Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Ponko написа:Еми в колко часа е мачът на Русия?и той ли е 19:00?
![]()
![]()
![]()
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
LaRgO написа:Много ме яд, че прочетох коментарите. Бях толкова щастлив от победата, а сега ме е срам от шиба*яците, които пишат тук. Да ви е яд - България - Полша 3:1 !!!
Klaatu написа:Между другото, не знам къде гледате регламента на първенството и дали при равни точки от значение са преките двубои или геймово/точково съотношение, но ако са преките двубои при
България - Германия 0:3
Полша - Словакия 2:3
класирането става:
1. Словакия 6 т.
2. България 4 т.
3. Полша 4 т.
4. Германия 3 т.
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Klaatu написа:Между другото, не знам къде гледате регламента на първенството и дали при равни точки от значение са преките двубои или геймово/точково съотношение, но ако са преките двубои при
България - Германия 0:3
Полша - Словакия 2:3
класирането става:
1. Словакия 6 т.
2. България 4 т.
3. Полша 4 т.
4. Германия 3 т.
Tommi написа:Сега забелязах, че ако загубим 0:3, а след това Съюзът загуби от Чехия, сметките ни ще се объркат и още в следващия мач ще играем срещу тях.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта