Нефтохимик-Ботев 2:2 (FT) на "Лазур"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Shadow_
Контакти:

Re: Нефтохимик-Ботев на "Лазур"

Мнениеот Shadow_ » 09 сеп 2011 17:50

Ние след 3 хикса щяхме да си изядем ръководството живи, ако паднем от Нафтата всички приятелски взаимоотношения ще приключат още тогава :lol: Тъжно, но силно вероятно.

Така, че мочно да ходим и да си зимаме 3те точки :)

sandi74

Мнениеот sandi74 » 09 сеп 2011 17:59

Аааааааааааааа тоя мач сме го гледали 3-1за Нафтата .

Потребителски аватар
golemigazari
Контакти:

Мнениеот golemigazari » 09 сеп 2011 23:49

1:1 или 1:2 дано се получи хубав мач.И си мисля,че този мач ще събере повече фенове от вечното дерби ;) Така че нека се получи и шоу на трибуните :!:
Шуми Марица
окървавена,
плаче вдовица
люто ранена
----------------
Марш, марш,
с генерала наш!
В бой да летим,
враг да победим!

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 10 сеп 2011 00:21

Нека първо да мине мачът утре, пък след това ще се говори за двубоя с Нафтата... Утре е повече от важно да бием!

radovasto
Контакти:

Мнениеот radovasto » 10 сеп 2011 00:43

Решението да се играе на Лазур е най-разумното. Ако утре победим убедително Любимец мисля, че феновете ще подкрепят отбора в Бургас, но едва ли ще повторим миналогодишната бройка заради работния ден.

NEFTOCHIMIC1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIC1962 » 10 сеп 2011 09:12

Оставете го мача нека по добрия да победи. Ние си подкрепяме отборите от трибуните а футболистите си играят на терена. Важното е шоуто да стане. И все пак САМО НАФТА :!:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 10 сеп 2011 10:42

NEFTOCHIMIC1962 написа:Оставете го мача нека по добрия да победи. Ние си подкрепяме отборите от трибуните а футболистите си играят на терена. Важното е шоуто да стане. И все пак САМО НАФТА :!:

Kaк така да го оставим мача. Приятелството си е приятелство, ама сиренето е с пари. Аз лично: Баааал съм мааата на шоуто. Ще се дера за победа на Нафтата. Друго шоу ми не трЕбва, защото ще стане, като миналата година. Ние си мислехме, че си правим взаимно шоу, а "канарите" са ни гледали сеира с "оня" отбор. ;)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 10 сеп 2011 11:05

ntodorov написа:
NEFTOCHIMIC1962 написа:Оставете го мача нека по добрия да победи. Ние си подкрепяме отборите от трибуните а футболистите си играят на терена. Важното е шоуто да стане. И все пак САМО НАФТА :!:

Kaк така да го оставим мача. Приятелството си е приятелство, ама сиренето е с пари. Аз лично: Баааал съм мааата на шоуто. Ще се дера за победа на Нафтата. Друго шоу ми не трЕбва, защото ще стане, като миналата година. Ние си мислехме, че си правим взаимно шоу, а "канарите" са ни гледали сеира с "оня" отбор. ;)

Миналата година цяла есен ни плюехте как сме купували мачове, а после се оказа че трябва да си правим шоуто заедно? Айде у лево!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 10 сеп 2011 12:53

botev_1912 написа:
ntodorov написа:

Миналата година цяла есен ни плюехте как сме купували мачове, а после се оказа че трябва да си правим шоуто заедно? Айде у лево!

Те плюха до едно време, като разбраха, че нямат шанс и спряха - сега пак докато има интрига може да ни обвинят, че също купуваме мачове, ама като Зоналния вече не е "наш", кво ли ще е оправданието...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 10 сеп 2011 16:29

Ай пък да ви го рекна - слабички сте...Още се изживявате, като най-силните сред най-слабите. :) Събудете се. Групата е друга - футболът е профи, а регионално- зонално - домашен съюз Пловдив го нЕма вече. Ко ша праЙте сега ?...
А-ааа, не казах предположението си за мача - 2:0.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Ботев”