За мача:
Много слабо първо полувреме от наша страна, с елементарни грешки на Балтанов. Това момче колко шансове имаше, така и не успя да ги използва както трябва. Вече съм категоричен за себе си, че това момче, както и хМариян не са за Левски. Просто не стават.
Второто полувреме се пооправихме мъничко в игрово отношение след влизането на Ицо Йовов и резултата не закъсня. Много добре се включи Дани Младенов.Има уникално пласиране за гол.За разлика от техника

. Това в кръга на шегата.
Що се отнася до коментара на Вангелов по отношение на играта ни, че не бил виждал "толкова интелигентен отбор на Левски"...Човекът го каза с ирония, дори добави : "с безкрайно дълги подавания..." По принцип- победителите не ги съдят. Най-хубавото е, че взехме трите точки от негостоприемен Перник.Но има страшно много работа да се върши. Сега трябва спокойствие и концентрация за мача с Литекс.
В заключение: Днес отново не ми хареса визията на отбора ни, но това не ми пречи да ми е кеф, че дори и толкова зле да сме- ние ПОБЕДИХМЕ. Пролетта с Гарра-та не успяхме. Погледнато от тази гледна точка, може да се търси и някакво помръдване за измъкване от "тинята". Добре, че не игра Иво Иванов, защото категорично губехме мача.
Дори и да не сме това, което ми се иска да виждам като игра, новата работна седмица започвам с ведро настроение и ще ми върви по вода, защото ЛЕВСКИ победи.
Дано серията продължи!