Реал Мадрид - Хетафе - 4:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sl321

Re: 10.09.2011 - Реал Мадрид - Хетафе - 21ч.

Мнениеот sl321 » 11 сеп 2011 00:03

Добър мач горе долу,с важни 3 точки.Дузпа не трябваше да се даде,но ако трябва да ни се връща от миналия сезон трябва поне още 4 такива да се дадат освен ония които ще са си 100 % дузпи.Все пак - никаква дузпа.Нарушението беше извън наказателното поле
Честита победа
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: 10.09.2011 - Реал Мадрид - Хетафе - 4:2

Мнениеот Madridist » 11 сеп 2011 00:43

На мен, мачът не ми хареса. Миналата година пак първото ни домакинство в Примера, беше доста мъчително, бихме Осасуна с 1:0 с гол на Карвальо, сега пак доста трудности изпитахме. Предполагам и мачовете на националните отбори през седмицата, прословутия синдром на ФИФА са оказали влияние. Не виждам кой бих отличил, може би единствено Бензема заради двата си гола. Дузпата на Роналдо не трябваше да се свири, защото нарушението беше отвън. Йозил от пет паса, четири му бяха грешни, нещо нетипично за него. Ди Мария игра добре до 20-та минута, след това изчезна и го видях чак на смяната. Коентрао направи доста сериозни пропуски, особено онзи на празна врата е излишно да се коментира. Точно за такива положения, говорех срещу Сарагоса, че просто е недопустимо да се изпускат. Роналдо даде уникална асистенция за третия гол на Бензема. Изпусна едно сто процентово положение срещу вратаря на Хетафе, плюс една задна ножица срещнала гредата, където щеще да се получи наистина прекрасен гол. Хетафе се възползваха максимално добре от грешките в центъра на отбраната на Реал Мадрид и си вкараха два гола. Аз лично умишлено, не дадох никакви прогнози за този мач, защото Хетафе, като изключим миналата година са традиционно неудобен съперник на Реал Мадрид и не веднъж са ни побеждавали последните години. Половината им отбор са юноши на Реал Мадрид, донякъде е обяснимо, защо играят винаги толкова амбицирано срещу нас. В крайна сметка, дано Жозе си е взел нужните поуки от този мач. Честита победа на всички от форума ;)

[offtopic]Миро,твоя човек от Румен, пита за теб :mrgreen:[/offtopic]
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 11 сеп 2011 01:22

Жозе Моуриньо на днешната пресконференция казва, "Дузпа за Реал Мадрид нямаше и това е факт " . Казвам го,защото съм слушал доста често коментари, че Жозе Моуриньо никога не си признавал съдийски грешки в негова полза 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 11 сеп 2011 07:33

Madridist написа:Жозе Моуриньо на днешната пресконференция казва, "Дузпа за Реал Мадрид нямаше и това е факт " . Казвам го,защото съм слушал доста често коментари, че Жозе Моуриньо никога не си признавал съдийски грешки в негова полза 8-)

Не зная защо изпускаш и другото казано от горепосочения португалски екземпляр. А то е, че срещу Роналдо е имало нарушение, а не е симулирал както други играчи. И на баба ми е ясно, че визира Меси, който обаче пък си беше наказан с жълт за това си своеволие. Обаче Жозе да си го каже пак неговото.
Точно там е разликата - от Барселона никой нищо не казва за реферското рамо за Реал. Нито играчите на Барселона, нито Гуардиола са казали и буква за Реал в интервютата си, за разлика от г-н Признаващиясиотдъжданавятърреферскааванта. Но Моуриньо пак си намира начин някак си да се заяжда на дребно. Ами смятай какви щеше да ги плещи, ако ролите бяха разменени за 2-та отбора? Пак щеше да има Виярто, нали ви казах, че срещу мен и Реал се води кампания, някои отбори били толерирани, а марсианците всъщност не били малки червени човечета, а синьо-червени.
Така, че недей много-много да го изтъкваш, като голям човек тоя ...Изображение...Изображение.... (досещаш се какъв според мен :) ). Никой не може да ме убеди, че Моуриньо не говори каквото, когато и както му отърва. ;)
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 сеп 2011 09:19

