Стоук - Ливърпул 10.09.11 17:00

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Re: Стоук - Ливърпул 10.09.11 17:00

Мнениеот liverpool96 » 11 сеп 2011 18:53

smart написа:тва че сме паднали на британия нищо не значи.Миналия сезон от топ4 единствено МЮ ги биха и то с огромна доза късмет(тогава съдите им спестиха и червен картон) и станаха шампиони иначе нито челси,нито арсенал успяха да ги бият.Говорите така като че ли при бенитес сме ги мачкали с 10:0 като гости, дошъл краля и хоп провалил годините тежък труд на това подобие на треньор.не ме разбирайте по грешно-не казвам че да падаме на британия е нещо нормално ама вие вече прекалявате.Ако селкцията на кени не струва то това на бенитес според теб какво е.Бенитес спечели едва 7 от първите си 16 мача.При кени със сигурност са доста повече сега ме мързи да се ровя защото имаше отложени мачове и т.н В моемнта отбора се сработва през лятото бяха взети 7 играча и бяха изгонени над 10.Имайте търпение малко не може да вземем новите попълнения и хоп да се разбират пефектно на терена.Миналия сезон ман сити додрапаха до топ 4 благодарение на слабите игри на нас и тотнъм но сега мачкат нали?

Ти къде ще ми сравняваш тяхното нападение с нашето? Къде ще ми сравняваш халфовете им с нашите? Агуеро-Тевес-Джеко ... Насри, Силва, Яя Туре, Адам Джонсън, Де Йонг. Я пак?

john barnes

Мнениеот john barnes » 11 сеп 2011 18:55

достатъчно чакахме,вече 21 години...нали величаете кинга,че бил голям? беше,ама през 80-те години.сега бърка доста,ама ако беше бенитес или някой друг-досега да сте оревали форума...щом е кинга,трябва да се мълчи-да де,ама аз не съм съгласен.болно ми е,да гледам отбора да се мъчи,всяка година да прави смешна селекция,да тръгва с голямата кошница и накрая да драпа за топ 4!!! защото вече това ни стана приоритет-топ 4-на нас,на ВЕЛИКИЯ някога ЛИВЪРПУЛ!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 11 сеп 2011 18:55

liverpool96 написа:
smart написа:тва че сме паднали на британия нищо не значи.Миналия сезон от топ4 единствено МЮ ги биха и то с огромна доза късмет(тогава съдите им спестиха и червен картон) и станаха шампиони иначе нито челси,нито арсенал успяха да ги бият.Говорите така като че ли при бенитес сме ги мачкали с 10:0 като гости, дошъл краля и хоп провалил годините тежък труд на това подобие на треньор.не ме разбирайте по грешно-не казвам че да падаме на британия е нещо нормално ама вие вече прекалявате.Ако селкцията на кени не струва то това на бенитес според теб какво е.Бенитес спечели едва 7 от първите си 16 мача.При кени със сигурност са доста повече сега ме мързи да се ровя защото имаше отложени мачове и т.н В моемнта отбора се сработва през лятото бяха взети 7 играча и бяха изгонени над 10.Имайте търпение малко не може да вземем новите попълнения и хоп да се разбират пефектно на терена.Миналия сезон ман сити додрапаха до топ 4 благодарение на слабите игри на нас и тотнъм но сега мачкат нали?

Ти къде ще ми сравняваш тяхното нападение с нашето? Къде ще ми сравняваш халфовете им с нашите? Агуеро-Тевес-Джеко ... Насри, Силва, Яя Туре, Адам Джонсън, Де Йонг. Я пак?

ами за съжаления нямаме милиардите на сити да купуване тоя и ония иначе йонг не е нищо особено нито яя туре останалите може и да са добри
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

john barnes

Мнениеот john barnes » 11 сеп 2011 18:57

ти щом казваш,че яя туре е нищо особено...кво да говорим повече?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 11 сеп 2011 19:08

john barnes написа:ти щом казваш,че яя туре е нищо особено...кво да говорим повече?

Само където беше в световно неизвестния Барселона :lol: :mrgreen:.

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 11 сеп 2011 19:34

liverpool96 написа:
john barnes написа:ти щом казваш,че яя туре е нищо особено...кво да говорим повече?

Само където беше в световно неизвестния Барселона :lol: :mrgreen:.

тва шимпанзе за миналия сезон има цели 6 гола представи си, Керъл дето го плюете за един полусезон в Нюкясъл има 11 гола при положение че бе контузен повечето време освен това със сигурност е по слаб от джерард, нали сравнявахте нашите и техните футболисти на съответните позиции
john barnes написа:достатъчно чакахме,вече 21 години...нали величаете кинга,че бил голям? беше,ама през 80-те години.сега бърка доста,ама ако беше бенитес или някой друг-досега да сте оревали форума...щом е кинга,трябва да се мълчи-да де,ама аз не съм съгласен.болно ми е,да гледам отбора да се мъчи,всяка година да прави смешна селекция,да тръгва с голямата кошница и накрая да драпа за топ 4!!! защото вече това ни стана приоритет-топ 4-на нас,на ВЕЛИКИЯ някога ЛИВЪРПУЛ!!!

