Миньор (Перник) - Левски (София) - 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Миньор (Перник) - Левски (София) - 0:1 FT
Незнам защо толкоз недоволни има. Левски днес просто игра СПОКОЙНО. Първото полувреме по-лежерно, второто за половин час вдигнаха оборотите, вкараха си гола и отново успокоиха играта. За какво да се пънат, като другата седмица имат далеч по-важен двубой срещу Литекс. Тогава вече ще си проличи моментното състояние на тима. Дотук с отборите които играхме, просто не са никакво мерило за класата на Левски.
Последна промяна от terata на 11 сеп 2011 19:30, променено общо 1 път.
Re: Миньор (Перник) - Левски (София) 11.09.2011г. / 17:00ч.
Ти мъчиш ли се въобще да им обесняваш? те искаха и обеснения, защо аджеба Ботев бяха толкова слаби, а не Левски силни
Ти честно доволен ли си от играта днес? Ако аз бях съдия, Пламен Илиев за толкова бавене в края на мача щях да го изгоня.
Истината е, че сме ужасяващо слаби. Няма никаква идея, мисъл в играта.
Ако ти си съдия,има ли смисъл отборът на Левски да излиза,изобщо,на терена?
А,с колко футболисти трябваше да завърши Миньор,според твоето компетентно реферско мнение?
Според мен Гаджев първото полувреме беше за червен картон директен. Пламен Илиев - също.
Играем изключително провокативно, нагло. Държанието на нашите футболисти е като на "Манчестър Юнайтед", а точно Юнайтед не са пример за подражание. Лошото е, че "Реал" и "Милан" в последните години също изповядват подобен начин на игра, а така нови привърженици не се печелят.
Последна промяна от daniel875 на 11 сеп 2011 19:31, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
-
- Контакти:
На мен ми прави впечатление, че са някак много несигурни и Огнянов и Балтанов. Постоянно грешат, Балтанов само връща назад, защото го е страх, еми не харесвам такива, колко време да ги чакам? Райков днеска направи сто грешки, но момчето на тия години поема отговорност. Подават му и не гледа да се отърве, а да направи каквото може и дава всичко от себе си. Е затова играчи като него мога да ги подкрепя и чакам да се ошлайфат, даже с кеф бих чакал. Иначе днес както ти казах за положенията на Миньор, те не бяха сто процентови в началото, но си имаха опасности и нали знаеш какво ставаше ако някое случайно влезе ..... Днес играхме слабо през първото, второто добре, с хубави комбинации и с желание(изключвам последните минути бавене на играта).
- фифи перото
ralka_levskarka написа:Вангелов: За първи път виждам Левски да играе толкова интелигентно.
Той е носител на Нобелова награда!ТрЕбЕ МУ вЕрваме!

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- фифи перото
ralka_levskarka написа:Вангелов: За първи път виждам Левски да играе толкова интелигентно.
Той е носител на Нобелова награда!ТрЕбЕ МУ вЕрваме!

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
- фифи перото
За да приключа безсмисленият спор ,ще кажа само едно.
Ако всички,които сляпо харесват играта на Левски и са доволни ,СА Левскари,Аз съм трамвай!
Чакайте ме на Халите!
Ако всички,които сляпо харесват играта на Левски и са доволни ,СА Левскари,Аз съм трамвай!
Чакайте ме на Халите!

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
konvoec написа:На мен ми прави впечатление, че са някак много несигурни и Огнянов и Балтанов. Постоянно грешат, Балтанов само връща назад, защото го е страх, еми не харесвам такива, колко време да ги чакам? Райков днеска направи сто грешки, но момчето на тия години поема отговорност. Подават му и не гледа да се отърве, а да направи каквото може и дава всичко от себе си. Е затова играчи като него мога да ги подкрепя и чакам да се ошлайфат, даже с кеф бих чакал. Иначе днес както ти казах за положенията на Миньор, те не бяха сто процентови в началото, но си имаха опасности и нали знаеш какво ставаше ако някое случайно влезе ..... Днес играхме слабо през първото, второто добре, с хубави комбинации и с желание(изключвам последните минути бавене на играта).
Няма как да има сигурност в тях, при положение че при първата грешка биват забивани на пейката, а след това се решава че те не стават, и се почва да им се търси друга позиция на терена. И там пак същото. Балтанов в няколко мача преди, го пускаха и десен бек дори.
LSFC 1914 написа:фифи перото написа:След брилянтната тактика на г-н Иванов,още ли има недоверие в него?
Да
Както всички плюха Кокала и с него станахме шампиони и сега всички плюят Гонзо и пак ще станем шампиони
Ха ХА Ти вярваш ли си?????????Какви шампиони бе, какви 5лв. от другите 2 мача ще вземете максимум 1 точка
фифи перото написа:За да приключа безсмисленият спор ,ще кажа само едно.
Чакайте ме на Халите!
Ми аз не съм изпаднал в екстаз от играта днес, но за разлика от теб си подкрепям отбора и не се моля той да падне, само и само някой треньор да се махне от Герена.
- blue avalanche
- Контакти:
daniel875 написа:Според мен Гаджев първото полувреме беше за червен картон директен. Пламен Илиев - също.
Играем изключително провокативно, нагло. Държанието на нашите футболисти е като на "Манчестър Юнайтед", а точно Юнайтед не са пример за подражание. Лошото е, че "Реал" и "Милан" в последните години също изповядват подобен начин на игра, а така нови привърженици не се печелят.
Василев и Въндев за какви картони бяха?
Илиев-за ЧК???Той за жълт не беше!