Защитата-като разграден двор!Отбор като Хетафе да си комбинира,разиграва,че и 2 гола да вкара... :oops: А можеха и още.
Асистенцията на Роналдо през целия терен към Бензема,отиграването на Кака ала Сократес...И то,май,друго не запомних.
А,да...И "падането" на Роналдо ИЗВЪН нак.поле.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 11 сеп 2011 09:21

fcb_bg кое точно е отрекъл Моуриньо. Казва, че нарушение има, но то не е в наказателното поле, следователно дузпа няма. Признава , че съдията е сбъркал в негова полза. Моето мнение е същото. Роналдо изпревари защитника на Хетафе и беше спънат. Но нарушението беше отвън и трябваше да се свири пряк свободен удар. И как разбра,че има предвид Меси за симулацията. Не е споменал никой конкретно, така че всеки може да си мисли и визира, който си иска. Аз пък , съм по-склонен да вярвам, че Моуриньо въобще не е гледал симулацията на Меси, защото тя стана десет минути преди да почне мача на Реал Мадрид. Не вярвам, Моуриньо да седи и да гледа друг мач, вместо да дава последни указания на собствения си отбор,който се готви да излиза на терена. Естествено, всичко е възможно и само човек, който е бил с Моуриньо тогава, може да каже със сигурност какво е правил.
Също така мисля,че и без тази дузпа, Реал Мадрид щеще да победи. Най-малкото, защото освен нея, вкара още три гола. 8-)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 11 сеп 2011 10:07

Madridist написа: fcb_bg кое точно е отрекъл Моуриньо. Казва, че нарушение има, но то не е в наказателното поле, следователно дузпа няма. Признава , че съдията е сбъркал в негова полза. Моето мнение е същото. Роналдо изпревари защитника на Хетафе и беше спънат. Но нарушението беше отвън и трябваше да се свири пряк свободен удар. И как разбра,че има предвид Меси за симулацията. Не е споменал никой конкретно, така че всеки може да си мисли и визира, който си иска. Аз пък , съм по-склонен да вярвам, че Моуриньо въобще не е гледал симулацията на Меси, защото тя стана десет минути преди да почне мача на Реал Мадрид. Не вярвам, Моуриньо да седи и да гледа друг мач, вместо да дава последни указания на собствения си отбор,който се готви да излиза на терена. Естествено, всичко е възможно и само човек, който е бил с Моуриньо тогава, може да каже със сигурност какво е правил.
Също така мисля,че и без тази дузпа, Реал Мадрид щеще да победи. Най-малкото, защото освен нея, вкара още три гола. 8-)

Не разбрах, какво точно си схванал като отричане?
Пък за това, че никой не бил споменал конкретно... То при Моуриньо почти винаги е така. Навремето като го питаха за формата на Бензема и защо не вкарвал, той вместо да посочи причините, викаше, че има и други скъпо трансферирани играчи, които също не бележели. Не каза Вия, ама цял свят разбра за кого говореше. Така че недей сега развива теория, че все едно е говорил за някой от Севиля. Ясно е кого е имал предвид. Пък и си залагам и непраните гащи, че има поне един човек назначен да гледа мача на вечния съперник и да снася какво става там. Нямало как да знае.... Говорим за човек, имащ доста голям контрол върху всичко ставащо в клуба и казваш, че той няма да знае какво става на "Аноета" ли?!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 11 сеп 2011 10:20

Не развивам теории, а си давам предположението. Ти говориш с убеденост, за неща, които са в сферата на хипотезите. "Роналдо не е симулант, за разлика от други". И как някой може да е 100% сигурен,че визира Меси. Може да говори за Бускетс или Алвеш. Меси няма слава на симулант и човек,който преиграва, така, че не виждам кое му е толкова ясното :roll:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 11 сеп 2011 10:45

Madridist написа:Не развивам теории, а си давам предположението. Ти говориш с убеденост, за неща, които са в сферата на хипотезите. "Роналдо не е симулант, за разлика от други". И как някой може да е 100% сигурен,че визира Меси. Може да говори за Бускетс или Алвеш. Меси няма слава на симулант и човек,който преиграва, така, че не виждам кое му е толкова ясното :roll:

Ами, свързвам го с падането на Меси, а връзката е че и двете ситуации са за дузпа, като точно такъв е въпросът към него - какво мисли за дузпата на Роналдо.
Дори и да не визира Меси, Бускетс да е, Алвеш да е, идеята ми е, че пак се заяжда на дребно.
Кажи ми честно, какво мислиш щеше да каже при обърнат сценарий - дузпа фантом за Барса и 2-2 резултат за Реал? Или и това не знаеш?

Миналия сезон. Въпрос към Моуриньо:

- В каква форма се намира Карим Бензема и какво му пречи да вкарва?
- Има и други скъпо трансферирани играчи, които също не бележат... - отговорът на Моуриньо.
Как мислиш за кого говори?

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 11 сеп 2011 10:59

Ами на мен лично,като ми кажеш скъпотрансфериран играч,който не бележи голове, първата ми асоциация е Фернандо Торес. Признавам си,че за Вия трудно бих се сетил. Относно обратния сценарий,щеще да си каже пак същото - дузпа няма. Дали е щял да мрънка, пак не мога да кажа със сигурност,защото е имало случаи,когато Реал Мадрид е бил ощетяван от съдйски решения в даден мач, но Моуриньо не го е споменавал това след двубоя (примерно мача с Хихон на "Бернабеу").

Върни се в “Реал Мадрид”