Бакалов отвърна на критиките
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бакалов отвърна на критиките
100 годишнина -А група,малко взех да се отвращавам.Ами март и на теория и на практика ще си играем мачовете от групата в,която сме сега.Мислите ли,че някой в клуба изобщо мисли да си кретаме в Б?Многократно всеки в ръководството каза:Работи се Ботев да се върне където му е мястото.Всеки ден и на всеки по отселно ли да се пояснява къде е това място?Шибани 4 точки са до нова година ще са 10 в плюс.Толкова ли нямате друга работа та само пишете простотии?Бакалов заслужава признание за цялостно творчество и дори някой обвинения към него да са уместни,просто от уважение може да се спестят.Има ли отбор,свободен ли е,наш ли си е?Стига с тия цели поставяни от фенове.И на мен ми се бачка за 5 бона 5 дни в седмицата по 6 часа ама реалноста е друга.Призива ми е да правим анализи на полусезона,до тогава поне да не се излагаме повече по форумите.
- Pride_of_London
- Контакти:
Бакалов е голям.Човекът с основен принос да имаме СВОБОДЕН БОТЕВ.А мишките, които църкат против него, намазвали покрай времето на селския да си го начукат, без извинение.
daimio написа:абе някой да чу или прочете точните дати за започване на работата по стадиона?за една оградка леко вдясно на ИЗТОК нямаше интервюта тя просто си се появи и много прилича на една друга оградка от едно друго време.
да разбрахте че влизането в А група за 100годишнината е цел на отбора?
да ви казаха че по грешките в селекцията се работи?един единствен нападател поне още!?
+1
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.
hetfield написа:100 годишнина -А група,малко взех да се отвращавам.Ами март и на теория и на практика ще си играем мачовете от групата в,която сме сега.Мислите ли,че някой в клуба изобщо мисли да си кретаме в Б?Многократно всеки в ръководството каза:Работи се Ботев да се върне където му е мястото.Всеки ден и на всеки по отселно ли да се пояснява къде е това място?Шибани 4 точки са до нова година ще са 10 в плюс.Толкова ли нямате друга работа та само пишете простотии?Бакалов заслужава признание за цялостно творчество и дори някой обвинения към него да са уместни,просто от уважение може да се спестят.Има ли отбор,свободен ли е,наш ли си е?Стига с тия цели поставяни от фенове.И на мен ми се бачка за 5 бона 5 дни в седмицата по 6 часа ама реалноста е друга.Призива ми е да правим анализи на полусезона,до тогава поне да не се излагаме повече по форумите.
+
+
daimio на 09 Сеп 2011 06:10
абе някой да чу или прочете точните дати за започване на работата по стадиона?за една оградка леко вдясно на ИЗТОК нямаше интервюта тя просто си се появи и много прилича на една друга оградка от едно друго време.
да ви казаха че по грешките в селекцията се работи?един единствен нападател поне още!
-
-
- Yellow blood
- Контакти:
карлито написа:daimio написа:абе някой да чу или прочете точните дати за започване на работата по стадиона?за една оградка леко вдясно на ИЗТОК нямаше интервюта тя просто си се появи и много прилича на една друга оградка от едно друго време.
да ви казаха че по грешките в селекцията се работи?един единствен нападател поне още!?
+1
Още първия път, като прочетох мнението исках да го изкоментирам, но се въздържах, за да не продължаваме да се нападаме помежду си. Но сега, като видях, че получава и одобрения не мога да замълча.
- Стадиона: На кой още не му е станало ясно, че на първия етап ще се инвестират общо 2 млн. -> 1 от нашия бюджет (от собственика) и 1 от държавата (чрез общината). Е, точно заради този милион, държавно-общинския, трябва да се мине през редица процедури, по Закона за обществените поръчки. И който се е занимавал, знае какви разтегливи срокове има и как след като минат процедурите трябва да се чакат обжалвания и т.н. Как искате в такъв случай да се кажат точни дати? Да ни ги кажат, колкото да ни излъжат ли? Сегашното ни ръководство показа, че по-малко говори, но за сметка на това повече действа.
- Оградката: Не знам дали си имал възможност да посещаваш мачове в чужбина - Западна Европа например. Навсякъде си влизаш в сектора и не може да обикаляш свободно из стадиона. Да не говорим, че в масовия случай има и стюарди, които следят да си заемеш точното място (с номер на седалката). Не виждам проблем с оградката.
- Цел А група: Написах го и в Независимия. Многократно се каза преди сезона и в началото на сезона, че целта пред Ботев е да се върне там, където му е мястото - А група. Малоумни ли сме, за да се налага да ни го повтарят всяка седмица?! Или трябва това да се превърне в задължителен дежурен въпрос към Бакалов и/или Хубчев при всяко тяхно интервю?
- Селекцията: Привлечени бяха футболисти или с дълъг стаж и опит в А група или водещи такива (включително и голмайсторите за миналата година) на същата Б група, в която сме сега. Плюс едно страхотно попълнение от школата ни. За всички тях се предполага, че би трябвало да преминат без проблеми през това ниво на футболната ни йерархия. И ръководството ги е привлякло точно с такава нагласа. Защо някои от нас не беше врачка да каже, че няма да им тръгне играта още когато бяха привличани. Защото сега пост-фактум е лесно, но какво бихте направили на мястото на ръководството - освобождавате всички и купувате нови 7-8 играча, с които да се пробвате?! Колкото до привличането на нападател съм съгласен и аз, даже бих добавил и ляв бек (например свободния агент Щърков), но не се мисля за по-голям специалист от Бакалов, Хубчев и Видолов и за това се старая да не им давам акъл, макар и само по форумите.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!
- bulgaro
- Контакти:
Yellow blood написа:
Още първия път, като прочетох мнението исках да го изкоментирам, но се въздържах, за да не продължаваме да се нападаме помежду си. Но сега, като видях, че получава и одобрения не мога да замълча.
Пич, спри да наливаш масло в огъня, не знам какво целиш с нагнетяване на атмосферата, но вредиш на ботевизма

Заключвайте темата, да оставим хората да работят, идват важни мачове.
Най-лесно е да ги наплюем!
106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
- rump_shaker
- Контакти:
bulgaro написа:
Пич, спри да наливаш масло в огъня, не знам какво целиш с нагнетяване на атмосферата, но вредиш на ботевизма![]()
кратко и точно!

- Yellow blood
- Контакти:
[offtopic]
Съжалявам, че си ме изтълкувал погрешно. Точно на плюенето по клуба се противопоставих в постинга си, част от който си цитирал.[/offtopic]
bulgaro написа:Yellow blood написа:
Пич, спри да наливаш масло в огъня, не знам какво целиш с нагнетяване на атмосферата, но вредиш на ботевизма![]()
Съжалявам, че си ме изтълкувал погрешно. Точно на плюенето по клуба се противопоставих в постинга си, част от който си цитирал.[/offtopic]
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!
- емо73канар
- Контакти:
Еййй булгаро защо повечето наши фенове идващи на стадиона небяха с твоето мислене,тогава може би резултатите щяха да са други.