п.с като толкова харесвате футболистите на манчестър сити що не станете от тях тъкмо ще е пълно с разни латиноси дето играят за парите и немогат да се израдват на свой гол
ами незнам дали ти е направило впечатление ама ти и колегата ти вчера оревахте целия форум и хвърлихте вината върху "британските дървета" и кени а нищо не казахте за съдииството и как тея играха с 10 централни защитника след като вкараха гол от измислената дузпа
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
Таралежа
Контакти:

Мнениеот Таралежа » 11 сеп 2011 19:38

Claw написа:Не нападайте и не плюйте по ОТБОРА ! Трябва да сме наясно ,че такива мачове ще има . Всички знаем ,че гостуванията на Британия Стейдиъм са трудни, а и Стоук са корави животни.

YNWA !

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 11 сеп 2011 21:03

Абе момче, на тебе не ти ли писна да ни мачкат постоянно? Както каза Джонито, винаги правим смешни селекции, но с големите кошници тръгваме и накрая какво? Ти къде ми слагаш головете на Яя Туре, при положение, че той е централен полузащитник. Ама то няма разлика викаш? :lol: :mrgreen: Тия играчи трябваше да си останат в отборчетата, нямат класата за Ливърпул. Единственото качествено попълнение е Хосе Енрике и от части Даунинг. Някои тук казаха, че купуват играчи, направили 2-3 силни сезона за отборите си за по 35-40 млн. Да, това е така, но играча ще влезе и ще ти вкара веднага, ще се отрази неговото присъствие на терена. С Керъл вчера какво променихме? Доколкото си спомням Адам с Блекпул му беше първа година в ПШ. На него силния му сезон не е ли един? Или вие така си говорите наизуст. Момчета, отворете си малко очите. Стига с тия фантастики, че Кени щял да ги направи играчи. Толкова си могат, няма какво да ги виним. И аз забелязвам, че прави много късно смените и си мисли, че може да е като Юнайтед - за 10-15 мин. тия "звезди" дето е събрал в отбора да му обърнат и решат мача. Вече като е Крал Кени и да мълчим. Е аз какво да мълча, при положение, че отбора не може да върже два-три паса на кръст. Какво да мълча, че тия британци, дето уж видиш ли имат "хъс" не се бориха за победата. Че "шибаните латиноси" като Суарес си правят положенията и си ги вкарват, а зад тях халфовете си чешат топките. Пууу, аман от вашите фантасмагории тука бе, вижте реалността, тя е мнооооого по-различна от вашите оптимистични прогнози. Има даже нагли, които си мислят, че титлата ни е в кърпа вързана. К'во да го чакам ония Хендерсън? Сумати мачове в ПШ има, а не може да ми облагодетелства цели три положения. И това е капитана на младежкия отбор на Англия? И за тази "звезда" бяха похарчени 20 млн. паунда, че за никакъв чеп не става. Клевърли го пратиха под наем за един сезон и погледни в момента какво прави. На нашия викаш му било неудобно отдясно, та не бил добър. Еми и на Фил Джоунс не му е приоритетен десния бек, но играе безгрешно там, нали? Стю пак се губи, никакъв го няма. Мата влиза и мушка. Агуеро с 4-ти мач, а вече оглавява челните места на голмайсторите. Отделно и хеттрика, който направи. Джеко пък пише четворка на Тотнъм. Какво да говоря аз? Тоя Керъл в контролите го виждам, 'ми той горкия топката не може да си спре. Ама пък и той там "не се напрягал, 'щото видиш ли можел да се контузи (евентуално)".Ама моля ви се бе, стига вече, омръзна ми. Къде да ви попитам вас разбирачите беше тоя британски хъс срещу Стоук? Т'ва, че техните дървари не ни дадоха да си направим атаката. Пюлис не е глупак и виждах, че отбора му се е групирал в защита по великолепен начин. Че ние в тоя мач направихме нарушения колкото тях. Айде сега да псуваме Суарес, че пропуснал. Вие добре ли сте? Как можете да обиждате човека, без който играта ни придобива стила от 80-те.

П.С. Гледам поста е доста голям, едва ли някой ще го прочете. :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 11 сеп 2011 21:16

Не съм съгласен, че Кени прави смените късно.То с тия, дето са на пейката да се чуди човек като влязат дали ще се промени нещо, или ще стане по-зле.при Бенитес проблемът беше същият...
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 11 сеп 2011 21:18

JalkiSte написа:Не съм съгласен, че Кени прави смените късно.То с тия, дето са на пейката да се чуди човек като влязат дали ще се промени нещо, или ще стане по-зле.при Бенитес проблемът беше същият...

Именно широчината на състава и постоянството винаги са ни играли лоша игра. Гледам аз обаче, че тоя сезон пак ще разчитаме на Джерард да ни тласка напреде ...

Върни се в “Ливърпул”