Как се става футболен Съдия?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Как се става футболен Съдия?
Също така трябва да знаеш минимум два езика, от които единият задължително е английски. За да станеш международен съдя в момента трябва да си до към 25 години. Няколко години да посвириш при децата и юношите, както и в А и Б областни групи, за да натрупаш стаж. След това няколко години във В група и евентуално в Б. И така до като стигнеш в А група ще минат между 5 и 7 години. След това, ако вървиш добре, могат да те предложат за международник. Успех!
mikel_arteta1990 написа:Въпроса ми Как се става футболен Съдия в България ? . Търсих инфо навсякъде ама явно аз не търся кадето трябва . дайте инфо ако намерите
Трябва да си човек на някой ако искаш един ден да стигнеш поне до "Б" групата, нямаш ли човек там горе, просто забрави.

MoNteSo написа:dunavfc написа:Аз за себе си знам,че ако имам възможност да стана футболен съдия,ще свиря това което виждам,без значение дали свиря мач на Литекс или на Гигант Белене.Нямам никакви пристрастия към Левски и ЦСКА,така че и това е + за мен.Но трябва да се свиква със селенията,защото в началото е много трудно...Първо се почва в ученическите мачове,знаете там колко нахъсани са родители на децата,като нищо някой може да влезе на терена да ти поиска обяснение,защо не си дал фал срещу синът муВ "А" окръжна и "В" група пък е същинският тест
Ако там не ядеш бой,значи си преминал трудното.Важното е да си 100 % концентриран в мача и да се абстрахираш от околната среда,защото иначе започваш да се влияеш.
Нали се сещаш, че всеки тръгва с това намерение!
Еми,аз съм уверен в себе си,че няма да се променя,каквото и да се случва.Като видя,че нещата не стават по-нормалният и честен начин,сам ще се отегля.
- Локомотив1926
- Контакти:
c0mba написа:Мноо интересно как като съм тренирал 6 години кик бокс , ше ме биеш , приятелю?(Поста над мен , а и на всички дъханици)
а бе ланкоооооо , пред винкела всички са равни !
noi написа:Също така трябва да знаеш минимум два езика, от които единият задължително е английски. За да станеш международен съдя в момента трябва да си до към 25 години. Няколко години да посвириш при децата и юношите, както и в А и Б областни групи, за да натрупаш стаж. След това няколко години във В група и евентуално в Б. И така до като стигнеш в А група ще минат между 5 и 7 години. След това, ако вървиш добре, могат да те предложат за международник. Успех!
: ) Това ме подсети за една смешна случка... Момчил Врайков които грам не знае Английски го направили международен съдия, а той лъже че знае
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Върни се в “Футбол - България”