ralka_levskarka написа:Може би темата трябва да бъде заключена, защото мачът вече е насрочен за 17:45 и мисля, че така е идеално![]()
[offtopic]28.10 /петък/
ЦСКА - Левски 17.45 ч. БНТ[/offtopic]
Какво му е идеалното?Имам три часа път.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ralka_levskarka написа:Може би темата трябва да бъде заключена, защото мачът вече е насрочен за 17:45 и мисля, че така е идеално![]()
[offtopic]28.10 /петък/
BOCA. написа:ralka_levskarka написа:Може би темата трябва да бъде заключена, защото мачът вече е насрочен за 17:45 и мисля, че така е идеално![]()
[offtopic]28.10 /петък/
ralka_levskarka написа:BOCA. написа:ralka_levskarka написа:Може би темата трябва да бъде заключена, защото мачът вече е насрочен за 17:45 и мисля, че така е идеално![]()
[offtopic]28.10 /петък/
Еми извинявай ама от нещата които прочетох видях че на почти всички им е по добре от 18 отколкото от 14:30 ти от колко искаш да е 21 ?!
ralka_levskarka написа:Единствено вие може да се оправдавате по най - тъпия начин, като преди 2 дена пускахте теми, кои мачове Левски щели да купят!
Dani написа:Бойкотирайте - така ще ви размажем още по-лесно!Иначе съм съгласен, че не е нормално да се играе в петък по обяд! Ще има максимум 2000 човека!
vladitol написа:Dani написа:Бойкотирайте - така ще ви размажем още по-лесно!Иначе съм съгласен, че не е нормално да се играе в петък по обяд! Ще има максимум 2000 човека!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ralka_levskarka написа:Единствено вие може да се оправдавате по най - тъпия начин, като преди 2 дена пускахте теми, кои мачове Левски щели да купят!
25LVSC написа:vladitol написа:Dani написа:Бойкотирайте - така ще ви размажем още по-лесно!Иначе съм съгласен, че не е нормално да се играе в петък по обяд! Ще има максимум 2000 човека!
Влади, този вярва ли си? КЪм 20-25 хиляди ще има.
federer_11 написа:Искам претъпкан Сектор Б и сериозна подкрепа от синята част на секторите А и В.
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent, Google [Bot], Венелин и 14 госта