yasen_ov4arov написа:Добре как тогава обясняваш тези ваши изцепки?Защо 90 % от песните ви са срещу нас като реално ние нямаме причини да се мразим?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
yasen_ov4arov написа:Добре как тогава обясняваш тези ваши изцепки?Защо 90 % от песните ви са срещу нас като реално ние нямаме причини да се мразим?
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
yasen_ov4arov написа:Кой ти говори за тебе бе тарикат?Аз си лафя с теб точно защото не си фен на отбора Анти-Ботев,а на Локомотив.Обясни ми пак защо толкова ни мразите,защо песните ви съдържат толкова омраза към нас ,обясни ми поне точно по каква причина лумпените ви ни мразят (със сигурност си по-запознат от мен ,затова те питам ).И недей моля ти се с тези тъпотии по целия свят било така-в съответните страни двата отбора се мразят заради съперничество помежду си за титли в продължение на десетилетия.Пък и какво искаш да ми кажеш-е щом сред сърбите има безмозъчни глупаци дай и ние да си се посбием неясно никому защо.Много ясно,че и наши дебили са издигали плакати срещу вас ,но вашите малоумници са много по-многобройни и упорити в това отношение.
birabecks написа:yasen_ov4arov написа:Добре как тогава обясняваш тези ваши изцепки?Защо 90 % от песните ви са срещу нас като реално ние нямаме причини да се мразим?
Ама ти май ги вземаш насериозно тези неща ?! Я ми кажи какво разбираш под "изцепка" ? Кой преценява кое е "изцепка" и кое не е ? Издигането на разни "лозунги" ? Да не би да твърдиш,че вие не го правите? Моля,моля.
Песните в които често ви споменаваме ? Нормално е.По цял свят е така.И в Милано,в Мадрид,в Лондон /където бях повече от половин година,видях за какво става дума/, че и в Белград...макар че,сравнението е меко казано неуместно,като се имат предвид мащабите и отборите,които играят там.Та като споменах Белград,знаеш ли какъв търкал щеше да стане на концерта на AC/DC? Добре че един от нашите си носеше шалчето.Заядохме се с някви сърби,видяха черно-бяло...Добре,че се оказаха "гробари".Наложи се да пием с тях цяла нощ.Обясниха ни,че ако ни видят "звездаши" с черно-бяло шалче,няма да осъмнем живи.Пак ти казвам,че прекалено "навътре" вземаш нещата.Омраза,комплекси...глупости на търкалета.Ами аз отидох на вашия концерт,сам,ей така...Отидох при хора от вашите.Хора ,които не познавам.Знаех само мястото на срещата.Отидох при тях,запознахме се,пихме по бира,поговорихме...Оказаха се свестни майни,повечето,да не кажа всички активни тук,във форума.Държим връзка.Е ? Ако съм "комплексиран и изпълнен с омраза",бих ли го направил?Прекалено много се "филмират" нещата,колега Овчаров.
Monky написа:Ти пък къде си тръгнал там с шалове да ходиш? Знам и аз веднъж в Рим с шал на Лацио как едва избягах в квартал с фенове на Рома! Оттогава не нося шалове!
birabecks написа:Ясене,когато играят Ботев и Локо на Колежа,ти къде си ? На ТИ,или при "семкаджиите"? Ако ние сме домакини,в "клетката " ли си,или до "таблото"?
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
yasen_ov4arov написа:Я
по-добре не се занимавай с ....
yasen_ov4arov написа:birabecks написа:Ясене,когато играят Ботев и Локо на Колежа,ти къде си ? На ТИ,или при "семкаджиите"? Ако ние сме домакини,в "клетката " ли си,или до "таблото"?
Семка съм и ходя при таблото защо?Я по-добре не се занимавай с моята личност ами вземи да ми отговориш на въпросите нормално и смислено.Просто не смятам,че съм от значение в случая тъй като не аз издигам плакатите,но стига да ми дадеш смислен и логичен отговор съм готов всякаква информация за себе си да ти дам.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта