България - Полша - 3:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: България - Полша 11.09.11 19:00
Трябва да играем за победа утре. Може да станем първи. Не виждам каква изгода ще ни донесе третото място, освен че ще играем най-вероятно с Чехия, които, няма нужда да напомням, са домакини, а последния път като играхме с тях на голямо първенство, ни победиха. Хубаво си правите сметки, ама са без кръчмар.
Точно това очаквах от нашите национали. Такъв си ни е стила, на приливи и отливи, но най-якото е, че винаги намират сили в решаващи мачове срещу силни противници.От сметки просто няма смисъл...трябва да играем на максимум и каквото сабя покаже. И на руснаците да налетим голяма работа и тях ги бихме тази година!!! Просто при нашия отбор нещата са непредвидими и когато излязат мотивирани момчетата могат да бият всеки.Като знаем в Полша какви пари се хвърлят за волейбол, както видяхме пред каква публика беше мача днес, можем само да се преклоним пред силния дух на момчетата!!!
ros написа:Tommi написа:Сега забелязах, че ако загубим 0:3, а след това Съюзът загуби от Чехия, сметките ни ще се объркат и още в следващия мач ще играем срещу тях.
Така е, но не вярвам и на руснаците да им се играе много срещу нас и ще си вземат мача с Чехите.
Не се знае дали предпочитат мачове срещу нас, Словакия/Полша и Италия/Франция, или предпочитат мач срещу Словакия/Полша/Чехия и 1/2 финал срещу Сърбия.

Последна промяна от Tommi на 11 сеп 2011 22:37, променено общо 2 пъти.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
daniel875 написа:LaRgO написа:Много ме яд, че прочетох коментарите. Бях толкова щастлив от победата, а сега ме е срам от шиба*яците, които пишат тук. Да ви е яд - България - Полша 3:1 !!!
Принципно си прав. Много се радвам, че го набихме на поляците, но руснаците може да ги бием в момента ако съдиите здраво ни подпират. Това няма как да стане. По - скоро ще стане обратното.
За съжаление те наистина са доста силни за нас. И по - добре е да направим каквото трябва утре.
Иначе ще има дълги пресявки, за да се класираме за Олимпиадата. Естествено, че няма нищо сигурно в това, което се говори тук, но Радо си знае работата най- добре. Сигурен съм, че той ще ни класира на финала. По какъвто и да е начин.
И каква е гаранцията, че на плейофа ще бием ?
Който иска,да вика за победа утре,аз ще викам за 0:3 за Германия....И на мен ми се иска да играем без сметки и да можем да бием Русия на 1/4-финал,но за доброто на волейбола ни е по-добре да стигнем до финал и там вече каквото се случи....Та те големите бразилци си направиха сметката миналата година и ни прецкаха,та ние ли няма ....Айде лека от мен 

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Tommi написа:ros написа:Tommi написа:Сега забелязах, че ако загубим 0:3, а след това Съюзът загуби от Чехия, сметките ни ще се объркат и още в следващия мач ще играем срещу тях.
Така е, но не вярвам и на руснаците да им се играе много срещу нас и ще си вземат мача с Чехите.
Не се знае дали предпочитат мачове срещу нас, Словакия/Полша и Италия/Франция, или предпочитат мач срещу Словакия/Полша/Чехия и 1/2 финал срещу Сърбия.
Да ме извините, но не ви ли прави впечатление, че всички искат да избегнат мачове с по - сериозни съперници, за да играят напред. Е, време е в това отношение ако ще е в наша полза, най - сетне да се случи.
Не може винаги ние да сме набутаните.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
LaRgO написа:daniel875 написа:LaRgO написа:Много ме яд, че прочетох коментарите. Бях толкова щастлив от победата, а сега ме е срам от шиба*яците, които пишат тук. Да ви е яд - България - Полша 3:1 !!!
Принципно си прав. Много се радвам, че го набихме на поляците, но руснаците може да ги бием в момента ако съдиите здраво ни подпират. Това няма как да стане. По - скоро ще стане обратното.
За съжаление те наистина са доста силни за нас. И по - добре е да направим каквото трябва утре.
Иначе ще има дълги пресявки, за да се класираме за Олимпиадата. Естествено, че няма нищо сигурно в това, което се говори тук, но Радо си знае работата най- добре. Сигурен съм, че той ще ни класира на финала. По какъвто и да е начин.
И каква е гаранцията, че на плейофа ще бием ?
Никога за нищо няма гаранция, но нашите трябва да играят, както могат. Отборите с претенции играят тогава, когато трябва да го направят. Тоест това, което казваш, е мнение на един човек, който се съмнява.
Добре де, а защо Бразилия ни набута? Какъв световен шампион са?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
daniel875 написа:Да ме извините, но не ви ли прави впечатление, че всички искат да избегнат мачове с по - сериозни съперници, за да играят напред. Е, време е в това отношение ако ще е в наша полза, най - сетне да се случи.
Не може винаги ние да сме набутаните.
Ние лесно ще завършим трети, но играем преди руснаците и от тях зависи кой ще е съперникът ни - те или чехите.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
daniel875 написа:Никога за нищо няма гаранция, но нашите трябва да играят, както могат. Отборите с претенции играят тогава, когато трябва да го направят. Тоест това, което казваш, е мнение на един човек, който се съмнява.
Добре де, а защо Бразилия ни набута? Какъв световен шампион са?
Представи си, че утре Полша побеждава Словакия чисто, дали няма да ни е яд за изтърваното първо място ? Бием си Германия с 3:0 или 3:1, пък каквото ще да става. На Световното като се натресохме на Куба, замалко да ги отстраним. И пак казвам, няма гаранция, че ще бием на плейофите, че да си правим сметки дали ще играем с Русия или не. Всички очаквахме да бием Словакия, ама какво стана...
Хейтъри, как ще спите след победата тази нощ

RedeviL написа:Aбсолютен смешник..
phoenix написа:Гледам и не мога да повярвам.Този мегабездарник Тодор Алексиев докога ще го търпят в националния отбор?
grasiani написа:отново загуба, както и във футбола не най-добрите са в отбора а даже не са въобще в отбора
W84me написа:Пълни смешници,да се прибират по бързо,а Стойчев да лети направо за Италия!
bez-nick написа:ДА СЕ ВРЪЩА СИЛВАНО ПРАНДИ !!!!!!!!!
п.с. Тия поляците все едно са домакини, колко фенове имати каква подкрепа, 5 000 поляци в Чехия викат 4000 пъти по-силно от пълна зала Арена Армеец София
sslevski написа:Мисля,че и последния колективен спорт в България - умира.Точно като футбола.Започва се бавно към дъното.Съсипа се клубния волейбол,време и за националния.А и с тая зала в София съм сигурен,че никога няма да има тази атмосфера,която имаше във Варна.В София или ще са като пред тв или ще са като война с караници по трибуните и футболните вандали там.Не съм от Варна,нито около нея.Така,че преди да плюете измислете нещо друго
Levskar_90 написа:Браво Стойчев браво ...
Sofiaatowern написа:Мъчно ми е честно казано че ни отнеха една едничката радост в спорта. . . Днес пак ще сме брашлян чувал. Какви ли ще са оправданията тази година?!
RedeviL написа:Oтчайващо слаби..от 8 на 4 стана 12 на 14..
NiKsAnA_ss написа:Писна ми!!! Да не могат да посрещнат флот сервиз... Как Матей е най-великият,най-големият,а в национала нищо не играе.. Как търпят онова дърво Алексиефф... Писна ми..
TheClub написа:Психика - НИКАКВА ..![]()
Тошко, Тошенце, кой те упъти към този спорт бе
![]()
bez-nick написа:По-добре Германия да ни бие и да си ходим, с тая игра няма какво да правим повече на това Европейско, нищо не можем да направим
bez-nick написа:фифи перото написа:Тръгнахме с голяма кошница...И?
Радо Стойчев големият тактик тръгна с голямата кошница, Пранди винаги беше здраво стъпил на земята, отборът играеше и по-спокойно, а сега какво, виждате
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.