Примера Дивисион (сезон 2011/2012)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Re: Примера Дивисион (сезон 2011/2012)

Мнениеот sMotLiO » 10 сеп 2011 13:59

megan fox написа:
sl321 написа:Мисля че бъркате да сравнявате в коя лига колко пари са дадени за трансфери и по това да се съди кой , какъв бил.
В Англия дават 42 мил за Анди Керъл :roll: . В Испания за толкова пари ще вземеш поне двама и то много по-качествени играчи от това дърво.
Въобще,ама въобще не е аргумент че Уигън са дали за някакво поредно дръвце сума пари.

Alexx написа:В Англия играчите от средна класа са по-скъпи, защото например ако бяха нормални един среден отбор от Испания или Италия ще може да ги купи и от това губят английските средняци. Когато купуват английските средняци от чужбина вземат ги за доста по-малко пари отколкото в трансфер в Англия. Англичаните купуват евтино извън Англия и скъпо продават по между си и чуждите.

Смотльо, хубавичко ги виж тези 2 цитата: Е как след тях да не останеш с впечатление, че тоя бастун е собственост на Уигън и че те са се оръсили яката за него... Така че грешката не е в моя телевизор. Аз си признах, че нямам представа в кой отбор играе, просто съдя по ето тези коментари, които съм цитирал.

И къде пише,че Керъл е взет от Уигън за 42 милиона? Всеки запознат поне малко с ВЛ му е ясно,че нещо такова няма как да стане. Само дето ти си от хората които нищо не знаят за ВЛ,а в същия момент само плюеш по нея,защото си една плюнка. Хора като мен си гледат ВЛ и не плюят по другите първенства,защото не съм боклук като теб.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 10 сеп 2011 14:06

sMotLiO написа:
megan fox написа:
sl321 написа:Мисля че бъркате да сравнявате в коя лига колко пари са дадени за трансфери и по това да се съди кой , какъв бил.
В Англия дават 42 мил за Анди Керъл :roll: . В Испания за толкова пари ще вземеш поне двама и то много по-качествени играчи от това дърво.
Въобще,ама въобще не е аргумент че Уигън са дали за някакво поредно дръвце сума пари.

И къде пише,че Керъл е взет от Уигън за 42 милиона? Всеки запознат поне малко с ВЛ му е ясно,че нещо такова няма как да стане. Само дето ти си от хората които нищо не знаят за ВЛ,а в същия момент само плюеш по нея,защото си една плюнка. Хора като мен си гледат ВЛ и не плюят по другите първенства,защото не съм боклук като теб.

Като прочета нещо такова за мен това означава, че Уигън са го купили за тази сума!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 10 сеп 2011 14:53

megan fox написа:
sMotLiO написа:Само дето Керъл никога не е бил със статута на звезда.

Млад футболист с обещаващи качества,който все още не се е доказал и грам на най-високо ниво =/= звезда

И който просто няма да се докаже, защото е никакъв футболист! Играч с качества не отива да играе в средняк като Уигън!

Отиват да играят играчи с над средното качество. Световна класа трудно ще играе там, но ако един играч има избор между Уигън и Алмерия ще избере първия, заради повечето пари които ще получи и клубът продавач ще получи повече пари. За това средняците и опашкарите в Англия са по-добри.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 10 сеп 2011 15:00

Alexx написа:Отиват да играят играчи с над средното качество. Световна класа трудно ще играе там, но ако един играч има избор между Уигън и Алмерия ще избере първия, заради повечето пари които ще получи и клубът продавач ще получи повече пари. За това средняците и опашкарите в Англия са по-добри.

ЛоЛ. Точно за парите, никак, ама никак не си прав!
Да ти напомня ли, че в Англия данъчната ставка е 50% от получената сума, докато в Испания... клуба плаща данъците на играчите, а те получават чисти кинти, без да дължат нито една стотинка данък!!! ;)

Т.е., когато в Англия се казва, че един футболист ще получи 150К паунда на седмица, той след данъците реално получава 75К паунда, докато в Испания, за който се каже, че получава 10 милиона евро на година, той получава чисти 10 милион, без да дължи нито цент за тях!!!

То и точно затова в Англия почнаха да дават такива космически заплати по 200К+ паунда на седмица, за да могат да се борят с Испания!
Така че конкретно за парите никак, ама никак не си прав! Ако даден футболист е сребролюбец и избора му е м/у Испания и Англия (тук изключвам Сити, заради нереалните заплати, които всъщност са такива, за да излъжат някоя друга звезда да иде при тях) винаги ще избере Испания, защото там ще получи повече кинти!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 10 сеп 2011 15:33

В Испания въпреки данъците извън Реал и Барса нямат кой знае какви кинти. Говорим за средняци и опашкари,а това, че испанските политици са тъпи и не облагат с правилни данъци отборите си голям техен проблем. После се чудят защо са в такава криза. Футболът не трябва да бъде нещо по различно от другия бизнес и да бъде облаган с различни данъци да важат различни закони. Поради тази причина в Англия,Италия и Германия криза почти няма.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 10 сеп 2011 16:03

Alexx написа:В Испания въпреки данъците извън Реал и Барса нямат кой знае какви кинти. Говорим за средняци и опашкари,а това, че испанските политици са тъпи и не облагат с правилни данъци отборите си голям техен проблем.

Всъщност парите на играчите се облагат с данъци, но испанското законодателство е такова, че клуба е длъжен да плати данъците, а футболиста да получи чисти кинти... ;)

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 10 сеп 2011 20:16

хахахаха, Вия какви асистенции прави :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 10 сеп 2011 20:49

Айде барса сгреши и допусна реми!
:lol: :lol: :lol:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 10 сеп 2011 21:02

Неправилно съм се изразил за което се извинявам.
Искам да кажа че за това че се дават повече пари в Англия за трансфери не означава че футбола е по качествен.Съвсем различни неща са по качествени в Англия.
Уигън беше споменат по рано че е дал много пари за някой,а Керъл си е дръвце което Ливърпул го взеха за 42 мил от Нюкасъл.Такива като него са резерви в Испания.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 10 сеп 2011 22:33

Sisi 1914 написа:Айде барса сгреши и допусна реми!
:lol: :lol: :lol:

Мдааааааааа, в много скучната и предварително решена Примера Барса загуби 2 точки, Реал най-вероятно ще победят Хетафе, но няма да е с лекотата, с която всички очакват..., в същото време в много интересната и оспорвана ВЛ двата манчестърски отбора отново газят наред с 0:5 и 3:0, в Германия Байерн газят със 7:0, но иначе Примера е скучното, лишено от всякаква интрига първенство...

Така като гледам какво правят двата отбора от Манчестър... явно ВЛ е още по-скучна и безинтересна!

Върни се в “Свободна зона”