На летището в с.Щръклево до Русе.
Извънземни стъпват на Земята на 10 септември
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Извънземни стъпват на Земята на 10 септември
[quote="megan fox"]Аман от псевдо "учени" търсещи своите 5 минути слава! И къде на Земята ще кацнат тия извънземни? Сигурно в задният двор на въпросният учен...[/]

Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".
Прав е доктора, кацат утре на стадиона на мира в Перник! Ама като видят какъв футбол играем в България и ще си бият камшиците обратно към кораба-майка 
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
- milen.hristov
- Контакти:
Masaba написа:Да не кацат в Перник?
- milen.hristov
- Контакти:
exiter написа:Уфолозите пък са убедени, че при среща с пришълци трябва да се придържаме към определено поведение, за да осигурим собствената си безопасност.
"Ако видите НЛО или странно същество от извънземен произход, трябва да се държите точно така, както и при среща с голямо, зло куче. Трябва да се постараете да не ядосвате съществото, да не привличате внимание към себе си, не бива да размахвате ръце и непременно трябва да демонстрирате пълно спокойствие. Най-добрият ход все пак би бил да се скриете бързо зад най-близката сграда", съветва Михаил Герщайн, председател на Комисията на уфолозите към Руското географско дружество.Ми аз в неделя съм на мач в Перник,там е пълно със странни същества,ще ми бъде трудно да различа извънземно от перничанин.
- milen.hristov
- Контакти:
urkoto написа:Прав е доктора, кацат утре на стадиона на мира в Перник! Ама като видят какъв футбол играем в България и ще си бият камшиците обратно към кораба-майка
- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
Най рано извънземни ще видят Локо ПД,след футбола който ще им покажят отбора на ЦСКА 
Абе аз от кога се точа да ми кацнат на "малкото зелено човече" ама нещо не им се рискува. Ако не са си избрали друго място за кацане явно пак ще се разминем със срещата.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Ако е истина кацат на летище Перник(стадиона на мира)
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!
- South_Park
Те извънземните не са напускали Земята
, толкова филми се направиха за извънземни , не може всички да са измислица
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Едно извънземно
каца на земята, излиза от
летящата чиния и изревава:
- Who the fuck is Дельо Хайдутин!!!
)
каца на земята, излиза от
летящата чиния и изревава:
- Who the fuck is Дельо Хайдутин!!!