Трябва ли господин Хубчев, да си подаде оставката?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Трябва ли господин Хубчев, да си подаде оставката?
С Хубчев напред играем за 0:0 пък отзад каквото стане. Не е проблема в резултатите, а в абсолютно безобразната и безидейна игра. Ръководството много добре да помисли, защото днес е вече понеделник и най-късно във вторник тренировката трябва да се води от друг треньор. Незабавна ОСТАВКА за Хубчев и мощно в Бургас.
Стана ясно, че сам няма да си я подаде, затова трябва незабавно да бъде уволнен още днес, утре вече ще е късно.

- cookiemonsta
- Контакти:
Не, защото е несериозно и детинско да се искат оставки след пет мача. Някой беше казал, че публиката не го псувала и не реагирала така до мача с Любимец - изиграхме най-лошия си мач този сезон и веднага се почнаха клетви и обиди, за щастие повечето от които бяха по-скоро спонтанни. Не и защото ако махнем Хубчев точно в този момент, това би донесло повече вреди, отколкото ползи.
Не ми се коментира, тази болна тема...Но за себе си, аз намерих решение. Повече няма да стъпя на стадиона и на гостуванията, до като Хубчев е треньор.
ТОЙ НЕ УМИРА

- Древен и Вечен
Ботев играе трагично.Голяма вина за това имат и футболистите.Още след мача с Нафтекс ще се разбере как ще продължаваме.При евентуална загуба Хубчев сам ще си подаде оставката.
ще гласувам с ДА въпреки че не смятам вината за единствено негова.да си тръгва и човека който го е довел.тези които ме убеждават в правилната политика на ръководството най вероятно ще имат възможност да се преброят и в бургас и в следващия домакински мач.
Мисля, че Ботев ще се върне без проблем там, където му е мястото. Успех!!!
нямам подпис...
А каква беше причината да се махне К.Видолов от треньорския пост.Ботев слабо ли играеше или той бе слаб треньор.
-
- Контакти:
много се извинявам но ботев не е барса за да изпадате в истерия.не виждате ли състоянието на целия български футбол.със смяна на треньорите на всеки 2 месеца отбор няма да направите.в българия при първия лош резултат всеки се оглежда първо в треньорът.един наистина добър отбор не се прави за 3 месеца а за три години ...МИНИМУМ.