Победата ни е напълно заслужена. Може би някои ще кажат думи срещу съдията, но нека им напомня, че ако не беше Станислав Тодоров, нямаше да вкараме гол в мача. Преди попадението на Младенов имаше стопроцентово нарушение на Арс срещу съперник. Добре, че реферът не го отсъди. Затова и после не даде нито дузпа, то не, че имаше, но по - важното не даде авантаж, след който голът беше сигурен. Всъщност докрай на мача съдията се опита всячески да компенсира Миньор за нашия гол при ситуации в тяхното поле.
Силните отбори винаги излизат от кризата благодарение на първо място на съдиите. Факт!
Хареса ми борбеността, желанието за победа на нашите. Играхме силно, заслужихме си трите точки. Следващият кръг ще съм доволен на подобна победа.
Иначе Гонзо за нищо не става, то и в този мач се видя.
Миньор (Перник) - Левски (София) - 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Миньор (Перник) - Левски (София) 11.09.2011г. / 17:00ч.
Последна промяна от daniel875 на 11 сеп 2011 19:08, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
metodito написа:dodo7271 написа:Давам 5 лева на всеки, който ми обясни на внятен български език защо:
1. Балтанов играе титуляр, а Сержиньо Грийн е защитник. Защо вместо Балтанов не играе Даниел Димов, който беше взет от Черно море точно като дефанзивен халф?
2. Защо Иван Цветков е резерва, а като влезе в игра е поставен като централен нападател, какъвто той никога не е играл?
1. Защото Рисп е контузен. Второ защото Балтанов е по-бърз, по-повратлив и има по-добра техника от Димов.
2. Защото не се погрижиха да привлекат втори център-нападател освен Арш и създават неудобство на Цветков... да му е гадно.![]()
ДАЙ 5 лева!
Не става. Не е отговор това.
1. Ако Рисп е контузен, има Иво Иванов. Ако играе Иво Иванов, Грийн ще играе халф и няма нужда да се вкарва нито Даниел Димов, нито Балтанов.
2. След като казваш, че Балтанов е бърз футболист и има добра техника, няма да получиш нито лев

Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- blue avalanche
- Контакти:
След като "прогнозите" на някои левскари не се сбъднаха и спечелихме ЗАСЛУЖЕНО мача в Перник,сега ще трябва да обясняваме защо всеки един от играчите е бил на терена,така ли?На това му викат "търсене на теле под вола"!
- фифи перото
dodo7271 написа:metodito написа:dodo7271 написа:Давам 5 лева на всеки, който ми обясни на внятен български език защо:
1. Балтанов играе титуляр, а Сержиньо Грийн е защитник. Защо вместо Балтанов не играе Даниел Димов, който беше взет от Черно море точно като дефанзивен халф?
2. Защо Иван Цветков е резерва, а като влезе в игра е поставен като централен нападател, какъвто той никога не е играл?
1. Защото Рисп е контузен. Второ защото Балтанов е по-бърз, по-повратлив и има по-добра техника от Димов.
2. Защото не се погрижиха да привлекат втори център-нападател освен Арш и създават неудобство на Цветков... да му е гадно.![]()
ДАЙ 5 лева!
1. Ако Рисп е контузен, има Иво Иванов. Ако играе Иво Иванов, Грийн ще играе халф и няма нужда да се вкарва нито Даниел Димов, нито Балтанов.
2. След като казваш, че Балтанов е бърз футболист и има добра техника, няма да получиш нито лев![]()
![]()
А за мен?

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Айде стига сте мрънкали де!Когато Левски пада-лошо,когато бие пак лошо.Днес ми хареса играта на отбора най-вече през 2-рото полувреме.Имаше доста добри и бързи атаки и от тях можеше да си решим мача доста по-рано, а не да треперим в края.Радостното е все пак,че в 90 минута на мача отбора не се паникьоса в отбрана и не допусна грешки от който да ни вкарат гол.Очаквам другата седмица да победим Литекс.Предполагам,че на Герена няма да е толкова трудно а и те не са толкова силен отбор. 

[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
daniel875 написа:Победата ни е напълно заслужена. Може би някои ще кажат думи срещу съдията, но нека им напомня, че ако не беше Станислав Тодоров, нямаше да вкараме гол в мача. Преди попадението на Младенов имаше стопроцентово нарушение на Арс срещу съперник. Добре, че реферът не го отсъди. Затова и после не даде нито дузпа, то не, че имаше, но по - важното не даде авантаж, след който голът беше сигурен. Всъщност докрай на мача съдията се опита всячески да компенсира Миньор за нашия гол при ситуации в тяхното поле.
Силните отбори винаги излизат от кризата благодарение на първо място на съдиите. Факт!
Хареса ми борбеността, желанието за победа на нашите. Играхме силно, заслужихме си трите точки. Следващият кръг ще съм доволен на подобна победа.
" Играхме силно, заслужихме си трите точки" и в същото време "Гонзо за нищо не става, то и в този мач се видя"??? Май леко си противоречиш

- blue avalanche
- Контакти:
daniel875 написа:Победата ни е напълно заслужена. Може би някои ще кажат думи срещу съдията, но нека им напомня, че ако не беше Станислав Тодоров, нямаше да вкараме гол в мача. Преди попадението на Младенов имаше стопроцентово нарушение на Арс срещу съперник. Добре, че реферът не го отсъди. Затова и после не даде нито дузпа, то не, че имаше, но по - важното не даде авантаж, след който голът беше сигурен. Всъщност докрай на мача съдията се опита всячески да компенсира Миньор за нашия гол при ситуации в тяхното поле.
Ти не беше ли от тези,дето искаха да паднем?
dodo7271 написа:metodito написа:dodo7271 написа:Давам 5 лева на всеки, който ми обясни на внятен български език защо:
ДАЙ 5 лева!
2. След като казваш, че Балтанов е бърз футболист и има добра техника, няма да получиш нито лев![]()
![]()
Навремето Балтанов беше централен нападател при юношите. Тоест предполага се, че е бавен. Няма как да се промени това.
terata написа:daniel875 написа:Победата ни е напълно заслужена. Може би някои ще кажат думи срещу съдията, но нека им напомня, че ако не беше Станислав Тодоров, нямаше да вкараме гол в мача. Преди попадението на Младенов имаше стопроцентово нарушение на Арс срещу съперник. Добре, че реферът не го отсъди. Затова и после не даде нито дузпа, то не, че имаше, но по - важното не даде авантаж, след който голът беше сигурен. Всъщност докрай на мача съдията се опита всячески да компенсира Миньор за нашия гол при ситуации в тяхното поле.
" Играхме силно, заслужихме си трите точки" и в същото време "Гонзо за нищо не става, то и в този мач се видя"??? Май леко си противоречиш
Левски побеждава въпреки Гонзо. Това трябва да е ясно.
2. След като казваш, че Балтанов е бърз футболист и има добра техника, няма да получиш нито лев
[/quote]
А за мен?
[/quote]
Твоят отговор и аз го знам, така че губиш

А за мен?

Твоят отговор и аз го знам, така че губиш

Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание