Да си спомним!67г от преврата на 9.9
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- фифи перото
Re: Да си спомним!67г от преврата на 9.9
[b]ДОБРИ БОЖИЛОВ...МИР НА ПРАХЪТ МУ....[/b]
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
фифи перото написа:iliev72 написа:Случайно някой от вас да се роден преди 1990 за да дава такива оценка ?!
Мога да кажа за дата 10.11.1989 същото !
Хора като Филип Димитров , Иван Костов , Евгени Бакърджиев и т.н. отдавна трябва да гният в затвора !
Аз съм роден 1959-та.Май роднина-бивш министър -председател за кратко на България е убит от комунистите.ЗАМЪЛЧИ!
Ти определено имаш основание да ги мразиш, но и наследниците им бояджии не са нещо по - различно.
Въпросът е, че повечето хора за разлика от теб мразят без мотив. Просто така.
acmilan написа:Мога само да се преклоня пред стотиците хиляди жертви на престъпния комунистически режим и да изразя огромното си съжаление към десетките милиони българи,сред които съм и аз,чиито живот е провален.На тази дата,преди 67 години започна третото робство за България.За разлика от първите две,то не донесе Възраждане след себе си.Византийците и турците не успяха да прекършат българския дух,напротив-мъките го направиха по-силен и устойчив.Комунизмът обаче срина най-важното-духовността,ценностната система,манталитета...Още веднъж,съболезнования за роднините на загиналите!
Не е вярно, че е така. Турското робство винаги ще ни тегне като хомот. Да мразите без основание комунистите, означава, че сте глупаци. Меко казано.
Ти си малък и нямаш действително мнение по въпроса.
Последна промяна от hrclspr12 на 09 сеп 2011 19:35, променено общо 1 път.
- фифи перото
hrclspr12 написа:фифи перото написа:iliev72 написа:Случайно някой от вас да се роден преди 1990 за да дава такива оценка ?!
Хора като Филип Димитров , Иван Костов , Евгени Бакърджиев и т.н. отдавна трябва да гният в затвора !
Аз съм роден 1959-та.Май роднина-бивш министър -председател за кратко на България е убит от комунистите.ЗАМЪЛЧИ!
Ти определено имаш основание да ги мразиш, но и наследниците им бояджии не са нещо по - различно.
Въпросът е, че повечето хора за разлика от теб мразят без мотив. Просто така.
Аз не ги мразя..Омразата е чувство,което "разлага" човека.Мразиш ли амебите?
Почитам починалите!
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
Аз не ги мразя..Омразата е чувство,което "разлага" човека.Мразиш ли амебите?
Почитам починалите!
Какво са ми направили амебите, че да ги мразя. Но просто казвам, че имаш основание да не ги харесваш. Така ще се изразя, защото забележката ти е правилна.
- petrof
- Контакти:
iliev72 написа:Случайно някой от вас да се роден преди 1990 за да дава такива оценка ?!
!
Абсолютно си прав! Пубертети, които и идея си нямат как се живееше тогава не могат да дават мнения. Имаше си и хубави и лоши неща, но човек който не е живял тогава няма как да дава оценки.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
hrclspr12 написа:clever_ написа:iliev72 написа:Случайно някой от вас да се роден преди 1990 за да дава такива оценка ?!
!!!!!!
Желю Желев, Александър Йорданов, Филип Димитров, Иван Костов, Стефан Софиянски, Надежда Михайлова, Евгени Бакърджиев. И още, и още... Тесен ще се окаже Централен софийски затвор ако всичките отидат там.
true story
hrclspr12 написа:acmilan написа:Мога само да се преклоня пред стотиците хиляди жертви на престъпния комунистически режим и да изразя огромното си съжаление към десетките милиони българи,сред които съм и аз,чиито живот е провален.На тази дата,преди 67 години започна третото робство за България.За разлика от първите две,то не донесе Възраждане след себе си.Византийците и турците не успяха да прекършат българския дух,напротив-мъките го направиха по-силен и устойчив.Комунизмът обаче срина най-важното-духовността,ценностната система,манталитета...Още веднъж,съболезнования за роднините на загиналите!
Не е вярно, че е така. Турското робство винаги ще ни тегне като хомот. Да мразите без основание комунистите, означава, че сте глупаци. Меко казано.
Естествено, че е вярно това, което казва acmilan! Дори турците са разрешавали на народа да си води духовен живот, макар и с някои ограничения! Комунистите гонеха и затваряха хората само защото са влезли в църква! Комунистите убиха духовното у българина и затова вината им пред всички нас е огромна!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
hrclspr12 написа:acmilan написа:Мога само да се преклоня пред стотиците хиляди жертви на престъпния комунистически режим и да изразя огромното си съжаление към десетките милиони българи,сред които съм и аз,чиито живот е провален.На тази дата,преди 67 години започна третото робство за България.За разлика от първите две,то не донесе Възраждане след себе си.Византийците и турците не успяха да прекършат българския дух,напротив-мъките го направиха по-силен и устойчив.Комунизмът обаче срина най-важното-духовността,ценностната система,манталитета...Още веднъж,съболезнования за роднините на загиналите!
Другарю,имам достатъчно основание и то е фактът,че е убита българската интелигенция,а и още стотици хиляди хора,че е отнета собствеността на хората,че хиляди хора са вкарани в лагери,че България става тоталитарна държава,че личността не означава нищо,че хората нямат политически,граждански,човешки права.Основанието ми е,че изоставането на нашата страна се дължи основно на комунизма.Основанието ми е,че всеки нормален човек с изградена ценностна система няма как да подкрепя подобен режим.В този смисъл,определено не аз съм глупакът,а ти.И спри да пишеш с два ника,несериозно е...
Последна промяна от acmilan на 09 сеп 2011 19:42, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Както за мнозина това е черна дата, заради загиналите чрез "абсурда Народен съд", така и за много е повод за радост, че са дошли комунистите, защото техните близки са били убивани от фашистите.Едните ще отбележат това като най-черната дата, а другите ще я почитат като празник.