Дербито на 5 кръг: ЦСКА - Локо 1926 Пд прогнози и мнения

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Дербито на 5 кръг: ЦСКА - Локо 1926 Пд прогнози и мнения

Мнениеот шивача » 09 сеп 2011 23:47

staria написа:Тоя мач ще падаме с разлика, май. Като гледам приповдигнатото настроение на феновете, обикновенно има приземяване... Дано не съм прав.

и аз мисля, че ще е 3,4 на един.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 10 сеп 2011 08:13

Билети за мача има в магазина на Лаута. Цената им е 5 лв.

Кратко видео от вчерашната пресконференция преди мача с ЦСКА

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HNXVoVFzSuc[/youtube]
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 10 сеп 2011 13:05

Трябва да свалим на земята изскуствения хартиен медиен ''гранд''.Не са нищо особено.Важно е Драган да ги надъха и да избере правилната тактика и няма начин да не се поздравим с победа или най-малко хикс.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 10 сеп 2011 14:49

kubik написа:Трябва да свалим на земята изскуствения хартиен медиен ''гранд''.Не са нищо особено.Важно е Драган да ги надъха и да избере правилната тактика и няма начин да не се поздравим с победа или най-малко хикс.

Тоя "хартиен" гранд ше ви разфасова. Примири се с тая мисъл.. ;)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 10 сеп 2011 22:41

Радващо е, че доста от нас са с приповдигнато настроение и говорят за победа...такова самочувствие напълно ни приляга :!:
Ние сме Локомотив и представляваме лицето на Пловдив град, който е по-стар от Рим и Атина.Локомотив защитава авторитета, честта и името на Пловдив, който е съвременник на Троя и Микена, надживял тези два града :!: Ние Пловдивчани се гордеем с историята, културата и традициите на Древен и Вечен Пловдив.Ние Пловдивчани се гордеем с любимия Локомотив - единствения пловдивски отбор, който играе в елита на родния футбол.В главите на всечки истински Пловдивчани живее само една единствена мисъл за мача в Понеделник срещу ЦСКА и тя е ПОБЕДА.Унизителна за нас локомотивците е мисълта за равен или задоволство от добра игра.Подобен род мисли прилягат на малките клубчета в дълбоката провинция.Мачкане на "червените" цял мач и по целия терен... тва е майна.Битка докрай и победа за славен Пловдив :!:
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 11 сеп 2011 09:51

Моля, който може да си вземе билет за мача от магазинчето на Лаута за да няма опашки за билети в София!

И който може да остави някой лев на Чонин защото събираме пари за пиро.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 11 сеп 2011 22:03

Халфът Сержиньо обяви, че "смърфовете" са подготвени перфектно за утрешното гостуване

Звездата на Локо Пд Сержиньо, е категоричен, че "черно-белите" няма да си тръгнат от София загубили.
Утре от 20:00 "смърфовете" гостуват на "Българска армия" в дербито от 5-ия кръг на "А" група.
Сержиньо заяви в интервю пред столичен вестник, че отборът на Локо е напълно готов за срещата с ЦСКА. "Предстои ни много важен мач и всички го осъзнаваме. Всеки тренираше много здраво през седмицата. Очакваме, че срещу нас ще се изправи много силен ЦСКА, но и ние също имаме своите предимства".

Смърфовете са се заканили на армейците, че няма да се задоволят с равен резултат в понеделник , а играят, за победа. Офанзивният халф на Локомотив Пловдив споделя, че след идването на новия треньор Драган Канатларовски, играта на "черно-белите" е станала по-отворена. "Високите изисквания на треньора естествено доведоха до по-големи усилия от футболистите", обяснява Сержиньо. Халфът обаче призна, че все още отбора има проблеми с вкарването на голове. Той се надява, че до края на сезона лидерът на тима Здравко Лазаров ще влезе в очакващата се от него голова серия. "Лазаров е изключително важен за нас. Досега не е вкарал, но съм убеден, че отсега ще реализира много голове. Дано да почне от ЦСКА.Нищо не мразя по-силно в дъното на душата си от шопа"

Преди няколко сезона Сержиньо бе пред трансфер в ЦСКА и беше готов да премине при "червените". В крайна сметка трансферът не се състоя. "Не е необходимо да доказвам потенциала си на когото и да било. Искам само да си тръгна с трите точки от "Армията"- обяснява Сержиньо. Той не отрича достойнствата на ЦСКА и дори призна,че според него това е тима в най-добра форма в шампионата. Според него ЦСКА разполага с изключително силни състезатели в лицето на Зику, Платини и Делев, но и в черно-белия тим играчите не са слаби.
Халфът Сержиньо издаде двата най-силни коза на Локо, за които ЦСКА трябва да имат едно наум. Това са колективът и контраатаките. Той е сигурен , че с тях ще държат червените под напрежение.
Футболистът на железничарите призна, че се е завърнал в България от Кипър, заради проекта на Константин Динев за Локомотив. Проектът "Локомотив" е сериозна крачка и има за цел да класира клуба за евротурнирите.

А така, Серж нека ЦСКА да тръгне на юруш срещу нас и още в началото да отнесат 2 парцала.
Само мачкане за тия шопи - нищо друго.Без милост срещу този свиреп евробоец...скачаме им и каквото сабя покаже.
Изображение

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 12 сеп 2011 14:09

Довечера мача го взимаме на 120% :idea: :!:
Много болезнено ще бием "червените" довечера.
Преди малко прегледах форума на ЦСКА...да Ви кажа, Братя, че не видях нито един техен фен, който да не говори за победа.
Абсолютно всички техни фенове вярваха в победата и говорят единствено и само за победа.
Много поучително за нас - локомотивците.Много наши фенове също вярват в победата на Локомотив довечера, но все още се намират такива, които говорят, че ги устройва и точката срещу ЦСКА.Не може да сме жители на Пловдив, който е петия най-стар град в света, да сме фенове на пловдивския любимец Локомотив...да сме първия официално регистриран фен-клуб у нас и манталитета ни да е като на някой селянин от дълбоката провинция.Къде е гордостта ни, като пловдивчани? Че софия ако не беше столица хората по света няма да знаят, че съществува на картата.Каква история и култура има малка софия?
С какво софия може да се похвали пред Древен и Вечен Пловдив? Абе НИЕ сме Пловдив :!: НИЕ сме Локомотив - лицето на нашия световно признат град. Мачкане и само ПОБЕДА над всички шопи :!:
Изображение

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 12 сеп 2011 14:43

Аз тази като й видях снимката се оказа, че я познавам.
Не ще да си махне потника, щото на лявата цица има татуирана емблемата на Локомотив Пловдив.
Забележете, че отдолу е и със сутиен с подплънки за да не се вижда нашата емблема.
Аз тая я знам ве...идвала е в агитката ни на наши мачове.Момичето има роднини в Пловдив и наполовина си е наша фенка.
Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 12 сеп 2011 14:50

Ванко_Ултраса написа:Аз тази като й видях снимката се оказа, че я познавам.
Не ще да си махне потника, щото на лявата цица има татуирана емблемата на Локомотив Пловдив.
Забележете, че отдолу е и със сутиен с подплънки за да не се вижда нашата емблема.
Аз тая я знам ве...идвала е в агитката ни на наши мачове.Момичето има роднини в Пловдив и наполовина си е наша фенка.

Спирай наркотиците... и прекрати приятелствата си с левскари. ;)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”