Какво е ЦСКА за теб ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Re: Какво е ЦСКА за теб ?

Мнениеот b0b1 » 04 юни 2011 12:55

ЦСКА е много за мен, но не и всичко.Ходя на всички мачове в София, дори когато другите протестираха аз пак си бях там, но не мога да кажа че си лягам и ставам с мисълта за ЦСКА.А вие вместо да се тупате по гърдите, как ЦСКА ви е въздуха, посетете стадиона, не хапе.

Потребителски аватар
cska-1948
Контакти:

Мнениеот cska-1948 » 05 юни 2011 15:27

storm написа:Нищо

Пак ли ти бе ....
31 пъти шампион на България, носител на 11 Купи на България, 13 Купи на Съветската армия и 3 Суперкупи на България за 1989, 2006, 2008 и 2011 г., 2 пъти полуфиналист за КЕШ и веднъж полуфиналист на КНК. ТОВА Е ЦСКА

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 юни 2011 17:02

Ами това е отборът, който ме вълнува най-много, който е донесъл най-много слава на футболна България и който почти единствен в България е захранвал много елитни отбори в Европа с играчи. Израстнал съм с мисълта за него, дори съм тренирал 2 години като дете там. Този отбор ме кара да изпитвам емоции, каквито други отбори не могат да ме накарат. Нямам намерение да изпадам в патос с приказки за кръвта във вените(да, Кашчей, във вените), сърца, дробове и прочее, но това е просто защото не харесвам подобен стил на изказване.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
z.a.l.e.z.a
Контакти:

Мнениеот z.a.l.e.z.a » 06 юни 2011 11:45

Хем сложен ,хем и много лесен въпрос.
Сложен ,защото просто няма как да дам еднозначен отговор.
Лесния отговор за мен е един ,който ме разбере разбере.
Като влизам в Г сектор на мач и се огледам от двете ми страни са застанали верни приятели пред мен и зад мен са само съмишленици. Точно при самото прекрачване на Г сектор тръпката която направо ще ти избоде корема ,е това за мен е ЦСКА тази тръпка това чуство то даже и песен си има.Няма по велико чуство от това всеки път като влизам в Г сектор да се влюбвам отново и отново,всеки път по-силно и по-силно. Това за мен е ЦСКА.
Кръвтааа кипи в нашите сърца завинаги от ЦСКА .
Който не уважава ЦСКА ще СТРАДА.
http://wiki.answers.com/Q/Why_is_the_Le ... Euroidiots

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 07 юни 2011 01:07

От 1997 година съм фен на този отбор и с всяка изминала година все повече и повече ОБИЧАМ този отбор. Всяка сутрин се будя и влизам в интернет да видя има ли някаква новина за ЦСКА. От 2006 година почти не пропускам домакински мач на отбора. Този отбор ми е носил най-много радост и тъга в живота. Всеки гол, всяко красиво отиграване. Когато има двубой с по-голям заряд корема ми се обръща от вълнение като приближавам СЕКТОР Г! Да пея и скандирам името на любимият ми отбор е БЕЗЦЕННО! Толкова много обичам ЦСКА, че не знам как бих издържал да живея без да мога да ходя на мачовете. Лятото на 2010 бях на бригада в Америка и се поболях, че не мога да ходя на мачовете! ЦСКА е ЛЮБОВ!!!

MONK1TO
Контакти:

Мнениеот MONK1TO » 17 авг 2011 19:21

[center]Eдин живот - Eдна любов - Eдна публика - Eдин отбор : ЦСКА [/center]
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
Изображение

==============

Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

Потребителски аватар
veteran1972
Контакти:

Мнениеот veteran1972 » 08 сеп 2011 11:16

ЦСКА Е ЦСКА Е НАЙ -ВЕЛИКИЯТ ТИМ НА СВЕТА , ЦСКА Е ЦСКА Е , Е ОТБОРА НА НАШИТЕ СЪРЦА - така се пееше в песента

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 09 сеп 2011 15:54

ЦСКА!!!!!!! Дядо ми ме запали по отбора........интересн факт за него е че дори в адски тежко състояние с рак на белите дробове :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: , той ( дядо ми ) едвам говорещ ме разпитва за ЦСКА, как върви , Зику ще играе ли и тн. Явно любимите ни песни не са само ТЕКСТ, те са думи изречени от душата.

ЦСКА до ГРОБ!!!!!
ЗАВИНАГИ АРМЕЕЦ

Върни се в “ЦСКА”