RobiVanPersie написа:А на какво трябва да се надяваме,някой ще обясни ли?
Ние да си вземем срещата и поляците да бият словаците / поне аз така го разбирам /
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
RobiVanPersie написа:А на какво трябва да се надяваме,някой ще обясни ли?
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
0007 написа:Дано паднем 3:0 !!! Няма само нас да ни прецакват,нека и ние веднъж си направим тънки сметки.В другата тема съм обяснил защо трябва да паднем така
BultraStyle написа:0007 написа:Дано паднем 3:0 !!! Няма само нас да ни прецакват,нека и ние веднъж си направим тънки сметки.В другата тема съм обяснил защо трябва да паднем така
То от тънки сметки сме на тоя хал !
0007 написа:Дано паднем 3:0 !!! Няма само нас да ни прецакват,нека и ние веднъж си направим тънки сметки.В другата тема съм обяснил защо трябва да паднем така
vladitol написа:
Е добре Русия са 1ви в групата си и се класират за 1/4 финал , нас какво ни засяга дали сме 2ри или 3ти , ние така или иначе ако сме на тези позиции ще играем 1/8 финал
0007 написа:Цял ден правя сметки и ето на:Ще споделя моите сметки!
Утре паднем ли 3:0 се класираме и няма да играем с Русия100000000 % И това е единственият вариант да не ни прецакат
![]()
Ето защо:Ставаме с 4 точки,а Германия с 3 точки.Нашата геймова разлика: -2 .На Германия: -1![]()
Ако Полша падне 1:3 или 0:3 ---> Остават с 3 точки и геймовата им разлика ще бъде съответно или -2 или -3 и се класира Германия като трети,а Полша отпадат.
Ако Полша падне 2:3 става с равни точки като нашите,но с геймово съотношение -1.Тоест те стават втори и се натрисат на Русия.
Ако Полша бие 3:2 става с 5 точки,а Словакия с 6,тоест Полша са втори и играят с Русия на 1/4-финал![]()
Ако Полша бие 3:1 или 3:0 става с 6 точки,а Словакия с 5 и те са втори и играят с Русия![]()
Забележка:Първо се гледат броя спечелени мачове,а после геймовото съотношение
Тоест УТРЕ ПАДНЕМ ЛИ с 3:0,няма да играем с Русия и има шанс или Полша да отпаднат,или да станат втори![]()
8-8-)
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
vladitol написа:Осминафиналните срещи от Европейското първенство по волейбол ще се играят на 14 септември. В тях ще участват тимовете, които са се класирали на второ и трето място в крайното класиране във всяка група, а за четвъртфиналите директно се класират заелите първите места в трите групи.
Е добре Русия са 1ви в групата си и се класират за 1/4 финал , нас какво ни засяга дали сме 2ри или 3ти , ние така или иначе ако сме на тези позиции ще играем 1/8 финал
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта