Реал Мадрид - Хетафе - 4:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
theprideofplovdiv
- Контакти:
Re: Реал Мадрид - Хетафе - 4:2
Абе,дали ще им дава бележки или ще си говорят по телефона не е твоя работа,бе!Това е работа на УЕФА!Щом не са им направили проблем,значи е разрешено.И моля те,Madridist не се обяснявай за Фиго,защото от както свят светува има една поговорка "На война като на война".Аз ако съм щях и Раул да викна стига да имам възможност.Веднъж за винаги разберете-феновете не ги интересува какво говорят толкова треньорите пред медиите.Гуардиола ако ще и да пее Cristiano muerte на пресконференция на мем ще ми е през...Много повече боли когато видиш отбора ти надъхан,когато си отделил време да гледаш двата най-добри отбора и системно единия от двата отбори бива бутан от съдиите.Ей това е скандално,а не Моуриньо!!!
Специално този таблет се използва доста често от всички в треньорския щаб . Виждал съм го на клипове и знам. Сега на турнето в Америка също се използваше масово. Относно говоренето по телефона не знам в екипа, кой по колко говори на мач, ето сега разбрах, че Чендо говорил по GSM в онзи двубой. Дали е било нон стоп или една минута,не мога също да кажа. Още повече, с кой и за какво са си говорили 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Madridist написа:Специално този таблет се използва доста често от всички в треньорския щаб . Виждал съм го на клипове и знам. Сега на турнето в Америка също се използваше масово. Относно говоренето по телефона не знам в екипа, кой по колко говори на мач, ето сега разбрах, че Чендо говорил по GSM в онзи двубой. Дали е било нон стоп или една минута,не мога също да кажа. Още повече, с кой и за какво са си говорили
Тоест? Може би съм прав?
Иначе оня пич е много олекнал - на война като на война.
Следващия път Моуриньо с АК-47 за по-голяма ефективност(най-добре със снайпер, щото гледам бягаше от човека после), а Кедира с лазерна система за автоматично прицелване в главата на противника, защото никаква не я свършиха.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Честита победа на всички РЕАЛИСТИ!Предполагам,че и нататък ще бъде така.Тази година ще бъде болезнена за Барса!Много боли когато се пада от високо. 
-
theprideofplovdiv
- Контакти:
fcb_bg написа:Madridist написа:Специално този таблет се използва доста често от всички в треньорския щаб . Виждал съм го на клипове и знам. Сега на турнето в Америка също се използваше масово. Относно говоренето по телефона не знам в екипа, кой по колко говори на мач, ето сега разбрах, че Чендо говорил по GSM в онзи двубой. Дали е било нон стоп или една минута,не мога също да кажа. Още повече, с кой и за какво са си говорили
Тоест? Може би съм прав?
Иначе оня пич е много олекнал - на война като на война.
Следващия път Моуриньо с АК-47 за по-голяма ефективност(най-добре със снайпер, щото гледам бягаше от човека после), а Кедира с лазерна система за автоматично прицелване в главата на противника, защото никаква не я свършиха.
Много добре знаеш за какво говоря,но се правиш луд и омишлено коментираш само тази част от поста ми...
- paceto
- Контакти:
Re: 10.09.2011 - Реал Мадрид - Хетафе - 4:2
fcb_bg написа:paceto написа:fcb_bg написа:Навремето като го питаха за формата на Бензема и защо не вкарвал, той вместо да посочи причините, викаше, че има и други скъпо трансферирани играчи, които също не бележели. Не каза Вия, ама цял свят разбра за кого говореше.
Ами аз пък това може да го тълкувам за Торес, който също е скъпо играч, а в Челси не може да вкара и един гол.
Защо трябва пък да е Вия, защото ти го казваш или защото и той е същата стока и вие се дразните от това, че всъщност Жозе е прав?
Откъде накъде за Торес? Значи (пак повтарям), че доста медии (мен ме остави) са направили същия грешен извод. Как пък не се сетиха/ме за Торес?! И за написаното в медии ли да търся пак линк за да си доказвам думите?
Ти остави медиите какво пишат.
Логично е да има предвид някой от Барселона след като му знаят всички чувствата към този клуб, но това не означава директно че го казва специално за играч на Барселона.
Има достатъчно скъпи футболисти за които да даде примери.
Разбирам да е казал нещо от сорта "Има и други скъпи играчи като например един от нашият враг в Испания" или директно да назове Барселона съм съгласен, но в този си вид изказването не може да бъде сигурно за кого става дума.
Всеки има право да си го тълкува както си иска, но това не значи че е така.
Някой фен на Челси моментално може да си помисли, че става дума за Торес както ти моментално мислиш, че става за Барселона.
Този "спор" сега до никъде няма да доведе, защото няма доказателство за същото и сега ние може два дни да си дъвчем това и да си го тълкуваме както си искаме
не лош мач за нас,но можехме +- 2 гола да вкараме,и малко тъпи два,особено първия в наща врата
Когато парите говорят и прокурора мълчи
- blue magic
- Контакти:
Ще запомня този мач с гениалния пас на Кристиано при третия гол на Реал!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
Уникална асистенция на Роналдо
[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HbSTQEPu48g[/youtube][/center]
[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HbSTQEPu48g[/youtube][/center]
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- UNBEATABLE
- Контакти:
Честита победа! За жалост не успях да гледам мача, но се радвам, че сме победили...