Стоук - Ливърпул 10.09.11 17:00

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes
Контакти:

Re: Стоук - Ливърпул 10.09.11 17:00

Мнениеот john barnes » 11 сеп 2011 21:52

да бе,даже се пробва да я вкара от центъра като алонсо...ама я изкара 5 метра встрани от вратата...адам и хендерсън бяха най-слабите във мача,даунинг е същия цървул. енрике,суарес и лукас играха най-добре.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

ciao
Контакти:

Мнениеот ciao » 11 сеп 2011 21:53

liverpool96 написа:
ciao написа:Кога съм казвал, че Суарез е шибан латинос? Питам що аджеба той НЕ бива изпращан в изгнание при положение, че прави странни пропуски за играч от неговата класа, а Хендерсън бива заклеймяван като дърво, мишка, храст и тн. Вижда се двойния аршин, с който биват съдени играчите. Суарез пропуска - той ни прави играта хубава, няма късмет. Хендерсън пропуска - дърво, мишка, нищо общо с футболист, за А група не става. Нека се отнасяме с играчите на любимия отбор по един и същ начин! Искам да уточня, че не съдя никой играч в този мой пост ...

Пич, съжалявам за тона, но ми е болно, че по този начин сме готови да влизаме в Топ 4. На великия Ливърпул приоритетната му цел е Топ 4. Омръзна ми с думите "чакай да се обиграе, трябва му време". Стига! Чакаме повече от 20 години, мина ни се чакането вече. Стоим в застой второ десетилетие, а на манчовците им остана да ни минат и по титли в ШЛ - във всичко друго ни минаха. Точно като капитан на младежката формация на Англия трябва да има самочувствие и да поема рискове и вината на себе си. Трябва да лидер и да тласка всички напред. Как един по-млад от него Уилшър направи на пух и прах халфовете на Барса?

Ами аз не го оправдавам, просто се дразня на отношението към различните играчи. И на мен ми се иска всичко да се оправи като с магическа пръчка, но това няма как да стане и колкото и да не ни е приятно ще трябва време. И не мога да разбера какво общо имат играчите на другите отбори. То не бяха Мата, Агуеро, Джеко, ЯЯ сега и Уилшър. Иначе не знам колко да ги е направил на пух и прах при положение, че и двамата знаем кой спечели битката там.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 11 сеп 2011 21:57

liverpool96 написа:Не съм казал нищо, играта ни се подобри коренно. Просто резултатите ще дойдат, ако биват купувани британци за дефанзивната ни част от играта. А чужденци за халфовата линия, крилата и нападението. Като ни се развие тоя играч и някой ще дойде да го купи. Затова хората Ви казват, че ни трябват играчи СЕГА, не за след 5 години.

Всички сме наясно, че в сегашното си състояние, Керъл не е нашият човек. И все си мисля, че ако няма подобрение, зимата може да очакваме входящ трансфер на някой нападател, но времето ще покаже. Мисълта ми е, че съдим отбора след 4 мача, от които 2 доста солидни победи и 1 силен, но загубен мач срещу Стоук. Мачът със Съндърланд не успях да го гледам целия. Не мисля, че е имало мач, в който да сме супер слаби и да се издъним тотално. Резултатите ще дойдат с добрата игра, а определено играем все по-добре. Така си мисля, може би съм прекален оптимист.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 11 сеп 2011 21:57

john barnes написа:да бе,даже се пробва да я вкара от центъра като алонсо...ама я изкара 5 метра встрани от вратата...адам и хендерсън бяха най-слабите във мача,даунинг е същия цървул. енрике,суарес и лукас играха най-добре.

Адам , Суарес и Енрике играха най-добре, най-много търсиха топката, Адам наистина пробва някои изключителни неща, но не всеки ден се получава, то се видя, че и на Суарес не му се получава играта...нямахме късмет...ама на Даунинг съм му бесен, вече 3-ти мач едно и също, едни калпави центрирания и въртене на фланга като пумпал, след което следва пас настрани или назад.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 11 сеп 2011 22:47

Liverpool forever_95 написа:
john barnes написа:да бе,даже се пробва да я вкара от центъра като алонсо...ама я изкара 5 метра встрани от вратата...адам и хендерсън бяха най-слабите във мача,даунинг е същия цървул. енрике,суарес и лукас играха най-добре.

Адам , Суарес и Енрике играха най-добре, най-много търсиха топката, Адам наистина пробва някои изключителни неща, но не всеки ден се получава, то се видя, че и на Суарес не му се получава играта...нямахме късмет...ама на Даунинг съм му бесен, вече 3-ти мач едно и също, едни калпави центрирания и въртене на фланга като пумпал, след което следва пас настрани или назад.

Ами малко така ама какво да се прави. За националния играе по-добре отколкото при нас.

Потребителски аватар
shomba14
Контакти:

Мнениеот shomba14 » 11 сеп 2011 22:48

Добре нека видим селекцията ни. Зимата Суарез и Керъл. Суарез се оказа доста добро попълнение, а Керъл пълна мишка... Лятото Хендерсън също се оказа не добър за клуба... След няколко години може да е много важна фигура, ама сега нямаме време да обиграваме футболисти... Трябва бързо да влезем в топ4, че да можем да сме по-конкурентно способни на пазара, защото се вижда, че на пазара ШЛ понякога играе ключова роля. Нататък... Даунинг още нищо не съм видял от него... Едни моменти проблясъци и в 70-80 процента в мачовете се губи... Адам дава хубави пасове, но това не е достатъчно... Липсва му класа вижда се... Не се е развил на време и ето ги последствията... Енрике е много добро попълнение! Най-доброто за лятото за мен. Много бърз и в същото време мощен, със сериозна физика, хубави пасове и стабилна защита. Коатес още не се е доказал, но според мен той ще е на принципа на Хендерсън. Може би ще е важна фигура за в бъдеще, но за сега не ни върши много добра работа... Белами ни е добър резервен вариант, но на фона на тези играчи спокойно може да играе титуляр... Дони си е добър резервен вратар. А в сегашния състав имаме един Рейна, един Агер, един Джонсън, един Лукас и един Джерард... От новите попълнения Суарез и Енрике. И донякъде Адам и Даунинг. Това е крайно недостатъчно за титла и ще се измъчим сериозно за топ4 тази година.
Изображение

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 11 сеп 2011 22:51

ciao написа:Значи Хендерсън може да се плюе за тва, че не е вкарал, обаче Суарез не може? Не казвам, че ще обиждам наш играч или нещо подобно, ама суарез що не е мишка, отрепка и дървар като изтърва немалко положения 1на1?

Абе момче да не съм чул лоша дума за Суарес ...гледай малко положението накрая и ще видиш ,че вратаря почти му затвори ъгъла а и това не беше пас към него а топката дойде случайно...даже и Кени го каза след мача ,че по телевизията изглежда по един начин а всъщност е друго..а ти видя ли колко пъти се мъчиха нашите палави халфчета да го уцелят и не можаха..няма кой един пас да му даде бе той тръгнал Суарес да ми плюе ...единствения ,който може да ти реши мач ..почти няма грешно отиграване ..не спира да тича и да търси топката ..чак в средата се връща да я изнася щото вижда ,че няма кой ..даже тъч тръгна да изпълнява накрая ..щото вижда ,че нашите не бързат ! а остава една минутка до края и губим ..непримирим до последно !!!....вчера ако тоя Шкъртел беше сложил здраво крака на онуй центриране в третата минута на мача ставаше 0-1 и тогава тия паляци щеше да се оголят отзад и щеше да има повече празни пространства за Суарес ..а то кво стана поведоха ни ,сложиха автобуса отзад и филма свърши ..срещу 8 защитника как да стане ? и въпреки всичко ако Хендерсън беше вкарал малко след почивката ставаше 1-1 и имахме шансове да обърнем ..отделно и съдията ни ...майката с тия неотсъдени дузпички
Последна промяна от suareshampion на 11 сеп 2011 23:05, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 11 сеп 2011 22:52

Liverpool forever_95 написа:

То да беше само това за Даунинг... Да почва да играе за нас, както играе за Англия иначе да си събира багажа...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 11 сеп 2011 22:56

shomba14 написа:Добре нека видим селекцията ни. Зимата Суарез и Керъл. Суарез се оказа доста добро попълнение, а Керъл пълна мишка... Лятото Хендерсън също се оказа не добър за клуба... След няколко години може да е много важна фигура, ама сега нямаме време да обиграваме футболисти... Трябва бързо да влезем в топ4, че да можем да сме по-конкурентно способни на пазара, защото се вижда, че на пазара ШЛ понякога играе ключова роля. Нататък... Даунинг още нищо не съм видял от него... Едни моменти проблясъци и в 70-80 процента в мачовете се губи... Адам дава хубави пасове, но това не е достатъчно... Липсва му класа вижда се... Не се е развил на време и ето ги последствията... Енрике е много добро попълнение! Най-доброто за лятото за мен. Много бърз и в същото време мощен, със сериозна физика, хубави пасове и стабилна защита. Коатес още не се е доказал, но според мен той ще е на принципа на Хендерсън. Може би ще е важна фигура за в бъдеще, но за сега не ни върши много добра работа... Белами ни е добър резервен вариант, но на фона на тези играчи спокойно може да играе титуляр... Дони си е добър резервен вратар. А в сегашния състав имаме един Рейна, един Агер, един Джонсън, един Лукас и един Джерард... От новите попълнения Суарез и Енрике. И донякъде Адам и Даунинг. Това е крайно недостатъчно за титла и ще се измъчим сериозно за топ4 тази година.

Toва е мнение! Всичко е точно от казаното.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 11 сеп 2011 22:57

suareshampion написа:
ciao написа:Значи Хендерсън може да се плюе за тва, че не е вкарал, обаче Суарез не може? Не казвам, че ще обиждам наш играч или нещо подобно, ама суарез що не е мишка, отрепка и дървар като изтърва немалко положения 1на1?

Абе момче да не съм чул лоша дума за Суарес ...гледай малко положението накрая и ще видиш ,че вратаря почти му затвори ъгъла а и това не беше пас към него а топката дойде случайно...даже и кени го каза след мача ,че по телевизията изглежда по един начин а всъщност е друго..а ти видя ли колко пъти се мъчиха нашите палави халфчета да го уцелят и не можаха..няма кой един пас да му даде бе той тръгнал Суарес да ми плюе ...единствения ,който може да ти реши мач ..почти няма грешно отиграване ..не спира да тича и да търси топката ..чак в средата се връща да я изнася щото вижда ,че няма кой ..даже тъч тръгна да изпълнява накрая ..щото вижда ,че нашите не бързат ! а остава една минутка до края и губим ..непримирим до последно !!!....вчера ако тоя Шкъртел беше сложил здраво крака на онуй центриране в третата минута на мача ставаше 0-1 и тогава тия паляци щеше да се оголят отзад и щеше да има повече празни пространства за Суарес ..а то кво стана поведоха ни ,сложиха автобуса отзад и филма свърши ..срещу 8 защитника как да стане ? и въпреки всичко ако Хендерсън беше вкарал малко след почивката ставаше 1-1 и имахме шансове да обърнем ..отделно и съдията ни ...майката с тия неотсъдени дузпички

+1

Върни се в “Ливърпул”