самоубийство...

Не, няма да дойде Господ, ще дойде Костадин Видолов и няма да почне наново да гради отбора, защото той още миналата година го изгради. За съжаление това което Коцето изгради, беше разбито и съсипано от Петър Хубчев. Достатъчно е Коцето да пусне миналогодишния състав плюс Тошко и да разкара дърветата, които дойдоха лятото и победата в Бургас е сигурна. :!:

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 12 сеп 2011 09:48

Всеки тук плюе по Хубчев, НО се вижда ,че самите балерини не се напъват и нищо неиграят,незнам дали заради някакъв бойкот или толкова си могат но най напред тях трябва да "понатиснем".
п.п.Моля авторът на темата и всички които се изказахте с/у Хубчев да предложите вариант за неговата смяна,защото явно вече имате негов замесник.

Върни се в “Архив”