Локомотив Сф-Берое - 3:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
burnstz
Контакти:

Re: Локомотив Сф-Берое - 3:0

Мнениеот burnstz » 11 сеп 2011 15:47

sandi74 написа:
bigfish написа:
paceto написа:Защо така изведнъж се обърнахте срещу него след всичките тези опити да го задържите с подписки и прочие? :roll:

Не бъдете глупави само след 3 загуби и да почвате да плюете по този и онзи.
Доста отбори почват лошо в началото, но после нещата се оправят.

Обърнали са се само няколко заблудени момченца, които живеят във фантазии и не гледат в реалността. На Илиан му свалям шапка за това, че от нищо прави нещо толкова време досега. И съвсем скоро отново ще започнат да се получават нещата и пак ще се покрият мишлетата.

млъкни бе лапни шаран.взе да ставаш смешен бе наглостине.аман от такива тъпи и заблудени зелени фен4ета като тебе бе паля4о.щом като този уникално слаб берое ти харесва какво да говорим пове4е бе празноглавецо.мен ли4но ме е срам от този берое който сме в момента и от такива измислени герои като тебе.

Приятел, успокой се малко! Не мисля, че Илиан е единствения виновник за случващото се! Според мен основния проблем са футболистите, които незнайно защо спряха да играят със същата настървеност, с която сме свикнали да ги виждаме! Едва ли на някого му харесва да гледа такъв Берое! Заставам зад bigfish, че Илиан е направил много за отбора и не е правилно вината да се търси само в един човек!
1916'

Върни се в “Берое”