РЕКОРД В ЕВРОПА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: РЕКОРД В ЕВРОПА

Мнениеот acmilan » 31 авг 2011 00:57

megan fox написа:
acmilan написа:Те и 2007 силните мъже на Диема си мислеха,че Милан няма шанс за титлата,но трите английски отбора на полуфинала,останаха с калъфките.При това тогава имахме много малко опции в атака,истина е,че някои играчи бяха по-млади.Но разбирам писалият простотии за Милан,защото не сме от медийните герои и затова не ни слагат в сметките.

Да изключиш Милан от сметките си е самоубийство! Да, Калчото последните няколко години отстъпва като качество на Примера и ВЛ, но Милан са си Милан! Имат огромен опит + няколко млади футболисти и не се знае кога могат да изригнат и да се върнат на европейският трон!

Росонерите са най-силни, точно когато никой не очаква това от тях и заслужават само и единствено уважение!

Много точно мнение,колега,поздравления :) Иначе аз не съм наивник и осъзнавам силата на Барса в момента,уважавам този клуб и особено гостуването ни на Ноу Камп ще е ужасно тежко.Само че ти го каза много точно-Милан си е Милан!Между другото,Гуардиола винаги е говорил с голямо уважение за Милан,след жребия каза,че за него ще е чест Барса да гостува на Сан Сиро :) Няма да забравя и как посвети титлата от Рим през 2009 г. на Паоло Малдини,при това още на самия терен!Респект към треньора и отбора ви и да продължавате да биете канчето на оная гад Жозе :twisted: :twisted: :twisted:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 31 авг 2011 01:04

megan fox написа:Както казах Пул него сезон не бяха от квотата на Англия..., а шампиона на Уелс реши да си отстъпи мястото на Пул по-скоро, за да си направи една хубава реклама..., но и без това от УЕФА щяха да позволят на мърсисайдци да си защитават трофея.

От УЕФА преди това бяха отказали на Ливърпул да играе с "уайлд крад" и да има пет отбора от Англия.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 31 авг 2011 01:45

Tommi написа:
megan fox написа:Както казах Пул него сезон не бяха от квотата на Англия..., а шампиона на Уелс реши да си отстъпи мястото на Пул по-скоро, за да си направи една хубава реклама..., но и без това от УЕФА щяха да позволят на мърсисайдци да си защитават трофея.

От УЕФА преди това бяха отказали на Ливърпул да играе с "уайлд крад" и да има пет отбора от Англия.

Да, и затова се обмисляше Пул да играят на мястото на 4-тия във ВЛ, който по ирония на съдбата бе градският съперник на мърсисайдци - Евертън. Карамелите никак не бяха очаровани от перспективата да загубят честно спечеленото си място за сметка на големият си враг...
Но в крайна сметка едно бе ясно - Пул щяха да участват в ШЛ, за да се опитат да си защитят титлата - това е право на носителя на трофея.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 31 авг 2011 01:57

acmilan, един от най-любимите ми футболисти е Паоло Малдини. Каквото и да се каже за него ще е малко. Това, което направи Пеп през 2009-а беше един голям жест към един велик играч.

На времето, когато баща ми не успя да ме запали по Реал (както аз съм фанатизиран фен на Барса, така той е невероятен фен на Реал) се опита да ме направи фен на Милан и даже ми купи екип на Джордж Уеа. Все още го пазя някъде в нас. :)

Както и да е, винаги съм изпитвал голям респект към институцията Милан, признавам, че това се дължи най-вече на Малдини и не случайно толкова много исках да сме в една група с вас. :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 31 авг 2011 01:59

megan fox написа:
Tommi написа:

Да, и затова се обмисляше Пул да играят на мястото на 4-тия във ВЛ, който по ирония на съдбата бе градският съперник на мърсисайдци - Евертън. Карамелите никак не бяха очаровани от перспективата да загубят честно спечеленото си място за сметка на големият си враг...
Но в крайна сметка едно бе ясно - Пул щяха да участват в ШЛ, за да се опитат да си защитят титлата - това е право на носителя на трофея.

Нямаше да участват. :) А точно заради този казус следващата година от УЕФА промениха правилника и вече шампионът в ШЛ има право да участва в турнира на мястото на последния отбор от съответната страна, който е спечелил квота за ШЛ.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 10 сеп 2011 22:56

И правилно, поне според мен...

Върни се в “Барселона”