"Младата генерация" на Манчестър Юнайтед!

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

"Младата генерация" на Манчестър Юнайтед!

Мнениеот smoothc » 11 сеп 2011 15:25

Манчестър Юнайтед започна зашеметяващо новия сезон и подобри рекорда за най-много отбелязани голове от отбор в първите 4 кръга(18)!
Мнозина със сигурност не са очаквали подобно развитие,но ето,че то е факт,благодарение на 4-много сериозни фактора:
1.Влиянието на младата генерация и тяхната изключителна мотивация и хъс!
Убеден съм,че това младо поколение съставено от:Дани Уелбек,Крис Смолниг,Фил Джоунс,Клевърли,Чичарито,братята Да Силва,Де Хеа -силно напомнят на сър Алекс за онова "златно поколение"73-75,което беше в основата на успехите на Манчестър Юнайтед през 90-те!(Бекъм,Гигс,Скоулс,Бът,братята Невил)!
Средната възраст на тези млади футболисти е 21 години!! Благодарение на техния талант и страхотни игри,някои от тях постепенно започнаха бъдат налагани като основни фигури в Националните си отбори,което от своя страна ще ги направи по-отговорни и опитни играчи!
2.Другия много важен фактор,който допринася за страхотните игри на тези млади момчета е самата среда и работата им с опитните и класни футболисти в лицето на Рууни,Гигс,Нани,Бербатов,Видич,Рио и всички останали,което води до изграждането на перфектен хомеостазис в системата и всичко това води до перфектни игри и резултати на отбора!
3.Фактора на взаимното доверие между мениджъра и младите футболисти!
Повечето от вас помнят,колебливите изяви на вратаря Де Хеа срещу Сити и УБА...но въпреки това сър Алекс отново заложи на него в следващите мачове и както се вижда той осъзна перфектно своите грешки,осъзна и огромната отговорност да си вратар на Манчестър Юн.,и ето,че постепенно започва да показва огромния си потенциал и класа!
Фил Джоунс и Крис Смолинг имаха тежката задача да заместят контузените Рафаел и Рио Фердинанд и... с една дума се справиха фантастично! Чрез своето спокойствие и точни решения,те направиха така,че тази липса изобщо да не повлияе върху цялостното представяне на тима.
Тук искам да вметна само едно нещо за Фил Джоунс:Да си призная,рядко може нещо да ме изуми във футбола,но такава решителност,хъс и спокойствие като у Фил Джоунс,не съм виждал,а още повече,затова допринасят:Неговите 19 години и това,че идва от друг отбор,който е далеч от концепцията на Манчестър Юнайтед! Изумен съм просто....имам чувството,че цял живот е бил в Манчестър Юнайтед! Същото мога да кажа и за Ашли Йънг,толкова точно си "падна на мястото",че ...едва ли и той е очаквал такова страхотно включване и напастване към отбора.
4.Най-съществения от всички-Конкуренцията в отбора!
Разбира се тази конкуренция е функционална(т.е-с положително влияние)-извлича най-доброто от всеки,води до осъзнаване на огромната отговорност,която ти се възлага и,за да получаваш поле за изява трябва да показваш постоянство и решителност!
Буквално на един пост "се борят" за игра 2-3 играчи! От своя страна наличието на толкова равностойни играчи ще даде възможност за балансираност и селектираност между играчите,предвид сгъстената и натоварена програма на отбора.
Последна промяна от smoothc на 11 сеп 2011 15:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Re: "Младата генерация" на Манчестър Юнайтед!

Мнениеот Rofles » 11 сеп 2011 15:31

Забравяш Том Клевърли, който също играе съвършено добре !
Изображение[/center]

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 11 сеп 2011 15:40

Успокойте се идва следващия кръг. Ако победите Челси на Олд Трафорд мога и да ви призная,но не мисля,че ще успеете и все пак времето ще покаже.Остава 1 седмица до сблъсака.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 11 сеп 2011 15:44

sslevski написа:Успокойте се идва следващия кръг. Ако победите Челси на Олд Трафорд мога и да ви призная,но не мисля,че ще успеете и все пак времето ще покаже.Остава 1 седмица до сблъсака.

Ти сам го каза - на Олд Трафорд. Шансовете на Челси са излюзорни. :)

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 11 сеп 2011 15:58

sslevski написа:Успокойте се идва следващия кръг. Ако победите Челси на Олд Трафорд мога и да ви призная,но не мисля,че ще успеете и все пак времето ще покаже.Остава 1 седмица до сблъсака.

:lol:
И кой ще ни спре, Торес пак ли ще вкара? :shock:
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 11 сеп 2011 15:59

soad написа:

Ти сам го каза - на Олд Трафорд. Шансовете на Челси са излюзорни. :)

Да наистина шансовете на Челси са илюзорни и причината се крие точно в контраста между Челси и Манчестър-този застаряващ и малко позахабен отбор на Челси срещу симбиозата на младата генерация и опитните играчи в Манчестър.Иначе Челси разполагат с един превъзходен треньор и в бъдеще ги чакат големи успехи,абе като цяло следващите години май ще има тотална доминация на топ 3-Сити,Юнайтед и Челси
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 11 сеп 2011 16:48

Айде малко по-скромно ;) Челси миналата година също имаха летящ старт , но се приземиха с гръм и трясък :lol: По полека с прогнозите ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Astarot
Контакти:

Мнениеот Astarot » 11 сеп 2011 16:53

OldTrafford написа:

Е, той нали вече вкара веднъж тази година? :?
Изображение

Потребителски аватар
embaro
Контакти:

Мнениеот embaro » 11 сеп 2011 17:04

Рууни също не е престарял,той ще бъде лидера на отбора.Трябва да добавим Ашли Йънг,Нани и Андерсон.За Фил Джонс и Смолинг нямам думи просто,невероятни са,а и хубавото за тях е че ще имат възможност да се учат от най-добрите,Рио и Видич.И още нещо да вметна,Сър Алекс винаго взима играчи които да играят на няколко поста,примерно Фил Джонс може да играе еднакво добре като централен защитник,дефанзивен халф и бек.Смолинг централен защитник и бек,Ашли Йънг по двете крила и зад нападателите.Накрая искам да кажа нещо за Сър Алекс,той има много набито око,взе най-добрите млади футболисти последните няколко сезона,политиката на Ман Юн не е като Барса,Реал,Челси,Сити,ние не взимаме звезди а ги създаваме и ги ползваме по 15-20 сезона.

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 11 сеп 2011 17:25

Astarot написа:
OldTrafford написа:

Е, той нали вече вкара веднъж тази година? :?

Към Коледа пак ще вкара, след т'ва на Великден
и така.. :)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Върни се в “Манчестър Ю”