Миньор (Перник) - Левски (София) - 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Миньор (Перник) - Левски (София) - 0:1 FT
СЕЛСКИ МАЧ, СЕЛСКИ ФУТБОЛ ! АЗ ПО ТВ НЕ МОГА ДА ГИ ИЗТЪРПЯ, А ИМА ГЛУПАЦИ ОЩЕ ДА ХОДЯТ ПО СТАДИОНИТЕ ? 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
santiliana написа:... Добре, че не игра Иво Иванов, защото категорично губехме мача.
... новата работна седмица започвам с ведро настроение и ще ми върви по вода, защото ЛЕВСКИ победи.
Дано серията продължи!
Преквалифицираният заместник на Иво Иванов направи не малко за да загубим. Добре, че в тези моменти не получи подкрепа.

Пожелавам ти весела и успешна седмица! А в събота нова победа на "Левски".
Нарушение при гола? Бахахахаха КРАЙ БЕ!!!

Да не забравяме, че автора на тая прекрасна теория е и автора на следното гениално заключение, по повод 9ти септември, което е също толкова типично левскарско, колкото и тукашните му изказвания -
Не, ти не си от розовите. Никак

Да не забравяме, че автора на тая прекрасна теория е и автора на следното гениално заключение, по повод 9ти септември, което е също толкова типично левскарско, колкото и тукашните му изказвания -
Честит празник на всички! Днес е един голям ден за България.
Ако не беше този ден, повечето от потребителите изобщо нямаше да ги има. От двете злини сме избрали по - малката и колкото и да е трудно да се признае, сме спечелили от случилото се.
Не, ти не си от розовите. Никак

Последна промяна от tprodanov на 12 сеп 2011 00:04, променено общо 1 път.
Re: Миньор (Перник) - Левски (София) 11.09.2011г. / 17:00ч.
пегъзимузовски написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Z81PIKz7ngo&feature=mfu_in_order&list=UL[/youtube]![]()
![]()
Колко раки изпил,ми не съм от Миньор.

[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
фифи перото написа:За да приключа безсмисленият спор ,ще кажа само едно.
Ако всички,които сляпо харесват играта на Левски и са доволни ,СА Левскари,Аз съм трамвай!
Чакайте ме на Халите!
Кой номер си?!?

И каква стана тя? Миньоро май паднаха. Но ние бяхме ужасни. Това е истината.
Гонзо, не става само с ядене! Трябва и акъл, Гонзо!
Гонзо, не става само с ядене! Трябва и акъл, Гонзо!
До тези, на които играта на Левски във вчерашния мач им хареса. Идете на психиатър! Подложете се на хипноза! Може би вътре някъде дълбоко в душите ви пулсира червена жилка. Станали сте левскари по стечение на обстоятелствата. Нещо тайно ви влече към панчаревските ливади. Или сте толкова малки, че не сте гладали мачове на истинският Левски. Отборът аткуваше с 5-6 човека и се бранеше с толкова. Имаше голове от заучени комбинации, от статични положения. Всеки знаеше къде да застане, кого да покрие, кой противников играч да "захапе". Отделно имаше много творчество. Взимаха в пъти по- малко пари и не затваряха дискотеките. Но стадионът се пълнеше. Сега даже сектор "Б" не е пълен. Дори Батков вчера беше недоволен от представеното от Левски. Добре, че резултатът ни удоволетворява. Самодоволен беше Гонзи. Тези 3 точки му спасиха задника. Защото няма да се учудя, ако фенове го набарат и току виж го хванала "тротоална екзема", след което безславно ще подвие опашка към града на Марица, известен с култовия си квартал Столипиново. Имахме късмет в Перник. Дано късметът ни покрие и в следващите четири мача. Не че съперниците ни са по- качествени, ние играем слабо в момента. Всеки път, когато "човекът- слънце" изрече култовите думи "ще видите нов Левски" ме хваща страх. Обикновено слизаме едно стъпало по- надолу. Вървим надолу в световната, европейската и в българската класация. За клуба е нормално да е на първо- второ място. Като приоритетно е първото. Поне до сега беше така. Знам ли, може новото ръководство да има средняшко мислене и манталитет?! В заключене мога да кажа: минимална победа след слаба и безидейна игра.
ПП/ Ако някой има нестандартни предложения за решаване на проблемите в тима ( селекция, тактическа постройка, тренировка, физически натоварвания за предотвратяване на честите контузии, психическа устойчивост и т.н.) нека ги сподели, може пък някой от СТР да чете форума и да открадне някой идея, защото не се знае от кой храст ще изхвърчи птичето.
ПП/ Ако някой има нестандартни предложения за решаване на проблемите в тима ( селекция, тактическа постройка, тренировка, физически натоварвания за предотвратяване на честите контузии, психическа устойчивост и т.н.) нека ги сподели, може пък някой от СТР да чете форума и да открадне някой идея, защото не се знае от кой храст ще изхвърчи птичето.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
Как ви подпираха съдиите не е истина, колко картони ви спести и колко различен критерии имаше при отсъжданията. Добре че Миньор са трагични в атака. Второто полувреме направо си свалиха гащите да не би случайно да вземат да ви врътнат един равен.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
- Levski 1914
- Контакти:
Не мога да разбера голяма част от феновете тук, които постоянно търсят под вола теле! Имам чувството, че се чака с нетърпение загуба или провал на Левски, за да могат да потрият доволно ръце. Да, имаме още много неща да оправяме в играта, но се работи в правилна посока според мен и всички ние ТРЯБВА да подкрепяме отбора, а не само да критикуваме. Не може само да изчакаш да свърши мача и да почнеш да говориш тъпотии от рода на:
[center]
И това са само част от нещата, които прочетох! Съжалявам, но такъв тип критикуване НЕ мога да разбера!
[center]
А Въндев не беше изгонен, защото съдията беше гузен за нашия гол, при който само слепец няма да види фаула на Арс.
Съдията беше перфектен за нас.
Ти честно доволен ли си от играта днес? Ако аз бях съдия, Пламен Илиев за толкова бавене в края на мача щях да го изгоня.
Истината е, че сме ужасяващо слаби. Няма никаква идея, мисъл в играта.
[/center]Според мен Гаджев първото полувреме беше за червен картон директен. Пламен Илиев - също.
И това са само част от нещата, които прочетох! Съжалявам, но такъв тип критикуване НЕ мога да разбера!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

- blue avalanche
- Контакти:
iori написа:Как ви подпираха съдиите не е истина, колко картони ви спести и колко различен критерии имаше при отсъжданията. Добре че Миньор са трагични в атака. Второто полувреме направо си свалиха гащите да не би случайно да вземат да ви врътнат един равен.
Ако някой НЕ ИСКА "да ни врътне" равен,няма нужда да си "сваля гащите"!Достатъчно е да направи една дузпа!Питай Й.Петков!
ПП.Вие какво "врътнахте" с Лудогорец?