Извънземни стъпват на Земята на 10 септември
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Извънземни стъпват на Земята на 10 септември
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=585588 Ако кацнат в България,100 процента ще е в Русе,там имат опит в посрещането на извънземни.

Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".
Бижутера да не е втори пилот на кораба? 
tarikat написа:Бижутера да не е втори пилот на кораба?
Аз съм третия
- shotgun blues
- Контакти:
Добре са дошли
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
LSFC 1914 написа:tarikat написа:Бижутера да не е втори пилот на кораба?
Аз съм третия
![]()
![]()
![]()
И аз съм виждал по филмите.
Уфолозите пък са убедени, че при среща с пришълци трябва да се придържаме към определено поведение, за да осигурим собствената си безопасност.
"Ако видите НЛО или странно същество от извънземен произход, трябва да се държите точно така, както и при среща с голямо, зло куче. Трябва да се постараете да не ядосвате съществото, да не привличате внимание към себе си, не бива да размахвате ръце и непременно трябва да демонстрирате пълно спокойствие. Най-добрият ход все пак би бил да се скриете бързо зад най-близката сграда", съветва Михаил Герщайн, председател на Комисията на уфолозите към Руското географско дружество.
Ми аз в неделя съм на мач в Перник,там е пълно със странни същества,ще ми бъде трудно да различа извънземно от перничанин. 
"Ако видите НЛО или странно същество от извънземен произход, трябва да се държите точно така, както и при среща с голямо, зло куче. Трябва да се постараете да не ядосвате съществото, да не привличате внимание към себе си, не бива да размахвате ръце и непременно трябва да демонстрирате пълно спокойствие. Най-добрият ход все пак би бил да се скриете бързо зад най-близката сграда", съветва Михаил Герщайн, председател на Комисията на уфолозите към Руското географско дружество.
Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
Ех най-после на мачовете от А група ще бъде регистрирана "извънземна" поещаемост 
Аман от псевдо "учени" търсещи своите 5 минути слава! И къде на Земята ще кацнат тия извънземни? Сигурно в задният двор на въпросният учен...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Чакаме ги да ги видим могат ли да пият тези твари.