България - Полша - 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

hrclspr12
Контакти:

Re: България - Полша 11.09.11 19:00

Мнениеот hrclspr12 » 11 сеп 2011 23:54

LaRgO написа:
hrclspr12 написа:Според мен Радостин Стойчев явно или не го каза най - добре. Ще се преценява според ситуацията. Това е.
Ние каквото и да си говорим нямаме никакво отношение по въпроса. Важното е Радо да не ни слуша какви ги бръщолевим, а да направи това, което е замислил. Той знае как.
Това, което знам, е, че нас винаги напълно умишлено ни бутат в по - лошия поток, защото сме неудобни на големите. В най - скапаната група сме, при едната ситуация ще играем с Чехия на плейоф, при другата с Русия на четвъртфинал. Е, няма такава мизерия.
Защо не ни дадоха за евентуален съперник на плейоф Естония, а на четвъртфинал със Сърбия например. Това е в пъти по - добре.

Е, то е ясно, че Радо си знае и нас няма да ни слуша. Иначе наистина все сме прецакани.

Палермо и Интер трябва да ги изхвърлят от футбола в Италия. То бива манипулиран мач, ама чак пък толкова. Накрая сицилианци нарочно допуснаха гол, защото на фланелките им пише "Евробет".

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 11 сеп 2011 23:55

hrclspr12 написа:Ако ние бием, Полша и Словакия ще се разберат. Ако ние паднем, е по - добре. Това е за съжаление. Правилата във волейбола и баскетбола са ......

За съжаление волейбола губи чара си, защото се състои само от сметки. То затова и толкова хора не ги интересува тези първенства.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 11 сеп 2011 23:58

hrclspr12 написа:Палермо и Интер трябва да ги изхвърлят от футбола в Италия. То бива манипулиран мач, ама чак пък толкова. Накрая сицилианци нарочно допуснаха гол, защото на фланелките им пише "Евробет".

[offtopic]4:3, интересен резултат, но нищо не мога да кажа, защото не съм гледал мача, а и не знам в каква форма са двата отбора.[/offtopic]

Потребителски аватар
lebed4eto
Контакти:

Мнениеот lebed4eto » 12 сеп 2011 00:11

Milen_B написа:
lebed4eto написа:Утре падаме 3-0,в сряда бием чехите (миналия месец ги бихме в новата зала),после поляци или словаци и на полуфинал Италия или Франция... Това е положението. 8-)

И на финала Сърбия, нали :lol:
Само Словакия да не бие чисто Полша, че ще ни прати на Русия :x

Не вярвам поляците да се предадат и да отпаднат още на тоя етап от първенството. Пък и на словаците какво им пука да паднат с 3-2 да речем. ;)

Върни се в “Волейбол”