Селекционерът предлагал секс на състезателките

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Селекционерът предлагал секс на състезателките

Мнениеот ehh » 08 сеп 2011 23:36

zuekaa написа:
ehh написа:Баси, колко сте наивни :)
Приемате всичко за чиста монета и чак почнахте да съдите човека. Аз сега очаквам от онова трио, което беше изгонено, да обявяват, че са аут, заради това, че са отказали "четворка" на Балтич.

Заради такива като теб сме на това дередже Българин да защитава някакъв световно нейзвестен тренер а не собствените си сънароднички
първосигнално ти трябва да искаш да му откъснеш главата защото тя е БГ а той .............. ама нали си свикнал да си даваш душата и ..... понаем така че к во те ебе НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ВЧЕРА БЕШЕ 06.09.2011г. ДОРИ И ТОГАВА НЕ ТИ Е ТРЕПНАЛО СЪРЦЕТО ЖАЛКО МНОГО ЖАЛКО ДАНО ИМА ПО МАЛКО БОКЛУЦИ КАТО ТЕБ ЧЕ НЕ ЗНАМ ДО КЪДЕ ЩЕ Я ДОКАРАМЕ ................... НЕ МИ СЕ ГОВОРИ ПРОСТО ПОВЕЧЕ ТИ СИ ЗА .................

А, зуек, какво стана, бе?
Чу ли за миналото разследване, в което се оказа, че не той е пращал смс-ите?
Нещо да има да кажеш или вече се успокои?

Тия нашите хубавици, такъв номер скроиха на човека, че станахме за срам. Сега като изритат и Тонев, ще се върнат на каляска с бели коне.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 09 сеп 2011 10:40

mertezaker написа:А от такива "патриоти" България няма нужда!

Такива като този са псевдо патриоти. Не помагат, колкото пречат на страната си, да не говорим колко елементарно и повърхностно мислене имат. Чак ми писал на ЛС като не ми харесва да се махам от България, чакай малко, кой беше ти бе, мухльо да ми казваш какво да правя? :roll:

Валери
Контакти:

Мнениеот Валери » 09 сеп 2011 13:29

БТВ на треньора за един ден му направиха проверка, за един ден дойде справка от мобилния оператор и то май от чужбина. Какво стана с момичетата - някой изискал ли е телефонните им апарати? Това за хакванията са ми малко "невъзможни" неща - мисля че проблемът е по-семпло скроен.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 сеп 2011 14:12

Валери написа:БТВ на треньора за един ден му направиха проверка, за един ден дойде справка от мобилния оператор и то май от чужбина. Какво стана с момичетата - някой изискал ли е телефонните им апарати? Това за хакванията са ми малко "невъзможни" неща - мисля че проблемът е по-семпло скроен.

1.Амчи за колко дена да я "къдрят" проверката?За 1 месец ли?
2.Човека може да е с чужда карта.Къде пише,че е бил с български оператор?
3.При такъв скандал,ти как мислиш?Дали са им проверили апаратите?

Върни се в “Волейбол”