Миньор (Перник) - Левски (София) - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Миньор (Перник) - Левски (София) - 0:1 FT

Мнениеот daniel875 » 11 сеп 2011 19:21

terata написа:Когато Левски бие е въпреки Батков, когато Левски пада е заради него. Сега и с Гонзо става същото. Сигурно и титлата ако я спечелим ще е ВЪПРЕКИ Гонзо а?

Колкото титлата ни с Кокала беше заслужена в смисъл откъм стил, откъм игрови облик нали, толкова евентуално и тази ще е. Но от гледна точка на факта, че от два сезона няма нито един трофей много хора искат титлата, както и да е.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 11 сеп 2011 19:21

Миньор са си тежък съперник по принцип ,но това не е управдание за поредния слаб мач . Според мен всичко ще си излезе на яве другия кръг с/у Литекса ;)
Изображение
Изображение
Изображение

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 11 сеп 2011 19:22

Blue Mind написа:Миньор са си тежък съперник по принцип ,но това не е управдание за поредния слаб мач . Според мен всичко ще си излезе на яве другия кръг с/у Литекса ;)

Литекс ще ги бием. В това съм напълно сигурен.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 сеп 2011 19:22

Поредният посредствен мач на Левски, срещу най-слабия Миньор от 10-на години ...
Най хубавото от днес е резултата !
Играта през вторите 45 мин. беше слаба, но не и посредствена, като тази през първото полувреме.

Подобни отбори трябва да са на разлика още преди последният половин час от мача ...
А на'ще след гола - нищо !
Че и бавене на времето в "стил" - ние сме на 13-то място.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

konvoec
Контакти:

Re: Миньор (Перник) - Левски (София) 11.09.2011г. / 17:00ч.

Мнениеот konvoec » 11 сеп 2011 19:23

terata написа:
konvoec написа:Добре е, че махнаха Балтана. Йовов яко ми къса нервите попринцип, но този мач добре се включи. Лошо е, че Балтанов толкова време не може да влезе в час, просто явно не става... Иначе второто полувреме имахме доста добри комбинации, но разбира се трябваше да завършим с изритвания на топката и бавене на играта. Аз това не мога да си го обясня...

Дам, с тебе определено гледаме различни мачове :) Ицето имаше едно положение в наказателното поле и се оплете само както той си знае, а и стартира една хубава контра за Миньор, ама щом викаш че добре е играл...

Така е, но беше много по-креативен от Балтанов, както и не грешеше всяка топка. На Балтанов му преброих 3 грешки, от които следваха опасности и това за първите 10 минути. Не мога и да разбера каква му е позицията на този играч. Не ставал за дефанзивен, защото видиш ли, играел офанзивен в младежния национален. После пък бил дефанзивен и неградивен. Гонзо го пусна и като централен защитник... Леко започвам да си мисля, че за никъде не става.. :) Иначе, кой каквото е видял - видял. Всеки си има мнение, както и правото да си го изрази.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 сеп 2011 19:23

daniel875 написа:
BLUE CHAMPIONS написа:
blue avalanche написа:След като "прогнозите" на някои левскари не се сбъднаха и спечелихме ЗАСЛУЖЕНО мача в Перник,сега ще трябва да обясняваме защо всеки един от играчите е бил на терена,така ли?На това му викат "търсене на теле под вола"!

Ти мъчиш ли се въобще да им обесняваш? те искаха и обеснения, защо аджеба Ботев бяха толкова слаби, а не Левски силни :mrgreen:

Ти честно доволен ли си от играта днес? Ако аз бях съдия, Пламен Илиев за толкова бавене в края на мача щях да го изгоня.
Истината е, че сме ужасяващо слаби. Няма никаква идея, мисъл в играта.

Ако ти си съдия,има ли смисъл отборът на Левски да излиза,изобщо,на терена?
А,с колко футболисти трябваше да завърши Миньор,според твоето компетентно реферско мнение?

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 11 сеп 2011 19:24

Не мога да си обясня недоволството към нивото на игра на ЛЕВСКИ. Какви очаквания имате и на базата на какво си ги правите? Не харесвате Гонзо, предричате му крах и щом бием се почва едно анализиране на играта...Но кво се изненадвам нали разкарахме Кокала след шампионски сезон, че не сме играли хубаво... Ако някой хора подкрепяха отбора както мрънкат за разни неща свързани с него ехе....
Последна промяна от Sardukar на 11 сеп 2011 19:27, променено общо 1 път.
Image
Image
Image

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 11 сеп 2011 19:26

konvoec написа:
terata написа:
konvoec написа:Добре е, че махнаха Балтана. Йовов яко ми къса нервите попринцип, но този мач добре се включи. Лошо е, че Балтанов толкова време не може да влезе в час, просто явно не става... Иначе второто полувреме имахме доста добри комбинации, но разбира се трябваше да завършим с изритвания на топката и бавене на играта. Аз това не мога да си го обясня...

Дам, с тебе определено гледаме различни мачове :) Ицето имаше едно положение в наказателното поле и се оплете само както той си знае, а и стартира една хубава контра за Миньор, ама щом викаш че добре е играл...

Така е, но беше много по-креативен от Балтанов, както и не грешеше всяка топка. На Балтанов му преброих 3 грешки, от които следваха опасности и това за първите 10 минути. Не мога и да разбера каква му е позицията на този играч. Не ставал за дефанзивен, защото видиш ли, играел офанзивен в младежния национален. После пък бил дефанзивен и неградивен. Гонзо го пусна и като централен защитник... Леко започвам да си мисля, че за никъде не става.. :) Иначе, кой каквото е видял - видял. Всеки си има мнение, както и правото да си го изрази.

На Балтанов проблема е, както и на Огнянов междудругото, е че толкова време не могат да му намерят точната позиция на терена. А да искаме от един сравнително посредствен и то млад футболист, всеки мач да играе на различни позиции много ясно, че така никога няма да може да разкрие пълния си потенциал (ако въобще има такъв) ;)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 11 сеп 2011 19:26

Вангелов: За първи път виждам Левски да играе толкова интелигентно. :P
Image

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 сеп 2011 19:28

Поредна заслужена победа и нови три точки в актива ни. ;) Отново показахме по-добра игра от съперника, така че няма причина за недоволство. Когато печелим, всичко е наред. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”