neoje написа:levski_90 и assencho1 е време да си набутат мненията ТАМ,когато най-добрия треньор в света е ''слаб'' и Матей Казийски се е изчерпал за националния-тогава става време за вечерните ви хапчета!
Ама от сарказъм не разбирате :D :D :D
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
neoje написа:levski_90 и assencho1 е време да си набутат мненията ТАМ,когато най-добрия треньор в света е ''слаб'' и Матей Казийски се е изчерпал за националния-тогава става време за вечерните ви хапчета!
MagicMoments написа:Само да попитам кой играе пръв мача си ние или Полша....
deikata72 написа:Закакво ги правите тия сметки сложни не е ли си утре да сразим германия с 3:0 и аз съм сигурен,че Полша няма да загуби от Словакия и да рискува отпадане,ако немците ни бият.Според мен утре бием Германия,а Полша най-накрая нанасят поражение на Словакия и нещата са точни
България-7 точки
Полша-6 точки
Словакия-5 точки
Германия-0 точки
И всичко си идва на мястото![]()
MagicMoments написа:Само да попитам кой играе пръв мача си ние или Полша....
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Klaatu написа:Абе, какви са тия глупости?! Утре бием Германия и ставаме първи. Поляците могат да бият Словакия и най-вероятно ще го направят.
Klaatu написа:Абе, какви са тия глупости?! Утре бием Германия и ставаме първи. Поляците могат да бият Словакия и най-вероятно ще го направят.
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта