Mourinio написа:И аз не мога да разбера как играч на 19 години, който от началото на сезона беше титуляр и в 4-те кръга, има два гола и да не е повикан в младежкия национален отбор....
единия от головете беше вкаран в грешната врата... тая на левски
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Mourinio написа:И аз не мога да разбера как играч на 19 години, който от началото на сезона беше титуляр и в 4-те кръга, има два гола и да не е повикан в младежкия национален отбор....

cristely написа:Всъщност много се надявах да видя в нападение мача да започва с Капитанов в средата и Румен Николов по крилото. Точно за този мач ми се струваше подходящо и логично. Жалко, че Сър-а не го изпробва. Щяхме да видим ударна супербърза тройка нападатели, като Капитанов май щеше да бъде на най-комфортното за него място. Спомнете си, че и двата гола ги вкара нахлувайки през центъра на мястото на Паломино и сега в негово отсъствие си мисля, че щеше с бързи контри на Николов и извеждащи пасове на Божилов да се вклинява в средата. Дано видим в някой от следващите мачове такъв вариант на атаката.
зеления написа:cristely написа:Всъщност много се надявах да видя в нападение мача да започва с Капитанов в средата и Румен Николов по крилото. Точно за този мач ми се струваше подходящо и логично. Жалко, че Сър-а не го изпробва. Щяхме да видим ударна супербърза тройка нападатели, като Капитанов май щеше да бъде на най-комфортното за него място. Спомнете си, че и двата гола ги вкара нахлувайки през центъра на мястото на Паломино и сега в негово отсъствие си мисля, че щеше с бързи контри на Николов и извеждащи пасове на Божилов да се вклинява в средата. Дано видим в някой от следващите мачове такъв вариант на атаката.
Май наистина тази постройка щеше да бъде по-успешния вариант.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта