За феновете на "Черно море" мога само да кажа, че против съдията не трябва да приказват а да го почерпят човека. При спирането на топката в наказателното поле, ръката на вашия играч, даже не беше до тялото а беше протегната. Това си беше реверанс за вас.
Любо Пенев, също ви подкрепи стабилно, като вкара Кодо второто полувреме. Вие не се възползвахте.
За феновете, какво има да се говори, като нещата са ясни. Може да сме малко, но искаме отбора ни да побеждава.
Каквито и хореографии, танци и песни да правите, това голове и точки не носи. Най много да ви отведе в някое тв. предаване, като "България търси таланти" щом сте страшните певци и хореографи.
iliyan79 написа:Ами ще ти кажа как-НЯМА КАК!!!!

Мисълта ми беше друга,нямаме качествени нападатели с оглед на показаното до сега ако ти е ясно а не че трябва да привлечем някого(не съм споменавал нищо такова) Кодо не става, Светослав Тодоров показа проблясък срещу Могрен и от тогава нищо ама наистина нищо!Вкарваме голове от статични положения и до там,Яанев е добър но непостоянен! Том също но прекалено много симулира! Бодуров е ок- И това са играчите .... а относно за феновенет на Литекс който ме критикуват ще им кажа да са живи и здрави и дано тези фенове не са само Реклесс и Пацо

А ти се осъзнай малко. Помисли за кой отбор си приготвил високопарните си изисквания.
В източна Европа на балканите в България в едно градче с 35-40 000 жители имат си местен отбор, който се казва Литекс.
И някакъв форумен "специалист", постоянно мрънка, че този отбор от това градче в България, не влиза в групите на ШЛ и не прави входящи трансфери за милиони евро...
Хайде да се събудиш малко и да осъзнаеш, че това, което се случва с футболен отбор от Ловеч е повече от добро, дори и без групите на ШЛ на този етап. Литекс станаха 2 поредни години и общо 4 пъти шампиони на България, подчертавам
България и пича критикува, защо не мачкаме Динамо Киев и нямаме Меси в отбора !!! Дето се казва, ти му подадеш пръст, той ще ти отхапе ръката.
А феновете на другите български отбори с дългогодишна история и традиции, които нямат нашите условия и успехи през последните години, какво да кажат !? Виж едни Берое, Славия, Пирин, Ботев... Не ти ли е малко неудобно да мрънкаш за глупости !?