Стоук - Ливърпул 10.09.11 17:00

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: Стоук - Ливърпул 10.09.11 17:00

Мнениеот john barnes » 11 сеп 2011 21:35

LFC1892 написа:
liverpool96 написа:Опаа, JalkiSte дойде на нашето мнение 8-). +1 и на двамата. Малко по малко започвате да си сваляте очилата. Аз като Ви казах, че на Краля селекцията му не струва, ме оплювахте, критикувахте и нападахте. Както каза пича, най-накрая ни лъсна голият задник. ;)

Айде стига с т'ва натякване "Видяхте ли, аз съм прав, вие нищо не разбирате", може ли? Ти да не мислиш, че ако бяхме взели Агуеро (което бе напълно невъзможно предвид вече споменати факти) щяхме да имаме 38 победи? Аз виждам подобрение в играта на Ливърпул спрямо миналия сезон, а вие ако не можете да направите разлика между мача ни със Стоук тогава и сега, сте напълно слепи. Ще има и такива мачове, то е ясно. И не - не съм привърженик на селекцията ни, нито съм сляпо зад който и да било треньор. Обаче това вашето не се трае. След всеки мач, различен от победа, се излиза и се плюе наред. Имам чувството, че някои хора само това чакате и даже няма да се зарадвате, ако Керъл стане голмайстор на ВЛ и станем шампиони. Аман вече. Генерални изводи след 4 мача не знам как правите, ама то си е за вас. Аз лично съм готов да се обзаложа, че ще бием любимото ви Сити на Анфийлд.

аз пък ще се обзаложа на друго,че като гости на сити ще берем голям срам!за каквото кажеш...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 11 сеп 2011 21:37

john barnes написа:и видя ли го твоя адам срещу бойците от сток? прав ли бях,че тоя не става за голям отбор?

Абе как може да си правиш изводи само от 4 мача, човека си изигра страшни мачове срещу Арсенал и Болтън, раздава невероятни пасове, а срещу дърварите Стоук трудно се играе, но човека второто полувреме си игра и се опита да помогне на отбора, ако не се сещаш, той изведе Хендерсън сам срещу вратаря...и неееее, той не става, няма пас, няма нищо, това че вчера играхме срещу неудобен за нас съперник и не му се получаваха някои пасове, не значи че не става. Ей брат, той има само 4 мача за Ливърпул, нека и Стиви да се върне и да видим след 10-15 мача как ще играе, сигурен съм че много по-добре.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 11 сеп 2011 21:42

liverpool96 написа:То си е така. Ама на тебе щом ти харесва стила с кюскане на високи топки към Керъл, твой си проблем. Както казах, и този сезон ще разчитаме на Джерард да ни носи на гърба си. Къде съм казал, че ще имаме 38 победи? Просто хората не спират да бележат и т'ва е. Джеко да не би да иска свръх-огромна заплата? И каква е благоприятната разлика? Че паднахме с един гол по-малко този път? Това ли е твоята "хубава" разлика? Ееее, как можах да не видя това, тц тц :lol: :mrgreen:. Керъл не може и гол да вкара, а ти чак голмайстор ми го сложи :lol:.

Добре де, един гол разлика спрямо миналия сезон, ок. Но помниш ли мача тогава? Помниш ли как играхме? Вярно - резултатът е най-важен, пак съм съгласен. Но ти щеше ли да се радваш, ако ситуацията в този мач беше точно противоположната - Керъл да изпроси такава дузпа, да имаме едно положение, да бием с 0-1, а отзад да играем с 10 човека и да нямаме 1 друга атака. Играта ни е коренно променена и който го отрича е напълно сляп. А това с Керъл голамйстор на ВЛ беше образно, ясно ми е, че няма да се случи, не и този сезон.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 11 сеп 2011 21:42

ciao написа:Кога съм казвал, че Суарез е шибан латинос? Питам що аджеба той НЕ бива изпращан в изгнание при положение, че прави странни пропуски за играч от неговата класа, а Хендерсън бива заклеймяван като дърво, мишка, храст и тн. Вижда се двойния аршин, с който биват съдени играчите. Суарез пропуска - той ни прави играта хубава, няма късмет. Хендерсън пропуска - дърво, мишка, нищо общо с футболист, за А група не става. Нека се отнасяме с играчите на любимия отбор по един и същ начин! Искам да уточня, че не съдя никой играч в този мой пост ...

Пич, съжалявам за тона, но ми е болно, че по този начин сме готови да влизаме в Топ 4. На великия Ливърпул приоритетната му цел е Топ 4. Омръзна ми с думите "чакай да се обиграе, трябва му време". Стига! Чакаме повече от 20 години, мина ни се чакането вече. Стоим в застой второ десетилетие, а на манчовците им остана да ни минат и по титли в ШЛ - във всичко друго ни минаха. Точно като капитан на младежката формация на Англия трябва да има самочувствие и да поема рискове и вината на себе си. Трябва да лидер и да тласка всички напред. Как един по-млад от него Уилшър направи на пух и прах халфовете на Барса?

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 11 сеп 2011 21:43

john barnes написа:аз пък ще се обзаложа на друго,че като гости на сити ще берем голям срам!за каквото кажеш...

Какво разбираш под голям срам? :) Но иначе си съгласен с мен, че ще бием "извънземния" отбор на Сити на Анфийлд, така ли?

john barnes

Мнениеот john barnes » 11 сеп 2011 21:45

Liverpool forever_95 написа:
john barnes написа:и видя ли го твоя адам срещу бойците от сток? прав ли бях,че тоя не става за голям отбор?

Абе как може да си правиш изводи само от 4 мача, човека си изигра страшни мачове срещу Арсенал и Болтън, раздава невероятни пасове, а срещу дърварите Стоук трудно се играе, но човека второто полувреме си игра и се опита да помогне на отбора, ако не се сещаш, той изведе Хендерсън сам срещу вратаря...и неееее, той не става, няма пас, няма нищо, това че вчера играхме срещу неудобен за нас съперник и не му се получаваха някои пасове, не значи че не става. Ей брат, той има само 4 мача за Ливърпул, нека и Стиви да се върне и да видим след 10-15 мача как ще играе, сигурен съм че много по-добре.

ти кой мач си гледал бе? хосе енрике изведе хендерсън сам срещу вратаря...пусни си го в ютуб,аман вече от компетентни фенове....
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 11 сеп 2011 21:45

LFC1892 написа:
liverpool96 написа:То си е така. Ама на тебе щом ти харесва стила с кюскане на високи топки към Керъл, твой си проблем. Както казах, и този сезон ще разчитаме на Джерард да ни носи на гърба си. Къде съм казал, че ще имаме 38 победи? Просто хората не спират да бележат и т'ва е. Джеко да не би да иска свръх-огромна заплата? И каква е благоприятната разлика? Че паднахме с един гол по-малко този път? Това ли е твоята "хубава" разлика? Ееее, как можах да не видя това, тц тц :lol: :mrgreen:. Керъл не може и гол да вкара, а ти чак голмайстор ми го сложи :lol:.

Добре де, един гол разлика спрямо миналия сезон, ок. Но помниш ли мача тогава? Помниш ли как играхме? Вярно - резултатът е най-важен, пак съм съгласен. Но ти щеше ли да се радваш, ако ситуацията в този мач беше точно противоположната - Керъл да изпроси такава дузпа, да имаме едно положение, да бием с 0-1, а отзад да играем с 10 човека и да нямаме 1 друга атака. Играта ни е коренно променена и който го отрича е напълно сляп. А това с Керъл голамйстор на ВЛ беше образно, ясно ми е, че няма да се случи, не и този сезон.

Не съм казал нищо, играта ни се подобри коренно. Просто резултатите ще дойдат, ако биват купувани британци за дефанзивната ни част от играта. А чужденци за халфовата линия, крилата и нападението. Като ни се развие тоя играч и някой ще дойде да го купи. Затова хората Ви казват, че ни трябват играчи СЕГА, не за след 5 години.

john barnes

Мнениеот john barnes » 11 сеп 2011 21:48

LFC1892 написа:
john barnes написа:аз пък ще се обзаложа на друго,че като гости на сити ще берем голям срам!за каквото кажеш...

Какво разбираш под голям срам? :) Но иначе си съгласен с мен, че ще бием "извънземния" отбор на Сити на Анфийлд, така ли?

под голям срам разбирам-над 2.5 гола за сити...не съм сигурен,дали ще ги бием като домакини...даже абонатите ни мангала...и там вече не съм убеден,че ще ги бием.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 11 сеп 2011 21:49

john barnes написа:
Liverpool forever_95 написа:

ти кой мач си гледал бе? хосе енрике изведе хендерсън сам срещу вратаря...пусни си го в ютуб,аман вече от компетентни фенове....

Добре де, моя грешка, но колко пасове в перспектива даде ?!? Човека играе и имаше желание да ни помогне да обърнем мача и се нагърбваше да прави нестандартни изпълнения, които наистина бяха трудни и повечето не се получаваха и за това го плюеш...Ама опитваше да направи нещо...а не като Даунинг да се върти като пумпал и да я подава на 5-6 метра встрани или назад...

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 11 сеп 2011 21:51

john barnes написа:
LFC1892 написа:

под голям срам разбирам-над 2.5 гола за сити...не съм сигурен,дали ще ги бием като домакини...даже абонатите ни мангала...и там вече не съм убеден,че ще ги бием.

За мача ни като гости на Сити не бих се обзаложил. Просто е много далеч - сигурно след 6 месеца. До тогава много неща могат да се случат, а и ще преминем през още един трансферен прозорец и не се знае кой кого ще вземе там. Но дори и да загубим там, а да бием Анфийлд, не мисля, че е нещо чак толкова ненормално за отбори, борещи се за Топ 4, че даже и за титла.

Върни се в “Ливърпул”