Stanislav_Ivanov написа:Много песимизъм има по тоя свят МНОГООО!
Аз съм оптимист!
И по-зле ще става!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Stanislav_Ivanov написа:Много песимизъм има по тоя свят МНОГООО!
daniel875 написа:Ти честно доволен ли си от играта днес?
фифи перото написа:ralka_levskarka написа:blue avalanche написа:След като "прогнозите" на някои левскари не се сбъднаха и спечелихме ЗАСЛУЖЕНО мача в Перник,сега ще трябва да обясняваме защо всеки един от играчите е бил на терена,така ли?На това му викат "търсене на теле под вола"!
Повечето от тях никога ама никога не са доволни от играта на Левски. Някой казват че Миньор не били мерило - Защо да не са ? Какво им е на момчетата, а и на този стадион се играе трудно. Те искат да бием с гОООляма разлика за това са недоволни, не обръщай внимание, като много знаят да вървят да играят ТЕ !
Леле?Ти си от СЗ?Страхххх ме е...Направо започвам да възхвалявам Гонзо!
Перфектен мач!Смените-чудодейни и чудотворни!
metodito написа:daniel875 написа:Ти честно доволен ли си от играта днес?
А ти честно, можеш ли да бъдеш доволен от играта?
daniel875 написа:BLUE CHAMPIONS написа:blue avalanche написа:След като "прогнозите" на някои левскари не се сбъднаха и спечелихме ЗАСЛУЖЕНО мача в Перник,сега ще трябва да обясняваме защо всеки един от играчите е бил на терена,така ли?На това му викат "търсене на теле под вола"!
Ти мъчиш ли се въобще да им обесняваш? те искаха и обеснения, защо аджеба Ботев бяха толкова слаби, а не Левски силни
Ти честно доволен ли си от играта днес? Ако аз бях съдия, Пламен Илиев за толкова бавене в края на мача щях да го изгоня.
LSFC 1914 написа:фифи, така като ти гледам коментарите ти не си левскар, а по-точно се заяждаш с левскарите. Но вече не си интересен, разбери го!
daniel875 написа:Мен трудно може да ме задоволи играта на любимия отбор, защото имам критерий. При Гонзо за съжаление никога няма да играем Футбол. Ще бием в България, но в Европа ще ни бият всички.
terata написа:Когато Левски бие е въпреки Батков, когато Левски пада е заради него. Сега и с Гонзо става същото. Сигурно и титлата ако я спечелим ще е ВЪПРЕКИ Гонзо а?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта