шивача написа:кажи какво общо има между договора на играча с клуба и клуб-клуб![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кажи да се посмееем де
Ми.. и аз се смея, защото само аматьор ще зададе такъв въпрос..или пък някой шеф от Титан Спорт
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
шивача написа:кажи какво общо има между договора на играча с клуба и клуб-клуб![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кажи да се посмееем де
Кашчей написа:шивача написа:кашчей- преди малко убих една муха, ся почвам теб![]()
Спора ще го водя с факти, отговаряй ми нормално![]()
ТАКА. Относно това да прецакаш даден клуб за играч, като формално си разтрогнеш договора с играча, е невъзможен, ако не беше така, щеше да е станало мазало в целия свят. Ето го другия вариант: Фиктивна продажба на играча в Академик и оттам трансфер зад граница! това е, което могат да направят наистина!
Другото, което е доста по-сложно е, чрез вътрешен човек да откраднат договора и тн.
кашчей, кажи с кое не си съгласен и да почваме спора
На теб ти отговарям за пръв и последен път!
Като не е възможно, като това и онова, защо този факт е налице?Защо след това Делев играе за ЦСКА, а не за Академик, примерно защото няма трансфериран в чужбина, а и аз не знам дали от ЦСКА искат да прецекат Пирин .Защо мислиш, че всички са идиоти и не са им ясни подобни игри?ОК, аз съм идиот, дай ни сега твоето, неидиотско обяснение за този ход:да разтрогнеш и след това веднага да подпишеш нов договор, но вече като свободен агентза да се прецака мениджъра на играча.И си спести определенията, а карай само по същество!
Кашчей написа:шивача написа:кажи какво общо има между договора на играча с клуба и клуб-клуб![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кажи да се посмееем де
Ми.. и аз се смея, защото само аматьор ще зададе такъв въпрос..или пък някой шеф от Титан Спорт
Кашчей написа:vaskonti написа:Ами аз тъпо и упорито ще си питам какво общо има между договорите клуб/клуб и клуб/играч и защо анулирането на единия да води до анулиране на другия. Подобна врътка може да е възможна само и единствено ако от Пирин са идиоти и са допуснали подобна вратичка в договора! НЯМА друг начин!
Както и да е, няма смисъл да си повтаряме мненията по 100 пъти. Знам само, че ако имаше нещо нередно, от Пирин отдавна да са вдигнали вой до небето.
Ти кога разбра за това, защото аз днес?Да не мислиш, че някой е казал на Пирин.. от синьото БФС.Реално тях не ги касаят взаимоотношенията Делев- ЦСКА, ако не става въпрос за продажба.
шивача написа:ся, задавам ти въпрос и искам отговор![]()
кажи как Пирин продава Делев и в договора има клауза от 20 процента, а играча като си разтрогне СВОЯ, тази клауза отпада![]()
Кашчей написа:шивача написа:ся, задавам ти въпрос и искам отговор![]()
кажи как Пирин продава Делев и в договора има клауза от 20 процента, а играча като си разтрогне СВОЯ, тази клауза отпада![]()
Ако досега не си разбрал-няма спасение за теб!
vaskonti написа:Кашчей написа:vaskonti написа:Ами аз тъпо и упорито ще си питам какво общо има между договорите клуб/клуб и клуб/играч и защо анулирането на единия да води до анулиране на другия. Подобна врътка може да е възможна само и единствено ако от Пирин са идиоти и са допуснали подобна вратичка в договора! НЯМА друг начин!
Както и да е, няма смисъл да си повтаряме мненията по 100 пъти. Знам само, че ако имаше нещо нередно, от Пирин отдавна да са вдигнали вой до небето.
Ти кога разбра за това, защото аз днес?Да не мислиш, че някой е казал на Пирин.. от синьото БФС.Реално тях не ги касаят взаимоотношенията Делев- ЦСКА, ако не става въпрос за продажба.
Ти? Ами новината в сайта на БФС е от 1 седмица. Не вярвам Пирин да чакат ти да ги информираш за решенията на БФС, все си мисля, че за тая една седмица са хвърлили поне един поглед на тоя, все пак сравнително известен и засягащ ги сайт.
И между другото, как така взаимоотношенията Делев-ЦСКА не касаят Пирин, след до сега ми твърдиш, че анулирането на този договор засяга и договора между ЦСКА и Пирин? И не само го засяга, ама направо го анулира!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта