България - Полша - 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ponko

Re: България - Полша 11.09.11 19:00

Мнениеот Ponko » 11 сеп 2011 22:21

Еми в колко часа е мачът на Русия? :lol: и той ли е 19:00? :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 11 сеп 2011 22:23

Много ме яд, че прочетох коментарите. Бях толкова щастлив от победата, а сега ме е срам от шиба*яците, които пишат тук. Да ви е яд - България - Полша 3:1 !!!

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 11 сеп 2011 22:24

Между другото, не знам къде гледате регламента на първенството и дали при равни точки от значение са преките двубои или геймово/точково съотношение, но ако са преките двубои при

България - Германия 0:3
Полша - Словакия 2:3

класирането става:

1. Словакия 6 т.
2. България 4 т.
3. Полша 4 т.
4. Германия 3 т.

Потребителски аватар
lebed4eto
Контакти:

Мнениеот lebed4eto » 11 сеп 2011 22:26

Аз казвам утре да си починем (тренировъчно темпо и загуба с 3-0) пък каквото сабя покаже. :)

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 11 сеп 2011 22:26

Ponko написа:Еми в колко часа е мачът на Русия? :lol: и той ли е 19:00? :lol: :lol: :lol: :lol:

Ти как мислиш :lol: И те са от 19 :lol:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 11 сеп 2011 22:27

LaRgO написа:Много ме яд, че прочетох коментарите. Бях толкова щастлив от победата, а сега ме е срам от шиба*яците, които пишат тук. Да ви е яд - България - Полша 3:1 !!!

Принципно си прав. Много се радвам, че го набихме на поляците, но руснаците може да ги бием в момента ако съдиите здраво ни подпират. Това няма как да стане. По - скоро ще стане обратното.
За съжаление те наистина са доста силни за нас. И по - добре е да направим каквото трябва утре.
Иначе ще има дълги пресявки, за да се класираме за Олимпиадата. Естествено, че няма нищо сигурно в това, което се говори тук, но Радо си знае работата най- добре. Сигурен съм, че той ще ни класира на финала. По какъвто и да е начин.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 11 сеп 2011 22:27

Klaatu написа:Между другото, не знам къде гледате регламента на първенството и дали при равни точки от значение са преките двубои или геймово/точково съотношение, но ако са преките двубои при

класирането става:

1. Словакия 6 т.
2. България 4 т.
3. Полша 4 т.
4. Германия 3 т.

Не са.Първо се гледа броят спечелни мачове,а после геймовото съотношение ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 сеп 2011 22:27

Klaatu написа:Между другото, не знам къде гледате регламента на първенството и дали при равни точки от значение са преките двубои или геймово/точково съотношение, но ако са преките двубои при

класирането става:

1. Словакия 6 т.
2. България 4 т.
3. Полша 4 т.
4. Германия 3 т.

Не се гледат преките двубои. При равни точки следващите показатели са брой спечелени мачове, после съотношение между спечелени и загубени геймове и накрая съотношение между спечелени и загубени точки.
При тези резултати, които си написал, поляците ще са пред нас, защото ще имат съотношение 6/7 при геймовете, а ние ще имаме съотношение 5/7. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 11 сеп 2011 22:30

Tommi написа:Сега забелязах, че ако загубим 0:3, а след това Съюзът загуби от Чехия, сметките ни ще се объркат и още в следващия мач ще играем срещу тях. :o

Така е, но не вярвам и на руснаците да им се играе много срещу нас и ще си вземат мача с Чехите.

Относно мача днес...

Невероятно тъпи фенове на спорта сме ние българите, Нарочно не четох темата преди двубоя и исках да видя до къде можем да паднем като фенове. За моя радост и мача се разви така, че всичките ми хипотези се потвърдиха. Ние сме е"а ти мършата като поддръжници. И НЕ СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ ГОЛЕМИТЕ СПОРТИСТИ И УСПЕХИТЕ ИМ.
Как може да се плюе по момчетата, които са едни от малкото положителни неща в българския спорт? И Какво очакват онези, които дават акъл, като че ли от тях зависи нещо? Да, хубаво е да си мислим, че разбираме от играта и можем да сме от "някаква" полза, но НИЕ СМЕ ПРОСТО ФЕНОВЕ И НАШАТА РАБОТА Е ДА СМЕ ВИНАГИ ЗАД ОТБОРА В ДОБРО ИЛИ ЛОШО!
Ние обаче сме първи критици и при най-незначителната грешка, а веднага след обрат да сме първите, които ще почнем да ги хвалим.
Аз и вчера казах, СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ С ЧЕСТ ОТ ГРУПАТА! Защото вярвам на момчета, защото знам, че те повече от всички нас искат да победят, защото всеки дава всичко от себе си, но понякога не се получава и защото моята а и вашата работа е да сме зад отбора в добро или лошо!

Днес момчетата преодоляха едно огромно стъпало - ПРЕОДОЛЯХА СТРАХА!!!

Ако не се лъжа поне 5 единични блокади спряха атаки на поляците (две на Андрей, две на Виктор и една на Тошко - поне за тях се сещам на прима виста), в защита обрахме доста сложни топки, Жеков направи страхотен мач и направи така, че Йосифов да изиграе мача на живота си. Матей бе на обичайното си високо ниво, а Тошко, колкото и да греши показа, че и за момента е най-добрия втори посрещач.

Не знам какво ще мисли щабът ни тази вечер за мача с немците утре, но съм сигурен, че каквото и да стане и срещу германците, а и в срещите от осминафиналите нататък АЗ ЩЕ СЪМ ЗАД ОТБОРА, КАКВОТО И ДА СТАНЕ

А най-голямото доказателство за радостта която ни дава този отбор е гледката на едно 6-7 годишно момиченце, което след края на мача днес развяваше знамето през терасата и викаше БЪЛГАРИ - ЮНАЦИ

Правете го и вие... като едно време

Успех момчета
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 11 сеп 2011 22:33

8-)

Тук само пича 0007 е наясно за какво става въпрос. Няма смисъл да му опонирате. Само загуба с 0:3 ни предпазва със сигурност от среща с руснаците на този ранен етап от първенството.
Радо Стойчев и момчетата си знаят работата ... ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Върни се в “Волейбол”