Мнениеот Angoff » 18 юни 2009 20:36
smash_the_reds написа: Не може от цяла северна България да има само 3 отбора в А група, а почти всичко останало да е от София, областта и на юг от нея
ТОВА ИСКАМ ДА ВИ КАЖА,ТОЧНО ТОВА!!!
Кой е виновен,че северна България и в частност Дунав(Русе),Бдин(Видин),Ботев(Враца),Добруджа(Добрич),Етър(Велико Търново),Спартак(Плевен) не се подържат,че някой от тях дори и изчезнаха от футболната карта на България...Столицата ли им е виновна или доказаната школа на Югозапада,където футбола е неразделна част от ежедневието на хората ???
Тук(Югозапада)пари се наливат а и школите са ни най-добрите в цяла Б-я ... ако се работи така и в северна България с децата българския футбол,щеше да е 2 пъти по-добър от,колкото е в момента...Велико Търново,Русе,Габрово,Видин,Свищов,Добрич,Враца,Плевен и т.н. и т.н. биха излезли мн добри футболисти сигурен съм...аз съм от Сандански и тук имаме отлична база и съвсем скоро ще почнат да излизат добри играчи ! Ако в някой от споменатите градове се работи,както се работи в Сандански и Благоевград далеч нямаше да е така...в всички тези градове няма нито един свестен стадион и подобни бази...какви отбори от северна България искате тогава ???

Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!