venom написа:Кашчей написа:Готин, когато се бараш за сайт №1 си длъжен да знаеш, че няма остров Сардина!Длъжен си да знаеш българският език и българската граматика!Когато си на Вие с тези две условия значи, че не можеш да претендираш за № 1.Оставям настрана ироничните подмятания от страна на водещите, когато коментират нещо, което на тях им е смешно.Сега аз коментирах тяхна грешка и бях ироничен, защото на мен ми е смешно.Дори и да не ти харесва, ти си нямаш и представа къде в България има власи!Дано знаеш къде има шопи!
Това е спортен сайт, условието да е номер 1 е да поднася информацията възможно най-бързо. Това Сардина, Сардиния, успал ли се е, приспали ли са го на кой му дреме изобщо? Всички сайтове, не само спортните, са пълни с къде-къде по-фрапантни грешки, но това не е проблем, защото хората обръщат внимание само на фактите и гледат да схванат основното, само определени индивиди се заяждат с цел. Виж в клюкарските сайтове са много важни подробностите, защото една клюка без подробности не струва.
Как именно определи, че човека е на Вие с българския? Разбирам, че ти се имаш за безгрешен, обаче, уви ние простосмъртните, от време на време, даже и да знаем как става, правим грешки.
Елементарно, Уотсън!
Но ти не заслужаваш повече внимание!Просто хората четат, а не само пишат!
Мен въоПШТе не ме интересуват другите сайтове-аз пиша във форума на този сайт и давам мнение за него.Като почна да пиша на друго място ще давам мнение там.
Като условието е да поднася информацията най- бързо, кога ще поднесат инфото, че Делев на 03.08.2011 е разтрогнал с ЦСКА по взаимно съгласие?Може и анализ да направят, обаче е доста неудобна такава информация, да не говорим за анализа.Как иначе НА ще пътува по лагерите на ЦСКА, ако направи анализ по този въпрос?!