Мнениеот Готвача » 11 сеп 2011 11:02
Добре проведен тактически мач от Генов.Всичко си вървеше според плана,но малшанса и подаръчетата на съдията помогнаха на шампиона.Първото полувреме изцеди силите на Литекс и второто заиграхме както можем и трябва.Струва ми се че дълго време ще носим на гърба си наследството на прическата.Не ни се получиха съвсем трансферите за два от постовете и сега се вижда че заради тези пропуски ще берем ядове срещу по грамотните отбори.Разбирам феновете на Литекс ,които искат да изкарат отбора си нещо от рода на поне Реал,ако не Барса,но реалностите са други.Любо го каза,защото виждаше че мача виси на косъм.Били ни победили на ходом.Особено през второто полувреме даже спряха и да бягат,но това не се дължи на тотално смачкване,а на едни други фактори,но сега няма да говоря за тях,понеже са за друга тема.Дано не играят на ходом и срещу подуенци,че може и да не им мине номера и успеят да вземат нещо от този мач.Но от друга страна си мисля че ще инкасират загуба в София.Сега да се включа и аз в хора на разбирачите.Ако трябва да говорим за грешки в нашия отбор,най-много такива допуснаха Жоро Илиев и Сашо централния и то в паса,при което се получаваха опасни атаки за противника.Относно Божилов бях от първите които се мъчиха да обяснят на повечето от колегите какъв играч сме взели в лицето на номер 14.Не знам дали помните кой голям играч играеше с този номер.Но за нас Божилов е със същия принос,както онзи големия номер 14 за един друг отбор.Видя се отново липсата на добър нападател в отсъствието на Паломино.Лошото е че няма алтернатива и на двата фланга,макар Марчев да загатва потенциал.В този мач капитана не успя да поведе отбора както трябва и нещата не се получиха.Не искам да обвинявам никого,защото футбола е отборна игра,но когато основни единици не са на макс това се отразява на играта на целия отбор и крайния резултат е налице.Относно колегата който храни Божилов само да споделя моето мнение.Така един моряк не би говорил за наш играч.Така би се изказал фен на Левски по обясними причини.Логично е да нападаш футболист,който вкарва почти всекии мач на Левски.Всъщност ти да ни си фен на Левски и малко на Черно море?Защото аз познавам един такъв.Успех срещу ,,хита" на А група в следващия мач!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"